Povezane vesti

Automobil sleteo u kanal pored puta, dve osobe prevezene u Hitnu: Nesreća u Krnjači

Automobil sleteo u kanal pored puta, dve osobe prevezene u Hitnu: Nesreća u Krnjači

Telegraf 02.06.2024
Na licu mesta su i vatrogasci. U Krnjači se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil sleteo u kanal pored puta. Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica moj_beo_grad automobil se prevrnuo i završio u kanalu punom žabokrečine i… »
Automobil sleteo u kanal pun žabokrečine i smeća! Udes u Krnjači, u vozilu bile dve muške osobe

Automobil sleteo u kanal pun žabokrečine i smeća! Udes u Krnjači, u vozilu bile dve muške osobe

Mondo 02.06.2024
Automobil se prevrnuo i završio u kanalu punom žabokrečine i smeća. Automobil se prevrnuo i završio u kanalu punom žabokrečine i smeća. U Krnjači se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil sleteo u kanal pored puta. Kako se vidi na snimku koji je… »
Sudar u kružnom toku na Novom Beogradu: Džip se zakucao u gradski autobus

Sudar u kružnom toku na Novom Beogradu: Džip se zakucao u gradski autobus

Telegraf 02.06.2024
Policija vrši uviđaj. Na kružnom toku kod opštine Novi Beograd dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko vozilo i gradski autobus. U kružnom toku džip je udario u gradski autobus, a tragovi sudara su vidljivi na oba vozila. Dve… »
Relativno mirna noć u Beogradu, u dve saobraćajne nezgode dve osobe lakše povređene

Relativno mirna noć u Beogradu, u dve saobraćajne nezgode dve osobe lakše povređene

Euronews 02.06.2024
Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, sa dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe lakše povređene, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Ekipe Hitne pomoći su tokom noći intervenisale 112 puta, od toga je 25 intervencija bilo na javnom mestu. Za… »
Beograđani mrtvi pijani padali po ulicama! Hitna pomoć imala pune ruke posla: "Tukli se i povređivali"

Beograđani mrtvi pijani padali po ulicama! Hitna pomoć imala pune ruke posla: "Tukli se i povređivali"

Blic 02.06.2024
Ekipe Hitne pomoći u Beogradu imale su pune ruke posla. Prema rečima doktorke Gordane Pavlović do sada je obavljeno 116 poziva, od toga 25 na javnom mestu, a dogodile su se i dve saobraćajne nezgode. Ipak, prema njenim rečima, najviše problema pravili su… »
Saobraćajna nesreća na raskrsnici na Vračaru: Direktan sudar dva vozila, Hitna i policija na mestu nesreće

Saobraćajna nesreća na raskrsnici na Vračaru: Direktan sudar dva vozila, Hitna i policija na mestu nesreće

Kurir 02.06.2024
U saobraćajnoj nesreći na uglu ulica Gospodara Vučića i Vojislava Ilića u Beogradu ima povređenih osoba. Kako se vidi na snimku koji je objavljen na stranici moj_beo_grad, na raskrsnici je došlo do direktnog sudara dva putnička vozila. View this post on… »
Sudar na raskrsnici na Vračaru: Ima povređenih, Hitna i policija na licu mesta

Sudar na raskrsnici na Vračaru: Ima povređenih, Hitna i policija na licu mesta

Telegraf 02.06.2024
Stanje povređenih osoba za sada nije poznato. Dogodila se saobraćajna nesreća na uglu Gospodara Vučića i Vojislava Ilića u Beogradu, a kako piše stranica moj_beo_grad, ima povređenih osoba. Kako se vidi na snimku koji su objavili, na raskrsnici je došlo… »
Veliki požar u Šavničkoj ulici na Čukarici (VIDEO)

Veliki požar u Šavničkoj ulici na Čukarici (VIDEO)

Danas 01.06.2024
Veliki požar izbio je večeras u Šavničkoj ulici na Ceraku, objavljeno je na Instagram nalogu Moj Beograd. Na snimcima se vidi ogroman plamen i dim koji se vije visoko u nebo. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na terenu su četiri vatrogasna… »

Vesti dana »