Povezane vesti
Automobil sleteo u kanal pored puta, dve osobe prevezene u Hitnu: Nesreća u Krnjači
Telegraf 02.06.2024
Na licu mesta su i vatrogasci. U Krnjači se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil sleteo u kanal pored puta. Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica moj_beo_grad automobil se prevrnuo i završio u kanalu punom žabokrečine i… »
Automobil sleteo u kanal pun žabokrečine i smeća! Udes u Krnjači, u vozilu bile dve muške osobe
Mondo 02.06.2024
Automobil se prevrnuo i završio u kanalu punom žabokrečine i smeća. Automobil se prevrnuo i završio u kanalu punom žabokrečine i smeća. U Krnjači se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil sleteo u kanal pored puta. Kako se vidi na snimku… »
Sudar u kružnom toku na Novom Beogradu: Džip se zakucao u gradski autobus
Telegraf 02.06.2024
Policija vrši uviđaj. Na kružnom toku kod opštine Novi Beograd dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko vozilo i gradski autobus. U kružnom toku džip je udario u gradski autobus, a tragovi sudara su vidljivi na oba vozila… »
Relativno mirna noć u Beogradu, u dve saobraćajne nezgode dve osobe lakše povređene
Euronews 02.06.2024
Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, sa dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe lakše povređene, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Ekipe Hitne pomoći su tokom noći intervenisale 112 puta, od toga je 25 intervencija bilo na javnom… »
Beograđani mrtvi pijani padali po ulicama! Hitna pomoć imala pune ruke posla: "Tukli se i povređivali"
Blic 02.06.2024
Ekipe Hitne pomoći u Beogradu imale su pune ruke posla. Prema rečima doktorke Gordane Pavlović do sada je obavljeno 116 poziva, od toga 25 na javnom mestu, a dogodile su se i dve saobraćajne nezgode. Ipak, prema njenim rečima, najviše problema… »
Saobraćajna nesreća na Vračaru: Sudarila se dva automobila, ima povređenih (video)
Blic 02.06.2024
Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras na Vračaru, kada su se sudarila dva automobila. Udes se dogodio na raskrsnici ulica gospodara Vučića i Vojislava Ilića, a kako prenosi instagram profil "moj_beo_grad", u nezgodi je ima povređenih… »
Saobraćajna nesreća na raskrsnici na Vračaru: Direktan sudar dva vozila, Hitna i policija na mestu nesreće
Kurir 02.06.2024
U saobraćajnoj nesreći na uglu ulica Gospodara Vučića i Vojislava Ilića u Beogradu ima povređenih osoba. Kako se vidi na snimku koji je objavljen na stranici moj_beo_grad, na raskrsnici je došlo do direktnog sudara dva putnička vozila. View this… »
Sudar na raskrsnici na Vračaru: Ima povređenih, Hitna i policija na licu mesta
Telegraf 02.06.2024
Stanje povređenih osoba za sada nije poznato. Dogodila se saobraćajna nesreća na uglu Gospodara Vučića i Vojislava Ilića u Beogradu, a kako piše stranica moj_beo_grad, ima povređenih osoba. Kako se vidi na snimku koji su objavili, na raskrsnici je… »
Veliki požar u Šavničkoj ulici na Čukarici (VIDEO)
Danas 01.06.2024
Veliki požar izbio je večeras u Šavničkoj ulici na Ceraku, objavljeno je na Instagram nalogu Moj Beograd. Na snimcima se vidi ogroman plamen i dim koji se vije visoko u nebo. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na terenu su četiri… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 6 satijoš 2 povezane