Povezane vesti
Ukrali su mi 90.000! Završio u kući bez struje i vode, usledio obrt: Toni je trebalo da mi da novac, umro je
Mondo 02.06.2024
Nekadašnji bubnjar YU grupe, Slobodan Jurišić Jura nedavno je sve zabrinuo kada je otkrio da prolazi kroz veoma težak period u životu, a sada se sve preokrenulo. Nekadašnji bubnjar YU grupe, Slobodan Jurišić Jura nedavno je sve zabrinuo kada je… »
"Bila je kafanska pevačica, pobožna je": Evo ko je misteriozna žena koja je izvukla bivšeg bubnjara Yu grupe iz bede
Blic 01.06.2024
Priča bivšeg bubnjara Yu grupe, Slobodana Jurišića Jure nikog nije ostavila ravnodušnim zbog uslova u kojima je živeo, bez struje i vode. Slobodanu se sreća osmehnula, pa sada pored toga što nije u egzistencijalnoj krizi, ima i svoju novu ljubav… »
"Imao sam: 2.000 dinara, a SAD imam 3.000 evra! Pokrali su me" Bivši bubnjar Yu grupe živeo u nemaštini bez struje i vode, a…
Blic 01.06.2024
Priča bivšeg bubnjara Yu grupe, Slobodana Jurišića Jure nikog nije ostavila ravnodušnim zbog uslova u kojima je živeo, bez struje i vode. Jure je sada sreća "pogledala" i sve mu se preokrenulo u životu nabolje, a problemi su iza njega. Živi sa… »
Vesti dana »
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih
Opozicija i aktivisti dogovorili kako će čuvati Stari savski most: Noćna dežurstva i još jedan kamp
Radio 021 pre 2 satajoš 29 povezanih
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 21 minutajoš 41 povezana
Jandrić: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
Telegraf pre 6 satijoš 22 povezane