Повезане вести

Украли су ми 90.000! Завршио у кући без струје и воде, уследио обрт: Тони је требало да ми да новац, умро је

Украли су ми 90.000! Завршио у кући без струје и воде, уследио обрт: Тони је требало да ми да новац, умро је

Мондо 02.06.2024
Некадашњи бубњар ИУ групе, Слободан Јуришић Јура недавно је све забринуо када је открио да пролази кроз веома тежак период у животу, а сада се све преокренуло. Некадашњи бубњар ИУ групе, Слободан Јуришић Јура недавно је све… »
"Била је кафанска певачица, побожна је": Ево ко је мистериозна жена која је извукла бившег бубњара Иу групе из беде

"Била је кафанска певачица, побожна је": Ево ко је мистериозна жена која је извукла бившег бубњара Иу групе из беде

Блиц 01.06.2024
Прича бившег бубњара Иу групе, Слободана Јуришића Јуре никог није оставила равнодушним због услова у којима је живео, без струје и воде. Слободану се срећа осмехнула, па сада поред тога што није у егзистенцијалној кризи, има и… »
"Имао сам: 2.000 динара, а САД имам 3.000 евра! Покрали су ме" Бивши бубњар Иу групе живео у немаштини без струје и воде, а…

"Имао сам: 2.000 динара, а САД имам 3.000 евра! Покрали су ме" Бивши бубњар Иу групе живео у немаштини без струје и воде, а…

Блиц 01.06.2024
Прича бившег бубњара Иу групе, Слободана Јуришића Јуре никог није оставила равнодушним због услова у којима је живео, без струје и воде. Јуре је сада срећа "погледала" и све му се преокренуло у животу набоље, а проблеми су иза… »

Вести дана »