Повезане вести

То што Новаку раде није здраво! Американка брани Ђоковића и напада Ролан Гарос: Људи мисле да је тад готово

То што Новаку раде није здраво! Американка брани Ђоковића и напада Ролан Гарос: Људи мисле да је тад готово

Мондо 02.06.2024
Коко Гоф огласила се због касног меча Новака Ђоковића. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Коко Гоф огласила се због касног меча Новака Ђоковића. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића… »
Ђоковић руши још један Федереров рекорд

Ђоковић руши још један Федереров рекорд

Спорт клуб 02.06.2024
Роџер Федерер некоћ је држао бројне рекорде у тенису, после су их Рафаел Надал и поготово Новак Ђоковић многе оборили, а у суботу на недељу на Ролан Гаросу актуелни светски број један сустигао је Швајцарца по још једном основу… »
Ђоковић: Толико адреналина имам, ако имате неку журку, долазим (видео)

Политика 02.06.2024
Хвала вам за најлепши меч, са највише узбуђења који сам играо овде. Толико адреналина имам, ако имате неку журку, долазим, правимо је", рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после спектакуларне победе против Италијана… »
Италијан заборавио ко је Новак: „Издржи још само 15 минута“

Италијан заборавио ко је Новак: „Издржи још само 15 минута“

Спорт клуб 02.06.2024
“Никад не потцењујте срце шампиона”, гласи познати цитат чувеног кошаркашког тренера Рудија Томјановича. Иако се користи пречесто, једноставно је – тачан. Најбољи пример за то је Новак Ђоковић највећи тенисер свих времена, који… »
„Како је ико могао да критикује Новака?!“

„Како је ико могао да критикује Новака?!“

Спорт клуб 02.06.2024
Новак Ђоковић, највећи тенисер свих времена, још једном је показао какав је ас. У 38. години живота направио је сјајан преокрет против Лоренца Музетија и пласира се у осмину финала Ролан Гароса. Новим подвигом освајача 24 гренд… »
Јелена Ђоковић у трансу: Она је нови-стари психолог (ВИДЕО)

Јелена Ђоковић у трансу: Она је нови-стари психолог (ВИДЕО)

Спорт клуб 02.06.2024
Током меча Новака Ђоковића и Лоренца Музетија, посебну пажњу привукла је и Новакова размена са супругом Јеленом почетком четвртог сета. Бодрила га је, викала „хајде“ и „можеш“, уследио је Новаков „одговор“ мимиком смеха, на шта… »
Ух, како смо навучени: 2024, а Новак-шоу се још даје!

Ух, како смо навучени: 2024, а Новак-шоу се још даје!

Спорт клуб 02.06.2024
Три сата и четрдесет минута Лоренцо Музети играо је меч живота. Спори, преспори услови много су му више одговарали. Новак Ђоковић на деморалишући начин изгубио је други сет. Недуго затим, деловао је немоћно. Мало после, већ се… »
Ноле: Заинатим се кад ме највише отписују, прича мог живота!

Ноле: Заинатим се кад ме највише отписују, прича мог живота!

Спорт клуб 02.06.2024
У пола четири ујутру, Новак Ђоковић појавио се пред новинарима у микс зони после победе над Лоренцом Музетијем у трећем колу Ролан Гароса. Ђоковић је био на ивици провалије, али је на крају славио са 7:5, 6:7 (6-8), 2:6, 6:3… »
Фајронт је кад Ђоковић каже

Фајронт је кад Ђоковић каже

Б92 02.06.2024
Глава се охладила, утисци су се слегли, време је да видимо шта је то Новак Ђоковић урадио и по ко зна који пут одушевио тениски свет. Српски ас био је на коленима, на сет од елиминације, никакви знаци за промену, преокрет, нису… »
Каква одлука организатора! Ево када Новак Ђоковић игра наредни меч на Ролан Гаросу

Каква одлука организатора! Ево када Новак Ђоковић игра наредни меч на Ролан Гаросу

Вечерње новости 02.06.2024
Новак Ђоковић је на гренд слем турниру "Ролан Гарос 2024" доживео нимало пријатно изненађење у суботу, а дан касније сазнао када ће опет на терен. Тањуг/АП Подсетимо, Ноле је за први да викенда од 20.15 имао заказан меч на… »
Руд у чуду: У ком другом спорту мораш да играш у три ујутру?

Руд у чуду: У ком другом спорту мораш да играш у три ујутру?

Б92 02.06.2024
Норвешки тенисер Каспер Руд био је један од оних који су остали у чуду, након што су Новак Ђоковић и Лоренцо Мусети завршили свој меч трећег кола на Ролан Гаросу после три ујутру. Двоструки финалиста на француском Гренд слему се… »
"Упозорење за одуговлачење у три ујутру - сулудо"

"Упозорење за одуговлачење у три ујутру - сулудо"

Б92 02.06.2024
Рене Стабс, некадашња најбоља дубл тенисерка света, пратила је до раних јутарњих часова најбољи досадашњи меч на овогодишњем Ролан Гаросу и, као и многи, имала шта да приговори организаторима. Новак Ђоковић и Лоренцо Мусети… »
Ђоковић на победу од обарања још једног Федереровог рекорда

Ђоковић на победу од обарања још једног Федереровог рекорда

Б92 02.06.2024
Овим темпом мало ће рекорда остати у власништву некада неприкосновеног Роџера Федерера. Последњи у низу би могао да обори Новак Ђоковић, који је победом над Лоренцом Мусетијем (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0) стигао до 369. победе у… »
Ђоковић је гладан као вук ФОТО

Ђоковић је гладан као вук ФОТО

Б92 02.06.2024
Несхватљива ситуација догодила се седмог дана Ролан Гароса, који је окончан тек иза три сата ујутру. На терену су остали само Новак Ђоковић и Лоренцо Мусети, који су одиграли најбољи меч овогодишњег другог Гренд слема у сезони… »
Ђоковић у пет сетова - немогућа мисија

Ђоковић у пет сетова - немогућа мисија

Б92 02.06.2024
Добро је познато да је Новак Ђоковић најбољи тенисер икада када је реч о игрању у пет сетова. У три тенисери можда и имају шансу, али када се игра у пет оне су драстично мање. То је сазнао и Лоренцо Мусети претходне ноћи у… »
Они су му велика подршка: Ево шта је Новак урадио после велике победе (видео)

Они су му велика подршка: Ево шта је Новак урадио после велике победе (видео)

Хот спорт 02.06.2024
Ноле уз стегнуту песницу Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, још једном је показао зашто је један од најбољих свих времена! У ноћном тениском „маратону“ на Ролан Гаросу, Ђоковић је после епског преокрета савладао Лоренза… »
Никада емотивнији Новак Ђоковић! Његова порука на француском одушевила је навијаче у Паризу

Никада емотивнији Новак Ђоковић! Његова порука на француском одушевила је навијаче у Паризу

Невероватан меч одиграо је Новак Ђоковић против Лоренца Музетија, а након преокрета и славља 3:2 у сетовима Србин је имао шта да каже малобројним навијачима који су нешто после три иза поноћи остали на стадиону Филип Шатрије… »
"Ђоковићу морате одати признање": Легендарни Американац одушевљен наступима српског тенисера

"Ђоковићу морате одати признање": Легендарни Американац одушевљен наступима српског тенисера

НОВАК Ђоковић успео је да се пласира у осмину финала Ролан Гароса, а веома похвално о најбољем на планети говорио је чувени амерички тенисер Џон Мекинро. Фото: Профимедиа Освајач седам гренд слем титула је истакао да се Србину… »
Трећа смена: Који су тениски мечеви завршени у цик зоре и где је ту Ђоковић, домар Ролан Гароса у ноћном периоду?

Трећа смена: Који су тениски мечеви завршени у цик зоре и где је ту Ђоковић, домар Ролан Гароса у ноћном периоду?

Данас 02.06.2024
Док су анђели спавали, а студенти бубали, док су се разносили јогурт и млеко и развијао бурек, неки су из петних жила играли тенис. Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, угасио је светло на Ролан Гаросу, јер је изашао последњи… »
Музети: Сломио ме је први брејк у петом сету

Музети: Сломио ме је први брејк у петом сету

Спорт клуб 02.06.2024
Два пута је Лоренцо Музети имао Новака Ђоковића на конопцима на Ролан Гаросу и оба пута се најбољи свих времена извукао. Два пута је Италијан успевао да притера Србина у ћошак, да дође до нокдауна, али је нокаут увек измицао. И… »
Јелена рекла само 4 речи на трибинама: Новак прокључао, погледајте снимак!

Јелена рекла само 4 речи на трибинама: Новак прокључао, погледајте снимак!

Мондо 02.06.2024
Погледајте тренутак када је Јелена Ђоковић послала поруку Новаку док се мучио. Погледајте тренутак када је Јелена Ђоковић послала поруку Новаку док се мучио. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се уз много муке у осмину финала… »
Ђоковић након победе: Моја животна прича је да се заинатим кад ме сви отписују

Ђоковић након победе: Моја животна прича је да се заинатим кад ме сви отписују

Нови магазин 02.06.2024
Најбољи тенисер света и бранилац титуле на Ролан Гаросу, Новак Ђоковић рекао је после победе против Италијана Лоренца Музетија у трећем колу овогодишњег Отвореног првенства Француске да је тај дуел био мозда најлепши који је… »
"Како неко може да критикује Новака": Америчка тенисерка одушевљена Ђоковићевом победом

"Како неко може да критикује Новака": Америчка тенисерка одушевљена Ђоковићевом победом

Највећи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, још једном је показао какав је ас. У 38. години живота направио је сјајан преокрет против Лоренца Музетија и пласира се у осмину финала Ролан Гароса. Фото: Профимедиа Новим подвигом… »
Ђоковић спреман и за афтер парти са публиком: Ако негде правите журку, придружићу се (ВИДЕО)

Ђоковић спреман и за афтер парти са публиком: Ако негде правите журку, придружићу се (ВИДЕО)

Данас 02.06.2024
После исцрпљујућег ноћног двобоја с Италијаном Лоренцом Музетијем у трећем колу Ролан Гароса Новак Ђоковић је на терену с осмехом, без трагова премора, стао пред микрофон Алекса Корече, некадашњег шпанског тенисера. Пред… »
Питали су Новака о срамном распореду мечева на Ролан гаросу: Ово је његов одговор (видео)

Питали су Новака о срамном распореду мечева на Ролан гаросу: Ово је његов одговор (видео)

Хот спорт 02.06.2024
Ноле госпдоски, у свом стилу Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ролан Гароса након велике драме и преокрета против младог италијанског „лава“ Лоренза Мусетија. Ђоковић је славио резултатом 3:2 (7:5, 6:7… »
Новак као ВУК - Порука свима који сумњају у њега!

Новак као ВУК - Порука свима који сумњају у њега!

Спортске.нет 02.06.2024
Иако није било у питању финале, односно одлучујућа борба за трофеј, Новак Ђоковић је ноћас у Паризу одиграо још један свој антологијски меч. Свој меч трећег кола против Италијана Лоренца Музетија почео је у 22.37, а завршен тек… »
Нико као Новак Ђоковић: Србин је ово урадио 36. пут у каријери

Нико као Новак Ђоковић: Србин је ово урадио 36. пут у каријери

УСПЕО је Новак Ђоковић после велике борбе, пет сетова и честири сата и 32 минута велике борбе да победи Лоренца Мусетија и пласира се у осмину финала Ролан Гароса. Србин је овим тријумфом урадио нешто што до сад нико није у Опен… »
Она је његова највећа подршка: Јелена Ђоковић какву још нисте видели (видео)

Она је његова највећа подршка: Јелена Ђоковић какву још нисте видели (видео)

Меч између Новака Ђоковића и Лоренца Мусетија трајао је четири и по сата, а Новак је успео да се пласира у четврто коло након што је победио резултатом 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0). Фото: Профимедиа Ово је био један од најдужих… »
Тренутак који је свима промакао: Ђоковић ушао у сукоб са судијом (фото)

Тренутак који је свима промакао: Ђоковић ушао у сукоб са судијом (фото)

Српски тенисер, Новак Ђоковић успео је да после велике драме савлада Лоренца Мусетија у трећем колу Ролан Гароса. Фото: Профимедиа Српски тенисер је у историјском мечу који је ушао у анале Ролан Гароса као најкасније завршен… »
ФОТО Тренутак који се није видео у преносу: Новак се шалио са Мусетијем, па побеснео због судије

ФОТО Тренутак који се није видео у преносу: Новак се шалио са Мусетијем, па побеснео због судије

Нова 02.06.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић успео је да после велике драме савлада Лоренца Мусетија у трећем колу Ролан Гароса. Српски тенисер је у историјском мечу који је ушао у анале Ролан Гароса као најкасније завршен сусрет пошто је игран… »
Новак освојио срце парижана: „Рекао сам да ћу причати француски због вас“ (видео)

Новак освојио срце парижана: „Рекао сам да ћу причати француски због вас“ (видео)

Хот спорт 02.06.2024
Ноле је био емотиван после велике победе Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, још једном је показао зашто је један од најбољих свих времена! У ноћном тениском „маратону“ на Ролан Гаросу, Ђоковић је после епског преокрета… »
Новак се огласио после победе и на друштвеним мрежама: Послао моћну поруку онима који сумњају у њега (фото)

Новак се огласио после победе и на друштвеним мрежама: Послао моћну поруку онима који сумњају у њега (фото)

Хот спорт 02.06.2024
Ноле се после интервјуа огласио и на друштвеним мрежама Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, пласирао се у осмину финала Ролан Гароса након историјске победе над Лоренцом Мусетијем. У драматичном мечу, који је завршио… »
Лудница до раних јутарњих часова: Новак Ђоковић после преокрета срушио Лоренца Мусетија! (видео)

Лудница до раних јутарњих часова: Новак Ђоковић после преокрета срушио Лоренца Мусетија! (видео)

Хот спорт 02.06.2024
Ноле је прошао у осмину финала Новак Ђоковић се пласирао у осмину финала Ролан Гароса после епског меча против Лоренза Мусетија, који је завршио мало после три ујутру. Српски тенисер је славио у пет сетова са 3:2 (7:5, 6:7, 2:6… »
Ђоковић сустигао Федерера, рекорд пада за четвртфинале

Ђоковић сустигао Федерера, рекорд пада за четвртфинале

Спортске.нет 02.06.2024
Маратонски меч и победа у три сата после поноћи за Новака Ђоковића на Ролан Гаросу донео је још једну корист Лоренцо Музети је по пети пут поражен у шест међусобних дуела, док српски ас спасава прво место на АТП листи. У случају… »
Ђоковић одушевио публику у Паризу: Овај клинац је бодрио Новака, дао му поклон за цео живот (видео)

Ђоковић одушевио публику у Паризу: Овај клинац је бодрио Новака, дао му поклон за цео живот (видео)

Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ролан Гароса поштпо је у мечу за историју победио Лоренца Мусетија после епског преокрета са 3:2. Фото: Профимедиа Оно што је занимљиво, током сусрета, поред… »
Ђоковић након победе: Најлепши меч који сам одиграо у Паризу, без енергије публике не бих успео

Ђоковић након победе: Најлепши меч који сам одиграо у Паризу, без енергије публике не бих успео

Еуроневс 02.06.2024
"Хвала вам за најлепши меч, са највише узбуђења који сам играо овде. Толико адреналина имам, ако имате неку журку, долазим, правимо је", рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после спектакуларне победе против Италијана… »
Ноле после велике победе: „Толико адреналина имам, ако имате неку журку, долазим, правимо је“

Ноле после велике победе: „Толико адреналина имам, ако имате неку журку, долазим, правимо је“

Хот спорт 02.06.2024
Новак је дао свој коментар на француском после преокрета над Мусетијем Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, још једном је показао срце шампиона и извојевао победу против Лоренза Мусетија након епског преокрета у пет сетова… »
Каспер Руд бесан због онога што су организатори урадили Новаку!

Каспер Руд бесан због онога што су организатори урадили Новаку!

Спортске.нет 02.06.2024
Новак Ђоковић је касно ноћас завршио меч против италијанског тенисера Лоренца Мусетија, прошло је одавно 3.00, а скандалозна одлука да се убаци још један меч на централни терен пре Новаковог је за посебну причу када се ради о… »
Новак:"Додатно се мотивишем кад ме сви отпишу"

Новак:"Додатно се мотивишем кад ме сви отпишу"

Спортске.нет 02.06.2024
Новак Ђоковић је успео да се пласира у осмину финала у епском мечу против Лоренца Мусетија, младог италијанског тенисера пред којим је светла будућност, како је и сам Новак најавио. Српски тенисер је славио после великог… »
Ноћ за памћење! - Новаков крик у три ујутро, док Јелена вришти од среће на трибинама (фото, видео)

Ноћ за памћење! - Новаков крик у три ујутро, док Јелена вришти од среће на трибинама (фото, видео)

Спортски журнал 02.06.2024
Новак Ђоковић је у 1/16 финала Ролан Гароса после четири и по сата, а после три ноћу, победио Лоренца Музетија 3:2. - Ово је можда мој најбољи меч на Ролан Гаросу! Хвала вам, дали сте ми снагу у четвртом сету, тада сам постао… »
''Гладан као вук!'' Огласио се Новак Ђоковић и најавио велике ствари на Ролан Гаросу (фото)

''Гладан као вук!'' Огласио се Новак Ђоковић и најавио велике ствари на Ролан Гаросу (фото)

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ролан Гароса поштпо је победио Лоренца Мусетија са 3:2. ФОТО: Тањуг/АП Сви знамо да када је Ноле инспирисан и ''гладан'' трофеја, да се то обични и заврши… »
"У ком још спорту мораш да играш до три сата иза поноћи": Руд критиковао организаторе Ролан Гароса

"У ком још спорту мораш да играш до три сата иза поноћи": Руд критиковао организаторе Ролан Гароса

Један од фаворита за Куп мускетара из другог реда, потенцијални Новаков ривал у четвртфиналу, није крио критике на рачун организатора. Фото: Профимедиа Реакције на епски меч који су одиграли Новак Ђоковић и Лоренцо Музети, тек ће… »
Овакви мечеви остају заувек: Новак Ђоковић о свом епском тријумфу против Музетија

Овакви мечеви остају заувек: Новак Ђоковић о свом епском тријумфу против Музетија

Историјски меч одиграо је Новак Ђоковић (1. АТП) ноћас против Италијана Лоренца Музетија (30. носилац) – 7:5, 6:7 (6), 2:6, 6:3, 6:0. ФОТО: Приватна архива - Невероватан меч! Један од најузбудљивијих које сам одиграо у свом… »
Ђоковић помера границе: Корак до још једног рекорда, ово се Федереру неће свидети

Ђоковић помера границе: Корак до још једног рекорда, ово се Федереру неће свидети

Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић је након невероватног меча успео да с епласира у осмину финала Ролан Гароса победом над Лоренцом Мусетијем резултатом 7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0. ФОТО: Тањуг/АП У мечу који је завршен у 3.08… »
Меч који улази у историју Ролан Гароса: Ђоковић после ноћног трилера у осмини финала

Меч који улази у историју Ролан Гароса: Ђоковић после ноћног трилера у осмини финала

Инсајдер 02.06.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ролан Гароса, пошто је у ноћном трилеру после преокрета савладао Италијана Лоренца Музетија резултатом 7:5, 6:7 (6:8), 2:6, 6:3, 6:0. 'Хвала вам за најлепши меч, са… »
Руд: У ком се још спорту игра четири сата у три после поноћи

Руд: У ком се још спорту игра четири сата у три после поноћи

Спорт клуб 02.06.2024
Реакције на епски меч који су одиграли Новак Ђоковић и Лоренцо Музети, тек ће пристизати када људи почну да се буде, а већ се огласио Каспер Руд. Један од фаворита за Куп мускетара из другог реда, потенцијални Новаков ривал у… »
Тако се то ради Ђоковић после великог преокрета савладао Музетија и пласирао се у осмину финала

Тако се то ради Ђоковић после великог преокрета савладао Музетија и пласирао се у осмину финала

Дневник 02.06.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ролан Гароса, пошто је у ноћном трилеру после преокрета савладао Италијана Лоренца Музетија резултатом 7:5, 6:7 (6:8), 2:6, 6:3, 6:0. Меч је почео нешто после 22.30… »
"Заинатим се кад ме сви отпишу": Ђоковић после победе над Музетијем (видео)

"Заинатим се кад ме сви отпишу": Ђоковић после победе над Музетијем (видео)

Најбољи тенисер на планети, Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ролан Гароса, после преокрета савладао је Италијана Лоренца Мусетија резулттаом 3:2 (7:5, 6:7(6:8), 2:6, 6:3, 6:0). ФОТО: Тањуг/АП Након меча који се завршио… »

Спортски журнал 02.06.2024
Новак Ђоковић после четири и по сата игре победио је Италијана Лоренца Музетија (3:2) за пласман у осмину финала Ролан Гароса. - Хвала вам за најлепши меч, са највише узбуђења који сам играо овде. Толико адреналина имам, ако… »
Федерер достигнут у 3.07: Ђоковић се шампионски у пола ноћи пробио у осмину финала Ролан Гароса из љутог боја с Музетијем на…

Федерер достигнут у 3.07: Ђоковић се шампионски у пола ноћи пробио у осмину финала Ролан Гароса из љутог боја с Музетијем на…

Данас 02.06.2024
Пре ноћне драме – пролог. Од 2020. централни стадион Ролан Гароса „Филип Шатрије“ има кров, а од следеће године је уведено да се од првог кола до четвртфинала један меч игра у вечерњем програму. Сусрет трећег кола између… »
Заинатим се када ме сви отписују! Новакова конференција у пола 4 ујутру, цитирао и Кобија Брајанта!

Заинатим се када ме сви отписују! Новакова конференција у пола 4 ујутру, цитирао и Кобија Брајанта!

Мондо 02.06.2024
Новак Ђоковић причао је са новинарима у пола 4 ујуту... Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Новак Ђоковић причао је са новинарима у пола 4 ујуту... Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Новак… »
„Ко игра тенис у два ујутру?“: Ђоковић загрмео после победе, а онда открио посебну улогу Јелене

„Ко игра тенис у два ујутру?“: Ђоковић загрмео после победе, а онда открио посебну улогу Јелене

Нова 02.06.2024
Новак Ђоковић срушио је Лоренца Мусетија са 7:5, 6:7 (7), 2:6, 6:3, 6:0 у најкасније завршеном мечу Ролан Гароса у историји и тако изборио пласман у осмину финала. Ђоковић је морао да гура до задњих граница да би изгурао овај… »
Ђоковић: "Заинатим се кад ме сви отписују"; Новак цитирао и Кобија Брајанта

Ђоковић: "Заинатим се кад ме сви отписују"; Новак цитирао и Кобија Брајанта

Б92 02.06.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да га је ситуација у којој се налазио против Лоренца Музетија додатно мотивисала. Српски ас је губио са 2-1 у сетовима, али је након великог преокрета и више од четири и по сата тениса… »
Играо до јутра, па се позвао на журку! Новак направио спектакл на терену: "Зовите и мене!"

Играо до јутра, па се позвао на журку! Новак направио спектакл на терену: "Зовите и мене!"

Мондо 02.06.2024
Спектакуларан меч, па спектакуларне изјаве, како смо и навикли од Новака Ђоковића. Спектакуларан меч, па спектакуларне изјаве, како смо и навикли од Новака Ђоковића. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић одиграо је… »
Ђоковић: "Ко ће да спава сад? Ако правите журку, долазим"

Ђоковић: "Ко ће да спава сад? Ако правите журку, долазим"

Б92 02.06.2024
Новак Ђоковић посебно се захвалио публици након епске победе над Лоренцом Музеријем у пет сетова. "Прво ћу покушати на француском, јер су навијачи то заслужили", рекао је Ђоковић. Потом је похвалио ривала. "Шта могу рећи, морам… »
Новак "Несаломиви" - епски преокрет у 3 ујутру када су га многи већ прежалили!

Новак "Несаломиви" - епски преокрет у 3 ујутру када су га многи већ прежалили!

Б92 02.06.2024
Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ролан Гароса после епског преокрета! Ђоковић је после четири и по сата игре у три ујутру сломио сјајног Италијана Лоренца Музетија у пет сетова. Србин је у можда и мечу године славио 7:5… »
Дочекао јутро у Паризу, али победио: Невероватан меч Ђоковића против Музетија

Дочекао јутро у Паризу, али победио: Невероватан меч Ђоковића против Музетија

Еуроневс 02.06.2024
Љубитељи спорта навикли су у ово доба године да остају будни због Николе Јокића и Денвер Нагетса, генерално због НБА плеј-офа, али су вечерас дочекали зору са Новаком Ђоковићем. Српски тенисер играо је меч трећег кола Ролан… »
Ево зашто је Ђоковић највећи: Како је Новак победио Лоренца - Меч за инфаркт у париској ноћи

Ево зашто је Ђоковић највећи: Како је Новак победио Лоренца - Меч за инфаркт у париској ноћи

Ух! Пао је камен са срца Новаковим навијачима. У чудноватом мечу, који је обиловао фантастичним потезима за тениске уџбенике, после изузетно дуге и исцрпљујуће борбе која је трајала пуних 4 и по сата, савладао је најбољи… »
Новак Ђоковић исписао историју Ролан Гароса: Невероватно је да су организатори овако нешто дозволили шампиону

Новак Ђоковић исписао историју Ролан Гароса: Невероватно је да су организатори овако нешто дозволили шампиону

НОВАК Ђоковић играо је са Лоренцом Музетијем, а дуел трећег кола Ролан Гароса исписао је неславну историју, на част организаторима. ФОТО: Тањуг/АП С обзиром да се меч играо далеко иза 01:27 после поноћи, постао најкасније… »
Медведев: "Што је већи терен, мањи је проблем кров"

Медведев: "Што је већи терен, мањи је проблем кров"

Б92 02.06.2024
Руски тенисер Данил Медведев прокоментарисао је неколико тема након пласмана у осмину финала Ролан Гароса. Медведев је у трећем колу био бољи од Томаша Махача резултатом 7:6 (4), 5:7, 6:1, 6:4 после мало мање од три и по часа… »
Срамота Ролан Гароса - Ђоковићев меч најкасније одигран икада!

Срамота Ролан Гароса - Ђоковићев меч најкасније одигран икада!

Б92 02.06.2024
Меч Новака Ђоковића и Лоренца Музетија ушао је у историју Ролан Гароса. Њихов дуел трећег кола је најкасније одиграни дуел на париском Гренд слему. Ђоковић и Музети су уместо у 20.15 на терен изашли тек од 22.35. Дуел траје и… »
Ђоковићева поноћна агонија ФОТО

Ђоковићева поноћна агонија ФОТО

Б92 02.06.2024
Нимало не прија Новаку Ђоковићу касни термин на Ролан Гаросу. Требало је око 20 часова да заигра против Лоренца Музетија, а кренули су тек у 22.30. Да ситни сати не пријају тениском ветерану видели смо већ после освајања првог… »
Руне заказао спектакл у осмини финала

Руне заказао спектакл у осмини финала

Б92 02.06.2024
Холгер Руне пласирао се у осмину финала Ролан Гароса у Паризу. Данац је победио 145. играча света Јозефа Ковалика из Словачке после три сета 7:5, 6:1, 7:6. Руне, 13. тенисер света, победио је после два сата и 19 минута. Тенисери… »

Вести дана »