Povezane vesti

Nikola Rokvić i Bojana Barović zbog dece napuštaju Beograd

Nikola Rokvić i Bojana Barović zbog dece napuštaju Beograd

Story 02.06.2024
Nikola Rokvić i Bojana Barović ovih dana su u žiži interesovanja zbog osnivanja humanitarne organizacije. Sada su još jednom privukli pažnju javnosti zbog Bojanine objave na društvenim mrežama. Naime, rođena Novosađanka otkrila je da je velika… »
Nakon uspešne misije, rokvići se sele u Novi Sad?! Bojana Barović progovorila o drastičnoj promeni: "To je želja naše…

Nakon uspešne misije, rokvići se sele u Novi Sad?! Bojana Barović progovorila o drastičnoj promeni: "To je želja naše…

Kurir 02.06.2024
Bojana Barović nakon uspešne humane misije supruga Nikole Rokvića, na svom Instagram profilu često deli fotografije sa porodicom. Sada je uz niz slika, pisala i o tome koliko bi njena deca volela da se presele u Novi Sad. - Jedna od najvećih želja… »
Nikola Rokvić će morati da izabere: Supruga i deca jasno rekli gde žele da žive, odluka je teška

Nikola Rokvić će morati da izabere: Supruga i deca jasno rekli gde žele da žive, odluka je teška

Svet & Skandal 02.06.2024
Odluka Bojane Barović iznenadila je i njenog supruga Malo po povratku u Srbiju iz Grčke, supruga Nikole Rokvića, manekenka Bojana Barović otkrila je putem svog Instagrama koliko bi i njihovi naslednici voleli da žive u njenom rodnom Novom Sadu. Foto… »
Bojana Barović o želji dece da se presele u Novi Sad: To je želja moje dece!

Bojana Barović o želji dece da se presele u Novi Sad: To je želja moje dece!

Svet plus 02.06.2024
Bojana Barović često deli porodične fotografije na Instagramu, a ovog puta je progovorila o želji svoje dece da se presele u Novi Sad, dok je njen suprug Nikola Rokvić dodao duhovit komentar. Bojana Barović, poznata po tome što često na svom… »
Bojana Barović o preseljenju u Novi Sad: Nakon uspešne misije muža Nikole Rokvića, poručila: "To je želja moje dece"

Bojana Barović o preseljenju u Novi Sad: Nakon uspešne misije muža Nikole Rokvića, poručila: "To je želja moje dece"

Blic 02.06.2024
Bojana Barović nakon uspešne humane misije supruga Nikole Rokvića, na svom Instagram profilu često deli fotografije sa porodicom. Sada je uz niz slika, pisala i o tome koliko bi njena deca volela da se presele u Novi Sad. - Jedna od najvećih želja… »

Vesti dana »