Povezane vesti

Olga Danilović: Tužna sam zbog meča, ali ne mogu da kažem da se nisam borila

Olga Danilović: Tužna sam zbog meča, ali ne mogu da kažem da se nisam borila

Politika 02.06.2024
Tužna sam zbog meča, ali ne mogu da kažem da se nisam borila i da nisam dala sve od sebe. Nije bio moj dan, izjavila je danas srpska teniserka Olga Danilović posle poraza od Čehinje Markete Vondrušove u osmini finala Rolan Garosa. Srpska teniserka… »
Iga Švjontek demolirala Ruskinju 6:0, 6:0, ali nije sačekala Olgu Danilović!

Iga Švjontek demolirala Ruskinju 6:0, 6:0, ali nije sačekala Olgu Danilović!

Telegraf 02.06.2024
Neverovatna je Poljakinja. Šampionka Rolan Garosa Iga Švjontek ušla je u četvrtfinale Rolan Garosa protiv Anastasije Potapove sa neverovatnih 6:0, 6:0 i to za 40 minuta igre. Poljakinja je nastavila da deli "krompire" rivalkama, a Ruskinju, koja je… »
Olga Danilović eliminisana u osmini finala Rolan Garosa

RTV 02.06.2024
PARIZ - Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je danas u osmini finala poražena od Čehinje Markete Vondrušove 6:4, 6:2. Meč je trajao jedan sat i 20 minuta. Ovo je bio drugi međusobni duel… »
Alkaras: "Ono što je Novaku normalno to je drugima zahtevno i teško"

Alkaras: "Ono što je Novaku normalno to je drugima zahtevno i teško"

B92 02.06.2024
Španski teniser Karlos Alkaras sabrao je utiske nakon plasmana u četvrtfinale Rolan Garosa gde ga čeka Stefanos Cicipas, ali je govorio i o Novaku Đokoviću. Alkaras je lako rešio meč sa Ože-Alijasimom, u tri seta, ali sada mu "na papiru" slede… »
Olga Danilović odlično krenula, pa završila sjajnu RG bajku

Olga Danilović odlično krenula, pa završila sjajnu RG bajku

Sport klub 02.06.2024
Olga Danilović, najbolje rangirana srpska teniserka, u osvmini finala je završila učešće na Rolan Garosu, drugom grend slem turniru sezone. Od nje je u dva seta bila bolja Čehinja Marketa Vondrušova, aktuelna šampionka Vimbldona i šesta igračica… »
Kraj za Olgu Danilović na Rolan Garosu

Kraj za Olgu Danilović na Rolan Garosu

Politika 02.06.2024
Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je danas u osmini finala poražena od Čehinje Markete Vondrušove 6:4, 6:2. Meč je trajao jedan sat i 20 minuta. Ovo je bio drugi međusobni duel srpske i… »
Olga Danilović: Daj bože da me telo sluša, mnogo sam patila

Olga Danilović: Daj bože da me telo sluša, mnogo sam patila

Sport klub 02.06.2024
Srpska teniserka Olga Danilovoć brzo je došla pred novinare posle poraza u osmini finala Rolan Garosa. Prvi put se 23-godišnja Danilovićeva borila za plasman u četvrtfinale nekog od grend slemova, ali je izgubila od Markete Vondrušove 6:4, 6:2. „U… »
Alkaraz o Đokovićevom meču: Neću da vas lažem…

Alkaraz o Đokovićevom meču: Neću da vas lažem…

Sport klub 02.06.2024
Novak Đoković i Lorenco Muzeti završili su svoj meč u 3.06 ujutru, ubedljivo najkasniji završetak meča na Rolan Garosu u istoriji. Posle brojnih kritika na računa organizatora, novinari su dan kasnije pitali teniserke i tenisere šta misle o tako… »
Olga, telo da sluša, a ti zapni: Neka Garos bude samo zalet

Olga, telo da sluša, a ti zapni: Neka Garos bude samo zalet

Sport klub 02.06.2024
Olga Danilović na ras„I kada napokon uđem u 100, ima da igram kvalifikacije na slemovima“, rekla je uz samoironični osmeh Olga Danilović. Nekoliko puta bila je na korak do te odskočne daske, do ranga koji bi joj obezbedio da bude malo mirnija, da… »
"Nisam pričala o tome!" Olga otkrila sve o drami kroz koju prolazi: Boli me, patim!

"Nisam pričala o tome!" Olga otkrila sve o drami kroz koju prolazi: Boli me, patim!

Mondo 02.06.2024
Olga Danilović je uspela da dođe daleko na Rolan Garsu, a može i još više. Samo da telo počene da je sluša. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića. Olga Danilović je uspela da dođe daleko na Rolan Garsu, a može i još više… »
Kraj najlepše bajke Rolan Garosa: Olga povela, pa potpuno stala, Vondrušova je u četvrtfinalu

Kraj najlepše bajke Rolan Garosa: Olga povela, pa potpuno stala, Vondrušova je u četvrtfinalu

Telegraf 02.06.2024
Tekstualni prenos meča pratite na Telegraf Sportu. Kraj teniske bajke! Srpska teniserka Olga Danilović poražena je od Čehinje Markete Vondrušove u osmini finala Rolan Garosa sa 2:0. Imaja je Olga dobru igru na startu, vodila je sa 3:0, ali je onda… »
Rolan Garos se poklonio Olgi Danilović, snimak koji pokazuje koliko su je zavoleli u Parizu VIDEO

Rolan Garos se poklonio Olgi Danilović, snimak koji pokazuje koliko su je zavoleli u Parizu VIDEO

Nova 02.06.2024
Olga Danilović postala je jedan od heroja Srbije pošto je na Rolan Garosu došla do četvrte runde i tako napravila uspeh karijere. Zavoleli su je i navijači u Parizu, a to se jasno vidi na snimku koji je objavio zvaničan nalog Rolan Garosa na… »
Poznato kad Đoković igra meč osmine finala Rolan Garosa

Poznato kad Đoković igra meč osmine finala Rolan Garosa

Sport klub 02.06.2024
Novak Đoković igra treći po redu u dnevnom programu u ponedeljak na stadionu Filip Šatrije, a rival mu je 27. teniser sveta Fransisko Serundolo. OZMO NA ŠLJACI Olga Danilović: Daj bože da me telo sluša, mnogo sam patila Uh, kako smo navučeni… »
Olga Danilović: Tužna sam zbog poraza, ali ne mogu da kažem da se nisam borila

Olga Danilović: Tužna sam zbog poraza, ali ne mogu da kažem da se nisam borila

RTS 02.06.2024
Olga Danilović je posle poraza od Markete Vondušove istakla da je tužna zbog eliminacije sa Rolan Garosa, ali i da joj nije bio dan. Olga Danilović završila je učešće na Rolan Garosu pošto je u osmini finala poražena od Markete Vondroušove sa… »
Olga sumirala utiske sa Rolan garosa: „Strašno šta se dešava u Parizu, to je uticalo na mene“

Olga sumirala utiske sa Rolan garosa: „Strašno šta se dešava u Parizu, to je uticalo na mene“

Hot sport 02.06.2024
„Ovde kada gubim set sa 5:1 se vraćam, a tamo te uhvati brže neka tuga“ Nažalost, došao je kraj za Olgu Danilović na Rolan Garosu. Od srpske teniserke bila je bolja peta igračica sveta Marketa Vondrušova nakon dva odigrana seta – 6:4, 6:2… »
Olga: Moje telo mnogo patilo, lopta nigde nije išla

Olga: Moje telo mnogo patilo, lopta nigde nije išla

Sportski žurnal 02.06.2024
Srpskoj teniserki teško pao poraz od Markete Vondrušove u osmini finala Rolan Garosa. Tužna sam zbog meča, ali ne mogu da kažem da se nisam borila i da nisam dala sve od sebe. Nije bio moj dan, izjavila je Olga Danilović posle poraza od Čehinje… »
Olga: ''Ovo je strašno, idem na večeru kao eskim...''

Olga: ''Ovo je strašno, idem na večeru kao eskim...''

Sportske.net 02.06.2024
Naša teniserka Olga Danilović nije danas uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u dva seta poražena od šeste teniserke sveta, Čehinje Markete Vondroušove (4:6, 2:6). Posle meča je u razgovoru sa novinarima istakla da je tužna… »

Vesti online 02.06.2024
Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je danas u osmini finala poražena od Čehinje Markete Vondrušove 6:4, 6:2. Meč je trajao jedan sat i 20 minuta. Ovo je bio drugi međusobni duel srpske i… »
Kraj olgine bajke na Rolan Garosu: Srpska teniserka pokazala zube protiv 5. teniserke sveta! (video)

Kraj olgine bajke na Rolan Garosu: Srpska teniserka pokazala zube protiv 5. teniserke sveta! (video)

Hot sport 02.06.2024
Sve u svemu, sjajan turnir za srpsku teniserku Nažalost, došao je kraj za Olgu Danilović na Rolan Garosu. Od srpske teniserke bila je bolja peta igračica sveta Marketa Vondrušova nakon dva odigrana seta – 6:4, 6:2. Najbolja srpska teniserka nije… »

Srpska teniserka izgubila od Čehinje Markete Vondrušove. Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, danas je u osmini finala poražena od Čehinje Markete Vondrušove - 6:4, 6:2. Meč je trajao sat i 20 minuta, ovo je bio… »
"Mnogo sam patila, najgore je kad gledam na TV-U kako igraju, a ja..." Olga otvorila dušu posle poraza - ne može protiv…

"Mnogo sam patila, najgore je kad gledam na TV-U kako igraju, a ja..." Olga otvorila dušu posle poraza - ne može protiv…

Kurir 02.06.2024
Najbolja srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da izbori plasman u četvrtfinale Rolan Garosa. Olga je u osmini finala doživela poraz od favorizovane Čehinje Markete Vondrušove 2:0 (6:4,6:2). Nakon epskih preokreta u drugoj i trećoj rundi… »
Vreme je čudno, srmzavala sam se i osećala da me telo ne sluša: Olga Danilović nakon poraza u osmini finala Rolan Garosa

Vreme je čudno, srmzavala sam se i osećala da me telo ne sluša: Olga Danilović nakon poraza u osmini finala Rolan Garosa

Euronews 02.06.2024
Mečevi odigrani u kvalifikacijama i mnogo vremena provednog na terenu tokom glavnog žreba Rolan Garosa ostavili su traga na Olgu Danilović koja je pala u najvažnijim trenucima. Srpska teniserka je odlično počela meč osmine finala drugog Grend slema… »
Pobedila bez ikakvih problema! Koko Gof u četvrtfinalu Rolan Garosa

Pobedila bez ikakvih problema! Koko Gof u četvrtfinalu Rolan Garosa

Kurir 02.06.2024
Američka teniserka Koko Gof plasirala se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je pobedila Italijanku Elizabetu Kočjareto sa 6:1, 6:2. Treća igračica sveta je protiv 51. na WTA listi slavila posle sat vremena igre i plasirala se… »
Dominacija Švjontek - 6:0 x2

Dominacija Švjontek - 6:0 x2

B92 02.06.2024
Prva teniserka sveta, Poljakinja Iga Švjontek plasirala se danas u četvrtfinale Rolan Garosa pošto je pobedila Ruskinju Anastasiju Potapovu sa ubedljivih 6:0, 6:0. Švjontek je protiv 41. teniserke sveta slavila posle samo 40 minuta igre i tako… »
Tuga zbog poraza, radost zbog turnira: Olga Danilović o svom nastupu na Rolan Garosu

Tuga zbog poraza, radost zbog turnira: Olga Danilović o svom nastupu na Rolan Garosu

Večernje novosti 02.06.2024
Lavovski se borila Olga Danilović u Parizu, došla do osmine finala, ali dalje nije mogla. Isprečila se peta teniserka sveta, Čehinja Marketa Vondrušova (6:4, 6:2). Foto: Goran Čvorović Novinare je posle poraza zanimalo da li kod Olge prevladava… »
Veliki skok olge Danilović na novoj VTA listi: Pobeda je delila od plasmana karijere

Veliki skok olge Danilović na novoj VTA listi: Pobeda je delila od plasmana karijere

Srpska teniserka, Olga Danilović, napraće veliki skok na VTA listi kada se završi Rolan Garos, pošto je stigla do uspeha karijere i plasmana u četvrto kolo. FOTO: Tanjug/AP Olga Danilović je u četvrtom kolu stala pošto je poražena od Markete… »
Olga: "Ovo je stvarno strašno - više nije ni smešno"

Olga: "Ovo je stvarno strašno - više nije ni smešno"

B92 02.06.2024
Srpska teniserka Olga Danilović govorila je na konferenciji za medije posle poraza u osmini finala Rolan Garosa. Od Olge je rezultatom 6:4, 6:2 bolja bila šampionka Vimbldona Marketa Vondrušova. "U ovom trenutku, prošlo je 35 minuta od kraja meča… »
Olga nemoćna u 1/8 finala Rolan Garosa

Olga nemoćna u 1/8 finala Rolan Garosa

B92 02.06.2024
Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je izgubila od Čehinje Markete Vondrušove (6:4, 6:2). Meč Danilović i Vondrušove, 125. i šeste teniserke sveta, trajao je sat i 20 minuta. Danilović je… »
Kakva šteta - kraj za olgu na Rolan Garosu! Srpkinja "imala" grend slem šampionku, pa sve krenulo nizbrdo

Kakva šteta - kraj za olgu na Rolan Garosu! Srpkinja "imala" grend slem šampionku, pa sve krenulo nizbrdo

Mondo 02.06.2024
Olga Danilović je poražena u osmini finala Rolan Garosa. Olga Danilović je poražena u osmini finala Rolan Garosa. Olga Danilović završila je učešće na Rolan Garosu u osmini finala. Mlada srpska teniserka napravila je uspeh karijere, prošla je… »
Ovo je strašno, ne zezam se! Olga se oglasila posle ispadanja sa Rolan Garosa: Više nije ni smešno!

Ovo je strašno, ne zezam se! Olga se oglasila posle ispadanja sa Rolan Garosa: Više nije ni smešno!

Mondo 02.06.2024
Olga Danilović razgovarala je sa novinarima posle poraza na pariskoj šljaci. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića. Olga Danilović razgovarala je sa novinarima posle poraza na pariskoj šljaci. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa… »
"Svaki put kad je bilo nešto, moje telo je mnogo patilo" Olga Danilović posle poraza na Rolan Garosu: Tužna sam zbog meča…

"Svaki put kad je bilo nešto, moje telo je mnogo patilo" Olga Danilović posle poraza na Rolan Garosu: Tužna sam zbog meča…

Dnevnik 02.06.2024
Srpska teniserka Olga Danilović govorila je na konferenciji za medije posle poraza u osmini finala Rolan Garosa. Od Olge je rezultatom 6:4, 6:2 bolja bila šampionka Vimbldona Marketa Vondrušova. U ovom trenutku, prošlo je 35 minuta od kraja meča… »
Kraj bajke olge Danilović u Parizu: Srpkinja izgubila u osmini finala Rolan Garosa

Kraj bajke olge Danilović u Parizu: Srpkinja izgubila u osmini finala Rolan Garosa

OLGA Danilović završila je učešće na Rolan Garosu, pošto je u osmini finala izgubila od Markete Vondroušove sa 6:4, 6:2. FOTO: Tanjug/AP Srpkinja nije uspela da napravi još jedno iznenađenje, ali svakako mora da bude ponosna na nastup u Parizu… »
Francuzi se poklonili srpkinji: Pariska publika aplauzom ispratila Olgu Danilović sa terena (video)

Francuzi se poklonili srpkinji: Pariska publika aplauzom ispratila Olgu Danilović sa terena (video)

Srpska teniserka, Olga Danilović završila je učešće na Rolan Garosu, pošto je u osmini finala izgubila od Markete Vondroušove sa 6:4, 6:2. FOTO: Tanjug/AP Svojom borbenošću srpska teniserka osvojila je srca publike na Rolan Garosu. Francuska… »
Da li je ona nova Olga Danilović? Sjajna Teodora prepustila dva gema rivalki i prošla u drugo kolo RG

Da li je ona nova Olga Danilović? Sjajna Teodora prepustila dva gema rivalki i prošla u drugo kolo RG

Telegraf 02.06.2024
Bravo! Srbija i ove nedelje može da upiše jednu pobedu na Rolan Garosu pored svog imena, pošto je sjajna Teodora Kostović prošla u durgo kolo u konkurenciji juniorki savladavši Margo Fantalu iz Francuske u dva seta - 2:0 (6:1, 6:1)! Fenomenalno je… »
"Patila sam, strašno je ovo što se dešava u Parizu": Olga Danilović otvorila dušu posle ispadanja sa RG

"Patila sam, strašno je ovo što se dešava u Parizu": Olga Danilović otvorila dušu posle ispadanja sa RG

Telegraf 02.06.2024
Srpska teniserka nije uspela da napravi još jedno čudo protiv Markete Vondrušove u osmini finala. Olga Danilović je završila svoju bajku na Rolan Garosu, gde je ostvarila rekord karijere kada je u pitanju učinak na Grend slemovima. Ipak, nakon tri… »

Insajder 02.06.2024
Kraj Olgine pariske bajke

Kraj Olgine pariske bajke

Sportske.net 02.06.2024
Olga Danilović je danas završila svoje učešće na ovogodišnjem Rolan Garosu, ali nema za čime da žali. Ostavila je sjajan utisak, ostvarila svoj najbolji rezultat na grend slem turnirima u karijeri, a danas nije mogla više od časnog poraza protiv… »
Olga Danilović poražena u osmini finala Rolan Garosa: Povela 4:1 u prvom setu, pa do kraja meča osvojila dva gema

Olga Danilović poražena u osmini finala Rolan Garosa: Povela 4:1 u prvom setu, pa do kraja meča osvojila dva gema

Euronews 02.06.2024
San najboljeplasirane srpske teniserke, Olge Danilović o potencijalnoj borbi za trofej na Rolan Garosu je završen! Čehinja Marketa Vodroušova savladala ju je u osmini finala drugog Grend slema u sezoni i plasirala se u nastavak takmičenja, dok je… »
Lak za kosu, ovde šnala, onde šnala za osminu finala: Kako se Olga Danilović spremala za najveću scenu svoje karijere…

Lak za kosu, ovde šnala, onde šnala za osminu finala: Kako se Olga Danilović spremala za najveću scenu svoje karijere…

Danas 02.06.2024
Olga Danilović nije imala ni snage ni šanse da u osmini finala Rolan Garosa načini podvig i protiv vimbldonske šampionke. Čehinja Marketa Vondroušova, šestoplasirana na svetskoj listti, uzela ju je pod svoje od sredine prvog seta i nadalje je do… »
Bez snage i šanse za još jedno čudo: Olga Danilović dobro počela u osmini finala Rolan Garosa, ali ju je vimbldonska…

Bez snage i šanse za još jedno čudo: Olga Danilović dobro počela u osmini finala Rolan Garosa, ali ju je vimbldonska…

Danas 02.06.2024
Olga Danilović je sa 125. mesta svetske liste bila ubedljivo najslabije plasirana među 16 teniserki koje su najdalje odmakle na Rolan Garosu. I podatak da se jedina među njima domogla četvrtog kola preko tri prepreke u kvalifikacijama govori o tome… »
Olga Danilović bez četvrtfinala Rolan Garosa

Radio sto plus 02.06.2024
Meč Danilović i Vondroušove, 125. i šeste teniserke sveta, trajao je sat i 20 minuta. Danilović je sjajno ušla u meč, napravila je brejk već u drugom gemu, pa je posle deset minuta igre vodila sa 3:0. Vondroušova je potom od rezultata 1:4 vezala… »
Olgin meč karijere - protivnica nije baš u najboljem stanju VIDEO

Olgin meč karijere - protivnica nije baš u najboljem stanju VIDEO

B92 02.06.2024
Pred Olgom Danilović je meč karijere, a rivalka u osmini finala Rolan Garosa biće joj aktuelna šampionka Vimbldona, Marketa Vondrušova. Taj susret zakazan je za 11.00 časova na stadionu "Suzan Lenglen" i biće sigurno odigran, pošto ovaj teren… »
Au, kakva dominacija! Švjontek se prošetala do četvrtfinala Rolan Garosa - Potapova joj nije mogla baš ništa!

Au, kakva dominacija! Švjontek se prošetala do četvrtfinala Rolan Garosa - Potapova joj nije mogla baš ništa!

Kurir 02.06.2024
Prva teniserka sveta, Poljakinja Iga Švjontek plasirala se danas u četvrtfinale Rolan Garosa pošto je pobedila Ruskinju Anastasiju Potapovu sa ubedljivih 6:0, 6:0. Švjontek je protiv 41. teniserke sveta slavila posle samo 40 minuta igre i tako… »

Novi magazin 02.06.2024
Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela danas da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je izgubila od Čehinje Markete Vondroušove sa 4:6, 2:6. Meč Danilović i Vondroušove, 125. i šeste teniserke sveta, trajao je sat i 20 minuta… »
Nije uspela Srpska teniserka Olga Danilović eliminisana u osmini finala Rolan Garosa

Nije uspela Srpska teniserka Olga Danilović eliminisana u osmini finala Rolan Garosa

Dnevnik 02.06.2024
PARIZ: Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je danas u osmini finala poražena od Čehinje Markete Vondrušove 6:4, 6:2. Meč je trajao jedan sat i 20 minuta. Ovo je bio drugi međusobni duel… »
Au, kakva dominacija: Najbolja teniserka sveta se bez izgubljenog gema plasirala u četvrtfinale Rolan Garosa

Au, kakva dominacija: Najbolja teniserka sveta se bez izgubljenog gema plasirala u četvrtfinale Rolan Garosa

Prva teniserka sveta Iga Švojntek se u osmini finala Rolan Garosa sastala sa Anastasijom Potapovom. Dominacija Poljakinje je bila neverovatna, pošto je nakon samo 41 minute igre slavila sa 2:0 (6:0, 6:0). FOTO: AP Ne sećaju se ljubitelji tenisa kada je… »
Danilovićeva protiv Vondrušove danas od 11 sati na terenu „Suzan Lenglen“

Danilovićeva protiv Vondrušove danas od 11 sati na terenu „Suzan Lenglen“

Politika 02.06.2024
PARIZ – Srpska teniserka Olga Danilović igraće danas od 11 sati meč osmine finala Rolan Garosa protiv Čehinje Markete Vondrušove. Njihov meč postavljen je kao prvi na terenu „Suzan Lenglen“. Srpska teniserka je trenutno na 125. mesto, dok je… »
Evo kad danas igra Danilovićeva s Vondrušovom

Evo kad danas igra Danilovićeva s Vondrušovom

Najbolja srpska teniserka i Čehinja prve na terenu „Suzan Lenglen” od 11 časova. Olga Danilović od 11 časova igraće meč osmine finala Rolan Garosa s Čehinjom Marketom Vondrušovom, kao prvi na terenu „Suzan Lenglen”. Srpska teniserka je… »
Olgu ovako besnu nikad niste videli: Sudija joj ukrao poen, a onda je nastao haos!

Olgu ovako besnu nikad niste videli: Sudija joj ukrao poen, a onda je nastao haos!

Telegraf 02.06.2024
Imala je srpska teniserka razloga da bude ljuta. Olga Danilović je započela svoj meč karijere na Rolan Garosu protiv Čehinje Markete Vondrušove, šampionke Vimbldona. Olga je dobro počela meč, rano je napravila brejk i stavila rivalku u nezgodan… »
Olga igra meč karijere Da li će napraviti novo čudo u Parizu

Olga igra meč karijere Da li će napraviti novo čudo u Parizu

Dnevnik 02.06.2024
Najbolja srpska teniserka Olga Danilović igra protiv Čehinje Markete Vondrušove meč osmine finala Rolan Garosa. Plasmanom u osminu finala Rolan Garosa srpska teniserka ostvarila je najbolji rezultat na grend slemu u karijeri, ali nema nameru da se… »
"Nikoga se ne bojim!" Olga Danilović danas igra protiv šeste teniserke sveta, evo šta kaže o tom spektaklu

"Nikoga se ne bojim!" Olga Danilović danas igra protiv šeste teniserke sveta, evo šta kaže o tom spektaklu

Obradovala je Olga Danilović sebe, svoje najbliže i celu naciju plasmanom u osminu finala Rolan Garosa, što je njen najbolji rezultat u karijeri. Isplatili su se sav trud, suze, povrede, nadanja. Ali, Olga tu ne namerava da stane. Već danas protivnica… »
Kad i gde možete da gledate Olgu Danilović u osmini finala Rolan Garosa?

Kad i gde možete da gledate Olgu Danilović u osmini finala Rolan Garosa?

Danas 02.06.2024
Praveći čudesa, Olga Danilović (23) našla se u zemlji čuda. Sa 125. mesta na svetskoj listi, kao najbolja srpska teniserka, probila se u osminu finala Rolan Rarosa. To joj je i najdalji domet na turnirima za grend slem do sada, a na glavnoj sceni… »

Vesti dana »