Povezane vesti
Pomislio sam da je anakonda, u vodi ležala zmija od preko dva metra i debljine kao ruka: Nebojša šetao sa decom pored…
RINA 02.06.2024
Pomislio sam da je anakonda, u vodi ležala zmija od preko dva metra i debljine kao ruka: Nebojša šetao sa decom pored Moravice i ostao šokiran prizorom koji je video (FOTO)(VIDEO) Ivanjica – Stanovnici Ivanjice ostali su zatečeni kada su u centru… »
Zmija čudovište uslikana na obali Moravice u centru Ivanjice
Glas Zapadne Srbije 02.06.2024
Ivanjica - Ivanjičanin Nebojša Đorđević juče je ostao u šoku kada je na obali Moravice, ispod hotela „Park”, primetio zmiju koja je svojim izgledom i veličinom podsećala na anakondu. „Bio sam zaprepašćen prizorom. Krenuo sam da prošetam… »
Vesti dana »

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"
iKragujevac pre 21 minutajoš 16 povezanih

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 21 minutajoš 20 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 41 minutajoš 19 povezanih

VIDEO: Proslava titule PSG-a se prevorila u haos - mladić ubijen, uhapšeno 300 ljudi, Pariz goreo
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih