Povezane vesti
Pomislio sam da je anakonda, u vodi ležala zmija od preko dva metra i debljine kao ruka: Nebojša šetao sa decom pored…
RINA 02.06.2024
Pomislio sam da je anakonda, u vodi ležala zmija od preko dva metra i debljine kao ruka: Nebojša šetao sa decom pored Moravice i ostao šokiran prizorom koji je video (FOTO)(VIDEO) Ivanjica – Stanovnici Ivanjice ostali su zatečeni kada su u centru… »
Zmija čudovište uslikana na obali Moravice u centru Ivanjice
Glas Zapadne Srbije 02.06.2024
Ivanjica - Ivanjičanin Nebojša Đorđević juče je ostao u šoku kada je na obali Moravice, ispod hotela „Park”, primetio zmiju koja je svojim izgledom i veličinom podsećala na anakondu. „Bio sam zaprepašćen prizorom. Krenuo sam da prošetam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Niko nije umoran, mi za umor ne znamo“, ori se tokom studentskog marša: Apel putarima da im obezbede put od susnežice
Nova pre 2 minutajoš 55 povezanih
Šta kupac SBB-a dobija za svojih 825 miliona evra, a šta Telekom Srbija za svojih 652 miliona?
Nova ekonomija pre 3 satajoš 60 povezanih
Uhapšen Aleksandar Papić: Biznismen priveden u opsežnoj akciji borbe protiv korupcije
Blic pre 2 minutajoš 197 povezanih
„Setila se posle 3 meseca da je nadležna“: Čuveni advokat o odluci Dolovac da istragu pada nadstrešnice prebaci u Specijalno tužilaštvo
Nedeljnik pre 1 satjoš 35 povezanih
Pevač kog je ošamario uhapšeni gradonačelnik iz Obrenovca o incidentu: "Mogao je i gore da prođe"
Mondo pre 5 satijoš 59 povezanih