Povezane vesti
"Mislio sam da je anakonda, debela je kao ruka": Nebojša šetao sa decom pa su ostali kao ukopani kad su videli da se nešto…
Blic 02.06.2024
Stanovnici Ivanjice ostali su zatečeni kada su u centru grada na obali reke Moravice ugledali ogromnu zmiju, kakvu do sada kako kažu, nikada nisu imali priliku da vide na teritoriji svoje opštine. - Bio sam zaprepašćen, zbog njene veličine podsetila… »
"Rečno čudovište"! Na obali Moravice ležala zmija duža od 2 metra: Pomislio sam da je anakonda
Mondo 02.06.2024
Na obali reke Moravice je viđena ogromna zmija. Na obali reke Moravice je viđena ogromna zmija. Stanovnici Ivanjice ostali su zatečeni kada su u centru grada na obali reke Moravice ugledali ogromnu zmiju, kakvu do sada, kako kažu, nikada nisu imali… »
Dugačka više od 2 metra, debela kao ruka Nebojša u šoku zbog onog što je video pored reke: Šetao sa decom, zaprepastio se…
Kurir 02.06.2024
Stanovnici Ivanjice ostali su zatečeni kada su u centru grada na obali reke Moravice ugledali ogromnu zmiju, kakvu do sada kako kažu, nikada nisu imali priliku da vide na teritoriji svoje opštine. - Bio sam zaprepašćen, zbog njene veličine podsetila… »
Da li je ovo najveća zmija snimljena u Srbiji? "Kao anakonda, debela kao ruka", tvrdi Nebojša iz Ivanjice
Telegraf 02.06.2024
Nakon što je Nebojša ugledao ovo „rečno čudovište“ potvrđeno je da je u pitanju zmija smuk, koja se nahranila ribom iz Moravice, a nakon toga zaspala ali i u tom stanju prestravila je Ivanjičane. Stanovnici Ivanjice ostali su zatečeni kada su… »
Vesti dana »
Stručnjaci za zvuk: Snimak Damira Zobenice gotovo sigurno autentičan
Radio 021 pre 3 satajoš 118 povezanih
Preminula dva pacijenta povređena u eksploziji u livnici, sutra dan žalosti u Čoki
RTS pre 2 satajoš 21 povezana