Povezane vesti
"Mislio sam da je anakonda, debela je kao ruka": Nebojša šetao sa decom pa su ostali kao ukopani kad su videli da se nešto…
Blic 02.06.2024
Stanovnici Ivanjice ostali su zatečeni kada su u centru grada na obali reke Moravice ugledali ogromnu zmiju, kakvu do sada kako kažu, nikada nisu imali priliku da vide na teritoriji svoje opštine. - Bio sam zaprepašćen, zbog njene veličine podsetila me… »
Da li je ovo najveća zmija snimljena u Srbiji? "Kao anakonda, debela kao ruka", tvrdi Nebojša iz Ivanjice
Telegraf 02.06.2024
Nakon što je Nebojša ugledao ovo „rečno čudovište“ potvrđeno je da je u pitanju zmija smuk, koja se nahranila ribom iz Moravice, a nakon toga zaspala ali i u tom stanju prestravila je Ivanjičane. Stanovnici Ivanjice ostali su zatečeni kada su u centru… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Voždovcu: Bili ispred zgrade Dijane Hrkalović
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnik SAD: Kurti prešao crvenu liniju pokušajem blokade Srpske liste
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Trampova poruka koja će potpuno razbesneti Putina: Ukrajina će moći da povrati svoju zemlju u njenom prvobitnom obliku!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana