Povezane vesti
Manojlović: Ako preuzmemo vođenje Beograda, prvo donošenje antikoruptivnih mera
Telegraf 02.06.2024
Manojlović je posle glasanja na biračkom mestu broj 44. u Dečijem vrtiću "Cerak" rekao da je će u slučaju pobede na izborima prioritet pokreta koji predvodi biti donošenje antikoruptivnih mera. Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "I ja sam… »
Lokalni izbori u Srbiji: Šta su kandidati poručili nakon glasanja
Insajder 02.06.2024
Tokom dana kandidati na izborima govorili su o svojim očekivanjiima. Manojlović: Ako preuzmemo vođenje Beograda, prvo donošenje antikoruptivnih mera Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste 'I ja sam Beograd - Kreni-Promeni' Savo Manojlović rekao… »
(VIDEO) Šta su rekli predstavnici opozicije nakon glasanja
N1 Info 02.06.2024
Nosilac liste "I ja sam Beograd - Kreni-promeni" i kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović izjavio je da je krajnji cilj Kreni-promeni preuzimanje odgovornosti za vođenje Beograda. Kandidat za gradonačelnika ispred liste "Biramo Beograd"… »
Vesti dana »
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Crne brojke u Nepalu: Sve više stradalih u poplavama, ovo je nanoviji bilans (video)
Večernje novosti pre 11 minutajoš 26 povezanih
Osumnjičeni za hakovanje podataka Fudbalskog saveza i RFZO saslušan u Beogradu
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih
(BLOG) Napeto u centru Užica pred miting naprednjaka: SNS redari prebili makar jednu osobu, policija sprečava građane da priđu Trgu
N1 Info pre 1 minutjoš 43 povezane
Ministar finansija Nepala: 4 milijarde dolara potrebno za obnovu nakon razornih poplava
Nedeljnik pre 2 satajoš 29 povezanih