Povezane vesti
Manojlović: Ako preuzmemo vođenje Beograda prioritet će nam biti donošenje antikoruptivnih mera
Blic 02.06.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni" Savo Manojlović rekao je jutros da je njihov cilj preuzimanje odgovornosti za vođenje Beograda, ali da to zavisi od glasanja stanovnika Beograda. Savo Manojlović je posle… »
Savo Manojlović glasao i poručio: Već sada možemo reći da smo sigurno napravili čudo
Danas 02.06.2024
Nosilac liste „I ja sam Beograd – Kreni-promeni“ i kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović izjavio je danas da je krajnji cilj Kreni-promeni preuzimanje odgovornosti za vođenje Beograda. Manojlović je novinarima, posle glasanja na biračkom… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 47 povezanih

Širom Srbije okupljanja građana protiv blokada: Želimo normalan život; Dačić: U 49 mesta skupovi protiv blokada učestvovalo oko 33.000 ljudi, sve prošlo mirno
RTV pre 26 minutajoš 32 povezane

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 51 minutajoš 19 povezanih