Povezane vesti
Manojlović: Ako preuzmemo vođenje Beograda prioritet će nam biti donošenje antikoruptivnih mera
Blic 02.06.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni" Savo Manojlović rekao je jutros da je njihov cilj preuzimanje odgovornosti za vođenje Beograda, ali da to zavisi od glasanja stanovnika Beograda. Savo Manojlović je posle… »
Savo Manojlović glasao i poručio: Već sada možemo reći da smo sigurno napravili čudo
Danas 02.06.2024
Nosilac liste „I ja sam Beograd – Kreni-promeni“ i kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović izjavio je danas da je krajnji cilj Kreni-promeni preuzimanje odgovornosti za vođenje Beograda. Manojlović je novinarima, posle glasanja na biračkom… »
Vesti dana »

Veljanovski: Vlasti nije potreban novi Savet REM, ovakvo stanje im odgovara - moguće dve alternative
N1 Info pre 54 minutajoš 53 povezane

Starmer, Makron i Merc pozvali na uzdržanost nakon izraelskih napada na Iran
Politika pre 34 minutajoš 16 povezanih

Tramp za CNN: Dao sam upozorenje Iranu od 60 dana, danas je 61. dan
Novi magazin pre 2 satajoš 25 povezanih

Državni tužilac Severne Makedonije: 34 osobe i tri firme optužene za požar u diskoteci „Puls“ u Kočanima
Danas pre 4 minutajoš 13 povezanih

Urednici Glasa Zaječara Anđeli Risantijević upućene pretnje smrću – Tužilaštvo poručilo da nema konkretnih pretnji
Glas Zaječara pre 2 satajoš 14 povezanih