Повезане вести
НУНС: Власт мора одговорно да се понаша и престане да криви новинаре за стање у друштву
Глас Шумадије 03.06.2024
Протекли изборни процес и сам изборни дан обележиле су кампање клеветања новинара, таргетирање и ометање у раду, па чак и физички напади од стране владајућих функционера и активиста њихове странке. Независно удружење… »
Независно удружење новинара Србије осудило таргетирање новинара у току изборног дана
Слободна Европа 03.06.2024
Протекли изборни процес и сам изборни дан обележиле су кампање клеветања новинара, таргетирање и ометање у раду, па чак и физички напади од стране владајућих функционера и активиста њихове странке, саопштило је у понедељак… »
НУНС: Власт мора одговорно да се понаша и престане да криви новинаре за стање у друштву
Радио сто плус 03.06.2024
То удружење је навело да су протекли изборни процес и сам изборни дан “обележиле кампање клеветања новинара, таргетирање и ометање у раду” па чак, како је указало, и физички напади од стране владајућих функционера и… »
Данас 03.06.2024
Протекли изборни процес и сам изборни дан обележиле су кампање клеветања новинара, таргетирање и ометање у раду, па чак и физички напади од стране владајућих функционера и активиста њихове странке. Независно удружење… »
Н1 Инфо 03.06.2024
УНС затражио да буде пронађен нападач на новинара листа Данас
Данас 03.06.2024
Удружење новинара Србије (УНС) позвало је вечерас надлежне да хитно пронађу и казне нападаче на новинара листа Данас Угљешу Бокића. УНС подсећа, док је Бокић снимао људе који су излазили из просторија Новосадског сајма… »
Новинару Данаса Угљеши Бокићу након напада констатовано нагњечење грудне кости
Данас 02.06.2024
Новинару Данаса Угљеши Бокићу, након напада испред Новосадског сајма, констатована је повреда нагњечење грудне кости. Бокић је нападнут док је снимао и покушавао да уради анкету са младима који су изашли из просторија… »
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана