Povezane vesti
Đani krenuo na nastup, vratili ga sa granice! Za sve kriva njegova žena - "Strašno me je razočarala"
Mondo 03.06.2024
Radiša Trajković Đani nedavno vraćen s graničnog prelaza, sin dolazio po njega. Radiša Trajković Đani nedavno vraćen s graničnog prelaza, sin dolazio po njega Folker Radiša Trajković Đani gostovao je u jednoj emisiji gde je otkrio da je zbog njegove žene… »
Đanija policija vratila sa granice: Za sve je kriva njegova žena Slađa: Pevač kipti od besa
Blic 02.06.2024
Folker Radiša Trajković Đani decenijama je u braku sa suprugom Slađom Trajković, a sada je otkrio da ga je žena razočarala. - Juče me razočarala strašno. Hteo sam da uzmem njen auto, imao sam nastup i uputio se ka Bosni. Kada sam stigao do granice… »
Vesti dana »
Napeto na Ubu: Interventna policija na ulicama dok se istovremeno održava doček studenata i skup SNS-a
Nedeljnik pre 26 minutajoš 10 povezanih
Lončar: Niko neće biti zaštićen, ispitaćemo sve u vezi sa smrtnim slučajevima posle operacija u Čačku
RTV pre 21 minutajoš 75 povezanih
VJT: Bivša pomoćnica direktora u Upravi za sprečavanje pranja novca uhapšena zbog odavanja poverljivih podataka medijima
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 38 povezanih
"Ako povuku zakon, štrajka neće biti": Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 15 povezanih
Svi su mislili da Novak Đoković gleda ZOI i umetničko klizanje, a on sve iznenadio i došao da gleda Zvezdu
Telegraf pre 20 minutajoš 29 povezanih