Povezane vesti
Koleginice me "ne mirišu" Barbara Bobak udarila na pevačice - Napadaju samo one što su duže od mene na sceni
Mondo 03.06.2024
Barbara Bobak ističe da "ne mogu svi da je vole" Barbara Bobak ističe da "ne mogu svi da je vole" Pevačica Barbara Bobak je za veoma kratko vreme postala jedna od najangažovanijih pevačica na estradi, a zbog toga je, kaže, osetila i sujetu koleginica na… »
"Osetila sam da me neke 'ne mirišu'..." Barbara Bobak o starijim koleginicama: "To mi na neki način i prija"
Telegraf 03.06.2024
"Nisam kao oni koji govore: 'Kolege su sujetne, sabotiraju me'. Slobodno pokušajte, ali ja tu postojim", navela je mlada pevačica. Mlada i uspešna pevačica Barbara Bobak je za veoma kratko vreme stekla status jedne od najtraženijih pevačica na estradi, a… »
Vesti dana »
"Dobar dan za Kinu i Rusiju" Kalas o Trampovim carinama koje prete evropskim zemljama: "Možemo ovo da rešimo unutar NATO"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Raul Gonzales: Imamo velike šanse da prođemo grupu,čeka nas težak meč protiv Austrije
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Rasizam, zloupotreba moći i posledice trauma: Ovo je jedna od najpotresnijih serija na Netfliksu snimljena po istinitoj priči
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Muškarac pao sa 140 litara švercovanog alkohola: Šok u Bijelom Polju, policija odmah reagovala i podnela krivičnu prijavu
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Izrael se protivi odboru koji je sastavila Amerika: Netanjahu naložio da se pozove Rubio
Kurir pre 25 minutajoš 1 povezana