Повезане вести
„Његова сестра је мислила да их нисам достојна јер сам фолк певачица са села“: Рада Манојловић је због њега оставила Милана…
Нова 03.06.2024
Љубавни живот популарне певачице Раде Манојловић често је главна тема медија, те се тако у једном периоду увелико писало о њеној вези са кошаркашким агентом Момиром Гајићем. Пар је у почетку везу држао у дубокој тајности, али… »
"Сестра је мислила да их нисам достојна" Рада је због њега оставила Милана - Била сам само певаљка са села!
Мондо 03.06.2024
Рада Манојловић је пре неколико година за бившег дечка рекла "он је за мене мртав" Рада Манојловић је пре неколико година за бившег дечка рекла "он је за мене мртав" Певачица Рада Манојловић је на почетку каријере у Гранду била у… »
"Његова сестра је мислила да их нисам достојна" Рада је због њега оставила Милана Станковића, а након раскида су пале тешке…
Курир 03.06.2024
Љубавна веза певачица Радмиле Раде Манојловић и кошаркашког агента Момира Гајић пре неколико година пунила је новинске ступце. У почетку су је држали у дубокој тајности, али када је Момир почео да се појављује на Радиним… »
Вести дана »
Хрка и Јаћимовић удружују снаге: „Позивам Србију да се коначно ујединимо“
Недељник пре 5 минутајош 52 повезане
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
Грађани, управо је објављено: Ова одлука ће ступити на снагу 20. новембра, стигла је нова званична информација из НБС
Ало пре 14 минутајош 38 повезаних
Чубрило објавио дугорочну временску прогнозу за зиму: Стижу ледени дани са много снега, температуре и до 15
Мондо пре 1 сатјош 66 повезаних