Povezane vesti
"Daje mi 50 € svaki dan, ni dinara mi ne da da potrošim!" Vera ga spasla bede, a bubnjar YU grupe otkrio kako ga žena…
Kurir 03.06.2024
Priča bivšeg bubnjara popularne YU grupe Slobodana Jurišića Jure, gotovo nikog nije ostavila ravnodušnim. Muzičar je živeo bez struje i vode, a onda mu se javila jedna žena Vera, koja je putem medija čula za njegovu situaciju, ponudila mu pomoć… »
Bivši bubnjar yu grupe oženio sina! Došao s kafanskom pevačicom koja ga spasila bede, kažu da će joj reći "da"
Mondo 03.06.2024
Slobodan Jurišić oženio je sina, a na proslavu je došao sa ženom koja mu je bila od velike pomoći kada se našao u najtežem periodu života. Slobodan Jurišić oženio je sina, a na proslavu je došao sa ženom koja mu je bila od velike pomoći… »
Bivši bubnjar YU grupe oženio sina! Na svadbu došao sa ženom koja ga je spasila bede, porodica ovako reagovala
Telegraf 03.06.2024
Muzičar progovorio i o svom venčanju. Bivši bubnjar popularne YU grupe, Slobodan Jurišić Jura, nakon teškog perioda i života u nehumanim uslovima, dobio je krov nad glavom i pronašao novu ljubav, Veru, koja mu je sve to podarila. Bivša kafanska… »
Bivši bubnjar "Ju grupe" ženi se vlasnicom vile: "Prodala je stan u Beogradu i doselila se u Zrenjanin", posle velikih…
Blic 03.06.2024
Nekadašnjem bubnjaru "Ju grupe" Slobodanu Jurišiću Juri, koji je nedavno pokazao svima da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, život se potpuno preokrenuo. Osim toga što je sa Verom, gazdaricom kuće od 200 kvadrata u… »
Bivši bubnjar YU grupe ženi se sa vlasnicom vile! Kafanska pevačica mu zaludela mozak, uskoro svadba: Molila se Bogu da me…
Kurir 03.06.2024
Bivšem bubnjaru YU grupe Slobodanu Jurišiću Juri, koji je nedavno na društvenom mrežama objavio da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, život se preokrenuo iz korena. Bukvalno. Kako saznajemo, osim toga što je s Verom… »
„Daje mi 50 evra svaki dan“: Bivši bubnjar YU grupe živeo je u teškom siromaštvu, a onda mu je jedna žena promenila…
Nova 03.06.2024
Slobodan Jurišić Jura, bivši bubnjar popularne YU grupe, živeo je bez struje i vode u nehumanim uslovima, a onda je naišla žena koja mu je promenila život. Bivši bubnjar popularn YU grupe Slobodan Jurišić Jura podelio je svoju životnu priču… »
"Daje mi 50 evra dnevno" Živeo u kući bez vode i struje, Vera ga spasila - Imao sam 2.000 dinara, sad 3.000€
Mondo 03.06.2024
Bivši bubnjar YU grupe otkrio i da mu sinovi pomažu. Bivši bubnjar YU grupe otkrio i da mu sinovi pomažu Bivši bubnjar popularne YU grupe Slobodan Jurišića Jura, živeo je u teškim uslovima - u ruiniranoj kući bez vode i struje. Nesreća ga je… »
"Daje mi 50 evra svaki dan, ne da mi da potrošim ni dinar!": Naš muzičar upoznao ženu koja ga je spasila od siromaštva…
Blic 03.06.2024
Slobodan Jurišić Jura, bubnjar iz "YU grupe" živeo je u teškom siromaštvu, a onda mu se javila Vera kod koje se uselio i sa kojom je započeo ljubavnu romansu. Naime, kako kaže Jura, između njih se rodila ljubav neplanirano, a sada su postali… »
Vesti dana »
Hamas: Ubijen izraelski talac na severu Gaze; napad na Bejrut – 11 stradalih, 33 povređenih
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih
Mitrović strelac, Sergej asistent, Al Hilal izgubio posle 46 utakmica
Sportski žurnal pre 36 minutajoš 28 povezanih