Повезане вести
"Даје ми 50 € сваки дан, ни динара ми не да да потрошим!" Вера га спасла беде, а бубњар ИУ групе открио како га жена третира…
Курир 03.06.2024
Прича бившег бубњара популарне ИУ групе Слободана Јуришића Јуре, готово никог није оставила равнодушним. Музичар је живео без струје и воде, а онда му се јавила једна жена Вера, која је путем медија чула за његову ситуацију… »
Бивши бубњар иу групе оженио сина! Дошао с кафанском певачицом која га спасила беде, кажу да ће јој рећи "да"
Мондо 03.06.2024
Слободан Јуришић оженио је сина, а на прославу је дошао са женом која му је била од велике помоћи када се нашао у најтежем периоду живота. Слободан Јуришић оженио је сина, а на прославу је дошао са женом која му је била од велике… »
Бивши бубњар ИУ групе оженио сина! На свадбу дошао са женом која га је спасила беде, породица овако реаговала
Телеграф 03.06.2024
Музичар проговорио и о свом венчању. Бивши бубњар популарне ИУ групе, Слободан Јуришић Јура, након тешког периода и живота у нехуманим условима, добио је кров над главом и пронашао нову љубав, Веру, која му је све то подарила… »
Бивши бубњар ИУ групе жени се са власницом виле! Кафанска певачица му залудела мозак, ускоро свадба: Молила се Богу да ме…
Курир 03.06.2024
Бившем бубњару ИУ групе Слободану Јуришићу Јури, који је недавно на друштвеном мрежама објавио да живи у нехуманим условима у Перлезу, у кући без струје и воде, живот се преокренуо из корена. Буквално. Како сазнајемо, осим тога… »
„Даје ми 50 евра сваки дан“: Бивши бубњар ИУ групе живео је у тешком сиромаштву, а онда му је једна жена променила живот –…
Нова 03.06.2024
Слободан Јуришић Јура, бивши бубњар популарне ИУ групе, живео је без струје и воде у нехуманим условима, а онда је наишла жена која му је променила живот. Бивши бубњар популарн ИУ групе Слободан Јуришић Јура поделио је своју… »
"Даје ми 50 евра дневно" Живео у кући без воде и струје, Вера га спасила - Имао сам 2.000 динара, сад 3.000€
Мондо 03.06.2024
Бивши бубњар ИУ групе открио и да му синови помажу. Бивши бубњар ИУ групе открио и да му синови помажу Бивши бубњар популарне ИУ групе Слободан Јуришића Јура, живео је у тешким условима - у руинираној кући без воде и струје… »
"Даје ми 50 евра сваки дан, не да ми да потрошим ни динар!": Наш музичар упознао жену која га је спасила од сиромаштва, сад…
Блиц 03.06.2024
Слободан Јуришић Јура, бубњар из "ИУ групе" живео је у тешком сиромаштву, а онда му се јавила Вера код које се уселио и са којом је започео љубавну романсу. Наиме, како каже Јура, између њих се родила љубав непланирано, а… »
Вести дана »

Руска амбасада у Лондону о инциденту са дроновима у Пољској: Контрааргументи нам нису представљени
Спутник пре 3 минутајош 31 повезана

Сомборци прикупили 435.880 динара за наставнике који су добили отказе
Нови магазин пре 48 минутајош 44 повезане

Чубрило од овог датума најављује захлађење, могућ чак и снег? Нова прогноза метеоролога до краја септембра
Мондо пре 2 сатајош 30 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 9 сатијош 10 повезаних

Вулин тражи да влада прекине пут ка ЕУ након саопштења руске тајне службе
Недељник пре 44 минутајош 17 повезаних