Повезане вести

"Даје ми 50 € сваки дан, ни динара ми не да да потрошим!" Вера га спасла беде, а бубњар ИУ групе открио како га жена третира…

"Даје ми 50 € сваки дан, ни динара ми не да да потрошим!" Вера га спасла беде, а бубњар ИУ групе открио како га жена третира…

Курир 03.06.2024
Прича бившег бубњара популарне ИУ групе Слободана Јуришића Јуре, готово никог није оставила равнодушним. Музичар је живео без струје и воде, а онда му се јавила једна жена Вера, која је путем медија чула за његову ситуацију… »
Бивши бубњар иу групе оженио сина! Дошао с кафанском певачицом која га спасила беде, кажу да ће јој рећи "да"

Бивши бубњар иу групе оженио сина! Дошао с кафанском певачицом која га спасила беде, кажу да ће јој рећи "да"

Мондо 03.06.2024
Слободан Јуришић оженио је сина, а на прославу је дошао са женом која му је била од велике помоћи када се нашао у најтежем периоду живота. Слободан Јуришић оженио је сина, а на прославу је дошао са женом која му је била од велике… »
Бивши бубњар ИУ групе оженио сина! На свадбу дошао са женом која га је спасила беде, породица овако реаговала

Бивши бубњар ИУ групе оженио сина! На свадбу дошао са женом која га је спасила беде, породица овако реаговала

Телеграф 03.06.2024
Музичар проговорио и о свом венчању. Бивши бубњар популарне ИУ групе, Слободан Јуришић Јура, након тешког периода и живота у нехуманим условима, добио је кров над главом и пронашао нову љубав, Веру, која му је све то подарила… »
Бивши бубњар ИУ групе жени се са власницом виле! Кафанска певачица му залудела мозак, ускоро свадба: Молила се Богу да ме…

Бивши бубњар ИУ групе жени се са власницом виле! Кафанска певачица му залудела мозак, ускоро свадба: Молила се Богу да ме…

Курир 03.06.2024
Бившем бубњару ИУ групе Слободану Јуришићу Јури, који је недавно на друштвеном мрежама објавио да живи у нехуманим условима у Перлезу, у кући без струје и воде, живот се преокренуо из корена. Буквално. Како сазнајемо, осим тога… »
„Даје ми 50 евра сваки дан“: Бивши бубњар ИУ групе живео је у тешком сиромаштву, а онда му је једна жена променила живот –…

„Даје ми 50 евра сваки дан“: Бивши бубњар ИУ групе живео је у тешком сиромаштву, а онда му је једна жена променила живот –…

Нова 03.06.2024
Слободан Јуришић Јура, бивши бубњар популарне ИУ групе, живео је без струје и воде у нехуманим условима, а онда је наишла жена која му је променила живот. Бивши бубњар популарн ИУ групе Слободан Јуришић Јура поделио је своју… »
"Даје ми 50 евра дневно" Живео у кући без воде и струје, Вера га спасила - Имао сам 2.000 динара, сад 3.000€

"Даје ми 50 евра дневно" Живео у кући без воде и струје, Вера га спасила - Имао сам 2.000 динара, сад 3.000€

Мондо 03.06.2024
Бивши бубњар ИУ групе открио и да му синови помажу. Бивши бубњар ИУ групе открио и да му синови помажу Бивши бубњар популарне ИУ групе Слободан Јуришића Јура, живео је у тешким условима - у руинираној кући без воде и струје… »
"Даје ми 50 евра сваки дан, не да ми да потрошим ни динар!": Наш музичар упознао жену која га је спасила од сиромаштва, сад…

"Даје ми 50 евра сваки дан, не да ми да потрошим ни динар!": Наш музичар упознао жену која га је спасила од сиромаштва, сад…

Блиц 03.06.2024
Слободан Јуришић Јура, бубњар из "ИУ групе" живео је у тешком сиромаштву, а онда му се јавила Вера код које се уселио и са којом је започео љубавну романсу. Наиме, како каже Јура, између њих се родила љубав непланирано, а… »

Вести дана »