Повезане вести
Пекинг оптужио брачни пар да шпијунира за МИ6
Слободна Европа 03.06.2024
Министарство државне безбедности (МДБ) Кине саопштило је да је двоје кинеских држављана у тој земљи оптужено да су шпијунирали за Велику Британију тако што су обавештајној служби МИ6 предавали владине тајне, пренео је ББЦ. МДБ… »
Кина оптужила Велику Британију да је регрутовала кинески брачни пар као шпијуне
Политика 03.06.2024
ПЕКИНГ – Кина је оптужила британску тајну обавештајну службу МИ6 да је регрутовала кинеске државне службенике као шпијуне. Како је данас објавио Би-Би-Си (ББЦ), кинеско министарство државне безбедности саопштило је да су… »
Кина оптужила двоје својих држављана да су британски шпијуни
Н1 Инфо 03.06.2024
Власти су саопштиле да су оптужиле двоје држављана Кине да су шпијунирали за Велику Британију и да су обавештајној служби МИ6 предавали владине тајне. У саопштењу на друштвеним мрежама кинеско Министарство државне безбедности… »
Кина оптужила двоје својих држављана да су британски шпијуни
Данас 03.06.2024
Власти су данас саопштиле да су оптужиле двоје држављана Кине да су шпијунирали за Велику Британију и да су обавештајној служби МИ6 предавали владине тајне. У саопштењу на друштвеним мрежама кинеско Министарство државне… »
Кина оптужила Велику Британију да је регрутовала кинески брачни пар као шпијуне
Еуроневс 03.06.2024
Кина је оптужила британску тајну обавештајну службу МИ6 да је регрутовала кинеске државне службенике као шпијуне. Како је данас објавио Би-Би-Си (ББЦ), кинеско министарство државне безбедности саопштило је да су оперативци МИ6… »
Вести дана »
За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Бизнис.рс пре 9 минутајош 14 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес; Спремите планове евакуације, залихе хране и воде ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 9 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 19 минутајош 11 повезаних
Балони са шверцованим цигаретама довели до ванредног стања у Литванији: „Предузимамо најстроже мере против белоруског хибридног напада“
Недељник пре 39 минутајош 14 повезаних