Povezane vesti
Peking optužio bračni par da špijunira za MI6
Slobodna Evropa 03.06.2024
Ministarstvo državne bezbednosti (MDB) Kine saopštilo je da je dvoje kineskih državljana u toj zemlji optuženo da su špijunirali za Veliku Britaniju tako što su obaveštajnoj službi MI6 predavali vladine tajne, preneo je BBC. MDB je 3. juna… »
Kina optužila Veliku Britaniju da je regrutovala kineski bračni par kao špijune
Politika 03.06.2024
PEKING – Kina je optužila britansku tajnu obaveštajnu službu MI6 da je regrutovala kineske državne službenike kao špijune. Kako je danas objavio Bi-Bi-Si (BBC), kinesko ministarstvo državne bezbednosti saopštilo je da su operativci MI6… »
Kina optužila dvoje svojih državljana da su britanski špijuni
Danas 03.06.2024
Vlasti su danas saopštile da su optužile dvoje državljana Kine da su špijunirali za Veliku Britaniju i da su obaveštajnoj službi MI6 predavali vladine tajne. U saopštenju na društvenim mrežama kinesko Ministarstvo državne bezbednosti, navelo je… »
Kina optužila dvoje svojih državljana da su britanski špijuni
N1 Info 03.06.2024
Vlasti su saopštile da su optužile dvoje državljana Kine da su špijunirali za Veliku Britaniju i da su obaveštajnoj službi MI6 predavali vladine tajne. U saopštenju na društvenim mrežama kinesko Ministarstvo državne bezbednosti, navelo je da je… »
Kina optužila Veliku Britaniju da je regrutovala kineski bračni par kao špijune
Euronews 03.06.2024
Kina je optužila britansku tajnu obaveštajnu službu MI6 da je regrutovala kineske državne službenike kao špijune. Kako je danas objavio Bi-Bi-Si (BBC), kinesko ministarstvo državne bezbednosti saopštilo je da su operativci MI6 regrutovali kineskog… »
Vesti dana »
VJT: sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor
Politika pre 1 satjoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 4 satijoš 3 povezane
Čima Moneke, copy-paste: Košarkaš Baskonije opet odradio potez kao i protiv Crvene zvezde! (video)
Hot sport pre 53 minutajoš 22 povezane