Повезане вести

Прелиминарни резултати за златиборски округ у Ариљу и Новој Варош СНС има већину, ево ко је у Чајетини победио

Прелиминарни резултати за златиборски округ у Ариљу и Новој Варош СНС има већину, ево ко је у Чајетини победио

Дневник 03.06.2024
ЧАЈЕТИНА: Према прелиминарним резулатима локалних избора у Златиборском округу коалиција око СНС освојила је већину гласова у Ариљу и Новој Вароши. У Чајетини на основу прелиминарних резултата Општинске изборне комисије… »
Стаматовић сам убедљиво победио у Чајетини, а власт прави са СНС – објашњава зашто

Стаматовић сам убедљиво победио у Чајетини, а власт прави са СНС – објашњава зашто

Н1 Инфо 03.06.2024
"Здрава Србија" Милана Стаматовића изашла је самостално на локалне изборе у Чајетини и остварила убедљиву победу, односно око 55 одсто гласова. Ипак, Стаматовић ће власт формирати са Српском напредном странком. Разлог је… »
Стаматовић сам убедљиво победио у Чајетини; власт формира са СНС-ом

Стаматовић сам убедљиво победио у Чајетини; власт формира са СНС-ом

Недељник 03.06.2024
Милан Стаматовић, оснивач и председник „Здраве Србије“, тријумфовао је на локалним изборима у Чајетини са значајном подршком од око 55% гласова. Иако је остварио самосталну победу, одлучио је да формира власт заједно са Српском… »

Вести дана »