Povezane vesti
„Privlače me muškarci koji…“: Ovo je spisak zahteva Ruške Jakić koji njen partner mora da ispuni
Nova 03.06.2024
Voditeljka i autorka mnogih emisija Ruška Jakić svojim izjavama privlači veliku pažnju javnosti, a na Tik Tok-u je glavna zvezda. Jednom prilikom Ruška je pričala o pažnji koju izaziva na društvenoj mreži Tik Tok. „Klinci me obožavaju. Šta… »
Ruška Jakić otkrila kakav muškarac jedino može da je privuče: Ni bogatstvo ni lepota, ovo je ključ!
Kurir 03.06.2024
Ruška Jakić svojim izjavama često privlači pažnju javnosti, pa je zbog toga postala veoma popularna među mlađim generacijama na Tik Toku. - Klinci me obožavaju! Šta znači biti slavan? Ja samo radim posao koji volim. Obožavam da se šminkam… »
Ruška Jakić otkrila šta muškarac mora da ima da bi je privukao: Nije ni lepota, a ni bogatstvo - ovo je ključno
Blic 03.06.2024
Ruška Jakić svojim izjavama često privlači pažnju javnosti, pa je zbog toga postala veoma popularna među mlađim generacijama na Tik Toku. - Klinci me obožavaju! Šta znači biti slavan? Ja samo radim posao koji volim. Obožavam da se šminkam… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj međugradskih vozova, "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Euronews pre 24 minutajoš 15 povezanih

(Video) "ja bih unutra bacio molotovljev koktel" Evo kako je novosadska grupa kovala plan za destabilizaciju države! Na sve načine pokušavaju da građane uvuku u građanski rat
Dnevnik pre 40 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u Narodnu Skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga, evo do kad će biti na snazi
Mondo pre 52 minutajoš 10 povezanih

Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 24 minutajoš 1 povezana