Povezane vesti
„Privlače me muškarci koji…“: Ovo je spisak zahteva Ruške Jakić koji njen partner mora da ispuni
Nova 03.06.2024
Voditeljka i autorka mnogih emisija Ruška Jakić svojim izjavama privlači veliku pažnju javnosti, a na Tik Tok-u je glavna zvezda. Jednom prilikom Ruška je pričala o pažnji koju izaziva na društvenoj mreži Tik Tok. „Klinci me obožavaju. Šta znači biti… »
Ruška Jakić otkrila kakav muškarac jedino može da je privuče: Ni bogatstvo ni lepota, ovo je ključ!
Kurir 03.06.2024
Ruška Jakić svojim izjavama često privlači pažnju javnosti, pa je zbog toga postala veoma popularna među mlađim generacijama na Tik Toku. - Klinci me obožavaju! Šta znači biti slavan? Ja samo radim posao koji volim. Obožavam da se šminkam... Svi kažu da… »
Ruška Jakić otkrila šta muškarac mora da ima da bi je privukao: Nije ni lepota, a ni bogatstvo - ovo je ključno
Blic 03.06.2024
Ruška Jakić svojim izjavama često privlači pažnju javnosti, pa je zbog toga postala veoma popularna među mlađim generacijama na Tik Toku. - Klinci me obožavaju! Šta znači biti slavan? Ja samo radim posao koji volim. Obožavam da se šminkam... Svi kažu da… »
Vesti dana »

Paklene vrućine pred Srbijom: RHMZ najavljuje do 40°C, blagi predah samo početkom nedelje
Euronews pre 55 minutajoš 30 povezanih

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 1 satjoš 31 povezana

Hitna sednica Saveta bezbednosti zbog izraelskog plana o okupaciji Gaze
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih

Tadić otkrio zašto je odbio Crvenu zvezdu i zašto sa porodicom nije mogao da se vrati u Srbiju
Nova pre 15 minutajoš 11 povezanih