Povezane vesti
„Privlače me muškarci koji…“: Ovo je spisak zahteva Ruške Jakić koji njen partner mora da ispuni
Nova 03.06.2024
Voditeljka i autorka mnogih emisija Ruška Jakić svojim izjavama privlači veliku pažnju javnosti, a na Tik Tok-u je glavna zvezda. Jednom prilikom Ruška je pričala o pažnji koju izaziva na društvenoj mreži Tik Tok. „Klinci me obožavaju. Šta znači biti… »
Ruška Jakić otkrila kakav muškarac jedino može da je privuče: Ni bogatstvo ni lepota, ovo je ključ!
Kurir 03.06.2024
Ruška Jakić svojim izjavama često privlači pažnju javnosti, pa je zbog toga postala veoma popularna među mlađim generacijama na Tik Toku. - Klinci me obožavaju! Šta znači biti slavan? Ja samo radim posao koji volim. Obožavam da se šminkam... Svi kažu da… »
Vesti dana »
Kandidatkinja za generalnog direktora RTS-a za UNS: Konkurs sproveden mimo zakona
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Aleksić (NPS) u Mrčajevcima: Tražićemo sednicu skupštinskog Odbora povodom zahteva proizvođača mleka
Nedeljnik pre 16 minutajoš 41 povezana
Maja (12) se bori za život: Devojčica ranjena u glavu i vrat u masakru kanadskoj školi, majka se obratila potresnom porukom: "Molim vas, molite se za moju bebu"
Blic pre 2 satajoš 44 povezane
Zlatna Milica Gardašević u Beogradu, posle prvog mesta spomenula Ivanu Španović: "Ako ona misli da ja..."
Telegraf pre 25 minutajoš 36 povezanih