Povezane vesti
Jovanović Ćuta: Građani od međusobnih optužbi nemaju ništa
Danas 03.06.2024
Lider pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je danas lidere opozicije da prestanu sa međusobnim optužbama, uz ocenu da građani Srbije od međusobnih prepirki – „nemaju ništa“. „Ovo čemu sada prisustvujemo je bacanje krivice od strane… »
Jovanović Ćuta za Betu: Građani od međusobnih optužbi nemaju ništa
Radio sto plus 03.06.2024
“Ovo čemu sada prisustvujemo je bacanje krivice od strane opozicije jednih na druge. Pozivam sve ljude iz opozicije da prekinu da se optužuju. Tu mislim i na Radomira Lazovića, tu mislim i na Miloša Jovanovića, tu mislim i na sve koji zaista žele da ovu… »
Jovanović Ćuta pozvao lidere opozicije da prestanu s međusobnim optužbama: Građani od toga nemaju ništa
N1 Info 03.06.2024
Lider pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je lidere opozicije da prestanu sa međusobnim optužbama, uz ocenu da građani Srbije od međusobnih prepirki - "nemaju ništa". „Ovo čemu sada prisustvujemo je bacanje krivice od strane… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju i upozorenje na visoke temperature
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 33 povezane
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Pezeškijan brani sporazum sa Vašingtonom
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 22 povezane
Kad i gde možete da gledate drugi meč odbojkašica Srbije na Evropskom prvenstvu?
Danas pre 4 satijoš 25 povezanih
(Video) "GOAT je na terenu": Organizatori US opena objaviili da je Đoković odradio prvi trening
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 20 povezanih
Policija traga za muškarcem koji je automobilom uleteo među publiku kod Bileće, tereti se za pokušaj ubistva
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 13 povezanih