Povezane vesti
Bio sam izričit da ne pričam o tome, ali ona me razotkrila: Aco Pejović je ovo pokušavao da sakrije
Story 03.06.2024
Aco Pejović privatni život krije. Ne voli da priča ni o svojim ćerkama, ni o braku, ali ni o tome da često pomaže ljudima. Naime, nedavno je otkriveno da je donirao razne instrumente jednoj muzičkoj školi. Mladi talentovani učenici nisu mogli sebi da… »
"Bio sam izričit da ne priča o tome, ali..." Aco Pejović dugo je krio veliku stvar, to je uradio zbog prošlosti: "Život je…
Kurir 03.06.2024
Aco Pejović jedan je od najvećih miljeniha publike širom regiona, ali njegova slava i uspeh nisu se pojavile preko noći, te se sada prisetio trenutaka iz detinjstva koje je morao da prevaziđe. - Svi smo mi krenuli od nule, pa sam tako i ja. Život je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 16 povezanih
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres; Spremite planove evakuacije, zalihe hrane i vode FOTO/VIDEO
B92 pre 51 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 28 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih