Povezane vesti
Bio sam izričit da ne pričam o tome, ali ona me razotkrila: Aco Pejović je ovo pokušavao da sakrije
Story 03.06.2024
Aco Pejović privatni život krije. Ne voli da priča ni o svojim ćerkama, ni o braku, ali ni o tome da često pomaže ljudima. Naime, nedavno je otkriveno da je donirao razne instrumente jednoj muzičkoj školi. Mladi talentovani učenici nisu mogli sebi da… »
"Bio sam izričit da ne priča o tome, ali..." Aco Pejović dugo je krio veliku stvar, to je uradio zbog prošlosti: "Život je…
Kurir 03.06.2024
Aco Pejović jedan je od najvećih miljeniha publike širom regiona, ali njegova slava i uspeh nisu se pojavile preko noći, te se sada prisetio trenutaka iz detinjstva koje je morao da prevaziđe. - Svi smo mi krenuli od nule, pa sam tako i ja. Život je… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"
Radio 021 pre 4 satijoš 8 povezanih
Ko se danas ovde našao u Srbiji, nije se lepo proveo! Nepregledne kolone na granici: Naoružajte se strpljenjem
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
Putnici aviona svedočili lansiranju "Artemisa II" sa 10.000 metara: "Neverovatno iskustvo" (video)
Euronews pre 41 minutajoš 53 povezane
Tramp najavljuje nove jake udare na Iran: Vratićemo ih u kameno doba - naredne nedelje ključne
Euronews pre 41 minutajoš 62 povezane