Povezane vesti
Bil Beličik je zvanično Hrvat
B92 03.06.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković uručio je u Zagrebu uverenje o državljanstvu NFL treneru Bilu Beličika, najtrofejnijem treneru u istoriji američkog fudbala. "Zadovoljstvo mi je da gospodinu Beličiku uručim uverenje o državljastvu", rekao je… »
Plenković Bilu Beličeku uručio državljanstvo Hrvatske
Sport klub 03.06.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković uručio je u Zagrebu uverenje o državljanstvu NFL treneru Bilu Beličika. „Zadovoljstvo mi je da gospodinu Beličiku uručim uverenje o državljanstvu“, rekao je Plenković. Predstavljajući Beličika, Plenković… »
Plenković uručio uverenje o državljanstvu Beličiku
Sportski žurnal 03.06.2024
NFL trener potiče iz Hrvatske. Hrvatski premijer Andrej Plenković uručio je danas u Zagrebu uverenje o državljanstvu NFL treneru Bilu Beličika, najtrofejnijem treneru u istoriji američkog fudbala. - Zadovoljstvo mi je da gospodinu Beličiku uručim… »
Hrvatski premijer uručio uverenje o državljanstvu najtrofejnijem treneru u istoriji fudbala
Danas 03.06.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković uručio je danas u Zagrebu uverenje o državljanstvu NFL treneru Bilu Beličiku, najtrofejnijem treneru u istoriji američkog fudbala. Predstavljajući Beličika, Plenković je istakao da su se njegovi deda i baba… »
Vesti dana »
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 37 minutajoš 50 povezanih
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih