Povezane vesti
"Ubedila sam sebe da nam nije suđeno": Darko Lazić i Katarina bili u vezi pre 14 godina, a onda pao raskid: "Još uvek ne mogu…
Blic 03.06.2024
Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina uskoro će postati roditelji devojčice. Darko Lazić i Katarina znaju se dugi niz godina, a pre više od deceniju su bili u vezi, nakon čega su raskinuli. Katarina nikada nije krila da joj je Darko bio najveća… »
"Ubedila sam sebe da nam nije suđeno" Darko i Kaća bili zajedno pre 14 godina, pevačeva supruga progovorila o periodu…
Kurir 03.06.2024
Darko Lazić i Katarina Lazić nedavno su otkrili da će postati roditelji i da uskoro na svet stiže jedna devojčica. Katarina i Darko se znaju skoro dve decenije, a na početku Darkove karijere bili su u vezi koja nije potrajala. Svako je krenuo svojim… »
Vesti dana »
"Razgovarao sam sa Trampom" Netanjahu: Ukazao sam mu da Turska ni po koju cenu ne sme ovo da dobije
Večernje novosti pre 11 minutajoš 34 povezane
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 3 satajoš 39 povezanih
Poslanici završili rad za danas, deo opozicije ometao govor ministarke Đurđević Stamenkovski
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih
Da li Veselin Milić može da se vrati u fotelju prvog policajca Beograda: Da li mu je MUP "odškrinuo" vrata šturim saopštenjem o smeni?
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Iran projektilima pogodio brodove u Hormuzu, stiže američka osveta
SEEbiz pre 2 satajoš 35 povezanih