Povezane vesti
Jedini domaći reper koji ima "Onlifens" profil živi kao šeik: "Žene su blagonaklone prema meni iako ih imam više"
Mondo 03.06.2024
Posle muzike i glume, Mili otvorio "Onlifens", a sada otkrio sve detalje. Posle muzike i glume, Mili otvorio "Onlifens", a sada otkrio sve detalje. Popularni reper Marko Milivojev Mili, osim solo karijere prepustio se i filmskoj produkciji, te aktivno… »
Jedini domaći pevač koji ima profil na sajtu za odrasle! Posle muzike i glume otvorio "Onlifans", a sada otkrio sve detalje!
Kurir 03.06.2024
Popularni reper Marko Milivojev Mili, osim solo karijere prepustio se i filmskoj produkciji, te aktivno radi aranžmane za pesme filmskog serijala "Južni Vetar", a oprobao je i u glumi u seriji "Grupa". Međutim, umetnost nije jedini finansijski prihod… »
"Imam više devojaka u isto vreme": Naš reper se snima za sajt za odrasle, živi kao šeik: "One su mi najveća podrška"
Blic 03.06.2024
Marko Milivojev Mili gostovao je u emisiji „Moj dan, Blic dan” koja se emituje svakog radnog dana od 14:30 na kanalu 117, a voditeljski par Sofija Spasojević i Aleksandar Kojić uspeli su da otkriju mnoge nepoznate detalje iz života kontraverznog… »
Vesti dana »
Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!
Mondo pre 2 satajoš 74 povezane
"Ovi protesti su nezakoniti" Kakve posledice će snositi studenti? Stanković tvrdi: Akademska godina je propala, ovo je trebalo saseći u korenu
Kurir pre 30 minutajoš 41 povezana
Zabranjen rad domu za stare u Barajevu u kome je u požaru stradalo osam ljudi
NIN pre 4 satijoš 57 povezanih
Ko je Nataša Vukšić: Vučićeva saradnica iz senke koja je igrala ulogu u rekonstrukciji železničke stanice
Nova ekonomija pre 6 satijoš 8 povezanih
Povećan broj žrtava tragedije u Turskoj: Najmanje 76 mrtvih, raste i broj uhapšenih
Telegraf pre 36 minutajoš 37 povezanih