Povezane vesti
Jedini domaći reper koji ima "Onlifens" profil živi kao šeik: "Žene su blagonaklone prema meni iako ih imam više"
Mondo 03.06.2024
Posle muzike i glume, Mili otvorio "Onlifens", a sada otkrio sve detalje. Posle muzike i glume, Mili otvorio "Onlifens", a sada otkrio sve detalje. Popularni reper Marko Milivojev Mili, osim solo karijere prepustio se i filmskoj produkciji, te aktivno… »
Jedini domaći pevač koji ima profil na sajtu za odrasle! Posle muzike i glume otvorio "Onlifans", a sada otkrio sve detalje!
Kurir 03.06.2024
Popularni reper Marko Milivojev Mili, osim solo karijere prepustio se i filmskoj produkciji, te aktivno radi aranžmane za pesme filmskog serijala "Južni Vetar", a oprobao je i u glumi u seriji "Grupa". Međutim, umetnost nije jedini finansijski prihod… »
"Imam više devojaka u isto vreme": Naš reper se snima za sajt za odrasle, živi kao šeik: "One su mi najveća podrška"
Blic 03.06.2024
Marko Milivojev Mili gostovao je u emisiji „Moj dan, Blic dan” koja se emituje svakog radnog dana od 14:30 na kanalu 117, a voditeljski par Sofija Spasojević i Aleksandar Kojić uspeli su da otkriju mnoge nepoznate detalje iz života kontraverznog… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor demonstrantima koji su uhapšeni nakon protesta u Novom Sadu
N1 Info pre 6 satijoš 16 povezanih
Tinejdžeri ubili svoje vršnjake: Jezivi zločini koje Srbija nikada neće zaboraviti
Telegraf pre 3 satajoš 34 povezane
Tužilaštvo u Kikindi za Insajder: U eksploziji u fabrici u Čoki teže povređene tri osobe
Insajder pre 8 satijoš 23 povezane
Zelenski traži čvrst odgovor saveznika na Putinovu pretnju gađanjem Kijeva novom raketom
Novi magazin pre 2 satajoš 29 povezanih
Partizan niže crveno-bele skalpove, posle Zvezde "stradao" i Olimpijakos (foto, video)
Sportski žurnal pre 28 minutajoš 30 povezanih