Povezane vesti
Jedini domaći pevač koji ima profil na sajtu za odrasle! Posle muzike i glume otvorio "Onlifans", a sada otkrio sve detalje!
Kurir 03.06.2024
Popularni reper Marko Milivojev Mili, osim solo karijere prepustio se i filmskoj produkciji, te aktivno radi aranžmane za pesme filmskog serijala "Južni Vetar", a oprobao je i u glumi u seriji "Grupa". Međutim, umetnost nije jedini finansijski prihod… »
"Imam više devojaka u isto vreme": Naš reper se snima za sajt za odrasle, živi kao šeik: "One su mi najveća podrška"
Blic 03.06.2024
Marko Milivojev Mili gostovao je u emisiji „Moj dan, Blic dan” koja se emituje svakog radnog dana od 14:30 na kanalu 117, a voditeljski par Sofija Spasojević i Aleksandar Kojić uspeli su da otkriju mnoge nepoznate detalje iz života kontraverznog trepera… »
Vesti dana »
(Video) Milionske zloupotrebe u privredi: Osumnjičeni da su izvlačili novac i oštetili budžet uhapšeni u dve odvojene akcije
Dnevnik pre 4 minutajoš 128 povezanih
(UŽIVO) Nakon sporadičnih sukoba policije sa demonstrantima, građani se vratili ispred Rektorata, policija se povukla niz Francusku ulicu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 41 povezana
Dr Matić (Ujedinjeni-Sevojno): Očekujemo da vlast formiramo sa Zdravom Srbijom
Beta pre 5 satijoš 30 povezanih
Medijska udruženja pozivaju na protest povodom napada na novinare
N1 Info pre 5 satijoš 40 povezanih
Hegset upozorava da su naredni dani presudni za Iran, Teheran preti američkim firmama u regionu
Radio sto plus pre 9 minutajoš 67 povezanih