Повезане вести
„Нешковић и Маричић су ми пришли, почели да ме вређају, псују и запретили да ћу бити забрањен на сваком фестивалу“: Матић о…
Нова 03.06.2024
Завршне вечери Фестивала "Јоаким Вујић" доживео сам агресивни вербални напад редитеља Милана Нешковића и редитељке Јане Маричић. Пришли су ми и почели да ме вређају и псују, а када сам покушао да успоставим дијалог с њима… »
Критичари у одбрани колеге: „Редитељи га вређали, претили искључењем из позоришног живота“
Н1 Инфо 03.06.2024
"Одлучно стајемо у одбрану колеге, позоришног критичара Борисава Матића којег су на завршној вечери фестивала "Јоаким Вујић" у Ужицу, 20. маја, вређали и претили му редитељи Милан Нешковић и Јана Маричић", навело је Удружење… »
„Насилничко понашање не сме да буде толерисано“: Борисава Матића напали Милан Нешковић и Јана Маричић, тврди Удружење…
Нова 03.06.2024
Удружење критичара и театролога Србије издало је саопштење за јавност у којем су написали да одлучно стају у одбрану свог колеге, позоришног критичара Борисава Матића којег су на завршној вечери фестивала "Јоаким Вујић" у… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 31 минутајош 41 повезана
Преминула жена (79) тешко повређена у удесу на Матејевачком путу
Нишке вести пре 56 минутајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 16 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних