Povezane vesti
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
Nova 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili… »
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
N1 Info 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili… »
Novi magazin 03.06.2024
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 4 minutajoš 6 povezanih

Novi trampovi propisi bez izuzeća: Povećanje američkih carina na čelik i aluminijum stupilo na snagu
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane

22 godine od ubistva Zorana Đinđića: Šetnja, komemorativni skup i pomen u njegovu čast
Niške vesti pre 4 minutajoš 28 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovom prisustvo NATO trupa u Ukrajini; pogođena luka u Odesi, poginule četiri osobe
RTS pre 39 minutajoš 39 povezanih