Povezane vesti
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
Nova 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili sa lošim… »
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
N1 Info 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili sa lošim… »
Novi magazin 03.06.2024
Vesti dana »
Pogledajte brutalnu koreografiju Firmaša, navijači Vojvodine zasuli bakljama teren i prekinuli meč
Telegraf pre 33 minutajoš 57 povezanih
"Ili dogovor ili će biti desetkovani" Tramp oči u oči sa Sijem posle 9 godina: Dok on preti Iranu, Kinezi mu poručuju da je snob
Blic pre 2 satajoš 61 povezana
Poslanici o izmenama izbornih zakona, najviše polemike o odredbi da jedan birač može da podrži više lista
RTS pre 4 satijoš 44 povezane
Zelenski: Ukrajina pod najvećim udarom od početka rata - Rusija lansirala 800 dronova, na meti regioni blizu NATO granica
RTS pre 33 minutajoš 27 povezanih