Povezane vesti
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
Nova 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili sa lošim… »
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
N1 Info 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili sa lošim… »
Novi magazin 03.06.2024
Vesti dana »
(Video) Skupština nastavila raspravu o nepoverenju Vladi Srbije, sednica počela postavljanjem pitanja izvršnoj vlasti
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 33 povezane
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 28 povezanih
Sredstva za rad, zaostale zarade…: Vučić obećao ispunjenje svih zahteva radnika Apoteka Beograd
Danas pre 48 minutajoš 15 povezanih