Povezane vesti
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
Nova 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili… »
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
N1 Info 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili… »
Novi magazin 03.06.2024
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: UNRVA: Stanovništvo Gaze na ivici gladi; Za 48 sati u izraelskim udarima ubijeno više od 120 osoba
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
Krvava subota u mramorku: Komšija pucao u oca i sina, policija ga privela naoružanog: Povređenima se lekari bore za život
Blic pre 57 minutajoš 16 povezanih
Sud u Novom Sadu produžio pritvor osumnjičenima za pad nadstrešnice, među njima i Goran Vesić
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 13 povezanih