Povezane vesti
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
Nova 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili sa lošim… »
Član niškog GIK: Noćas smo dobili rezultate, posle toga se pojavio taj neki odbornik
N1 Info 03.06.2024
"Ovo što se sada u GIK ispravlja - numeričke i ostale greške, je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono što se desilo između pet sati jutros kada smo zaključili, napustili sednicu GIK-a i otišli kući, pa do danas oko 11 sati kada su me probudili sa lošim… »
Novi magazin 03.06.2024
Vesti dana »
Nakon osveženja sledi jak toplotni talas: Od četvrtka do 42 stepena, RHMZ upozorava na opasnost od požara
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Jedna osoba stradala u požaru kod Smedereva, i dalje najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Nedeljnik pre 34 minutajoš 27 povezanih
Zemljotres jačine 6,1 stepen po Rihteru pogodio Indoneziju, nema upozorenja na cunami
RTV pre 54 minutajoš 18 povezanih