Povezane vesti
Stojanović: Rezultati u Nišu se mogu osporiti, predstavnik Ruske stranke mi izgleda kao „otet čovek“
Nova 03.06.2024
Jučerašnji lokalni izbori bili su apsolutno neslobodni i nepošteni, ocenio je za N1 politikolog Boban Stojanović. On je, komentarišući prekrajanje broja odborničkih mandata sa 29 na 30, koje je SNS osvojila u ovom gradu, rekao da se rezultati mogu… »
Stojanović: Rezultati u Nišu se mogu osporiti, predstavnik Ruske stranke mi izgleda kao „otet čovek“
N1 Info 03.06.2024
Jučerašnji lokalni izbori bili su apsolutno neslobodni i nepošteni, ocenio je za N1 politikolog Boban Stojanović. On je, komentarišući prekrajanje broja odborničkih mandata sa 29 na 30, koje je SNS osvojila u ovom gradu, rekao da se rezultati mogu… »
Novi magazin 03.06.2024
Vesti dana »
Kada stiže novi toplotni talas: Očekavana temperatura preko 40 stepeni
Vreme pre 1 satjoš 13 povezanih
Prva žrtva požara u Srbiji: Nastradao muškarac star 70 godina kod Smedereva
RINA pre 24 minutajoš 27 povezanih
„Ne zna se ima li povređenih državljana Srbije“: Ambasadorka u Indoneziji nakon razornog zemljotresa, broj žrtava raste
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih