Povezane vesti
Džon Kirbi: Razgovaraćemo o proširenju napada Ukrajine na Rusiju
Politika 03.06.2024
Sjedinjene Države su spremne da razgovaraju sa Ukrajinom o proširenju geografije napada na Rusiju, izjavio je Džon Kirbi, koordinator strateških komunikacija u Savetu za nacionalnu bezbednost. „Mislim da niko ne bi trebalo da bude šokiran što je… »
"Predsednik je rekao da ne želi da bude odgovoran za početak trećeg svetskog rata"
B92 03.06.2024
Američki predsednik Džo Bajden ne želi da sukob sa Rusijom oko Ukrajine izazove globalni rat, rekao je portparol Bele kuće zadužen za nacionalnu bezbednost Džon Kirbi. On je to rekao samo nekoliko dana nakon što je Bela kuća potvrdila da je Bajden… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 15 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana