Povezane vesti
Stejt Department oduzeo pasoš Skotu Riteru
Politika 04.06.2024
Bivši američki obaveštajac Skot Riter saopštio je da mu je Stejt department zaplenio pasoš dok je nameravao da avionom otputuje u Rusiju. „Ukrcavao sam se u avion. Tri policajaca su me zastavila. Uzeli su mi pasoš. Kada sam ih upitao zašto su to uradili… »
Skot Riter izvučen iz aviona i oduzet mu je pasoš; Oglasio se Stejt department
B92 04.06.2024
Stejt department zaplenio pasoš bivšeg marinca i inspektora UN za oružje Skota Ritera, potvrdio je on za RT internešnel. U međuvremenu, oglasio se i Stejt department koji je odbio da komentariše informaciju o opstrukciji putovanja Ritera u Rusiju. "Ne… »
Amerika zadala udarac bivšem obaveštajcu: Skot Riter izvučen iz aviona na putu za Rusiju, zaplenjen mu pasoš
Blic 03.06.2024
Američki Stejt department zaplenio je pasoš bivšeg marinca i inspektora UN za oružje Skota Ritera. Riter je bio na putu za Rusiju gde se zaputio na Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu (SPIEF) kada je izvučen iz aviona i oduzeta su mu… »
Vesti dana »

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

Prosvetni sindikat traži da se Ustavni sud hitno izjasni o Posebnom kolektivnom ugovoru
Insajder pre 51 minutajoš 3 povezane

Kapiten Leha nahvalio zvezdu: Crveno-beli su vrlo jak tim, imaju sjajne igrače
Večernje novosti pre 31 minutajoš 13 povezanih