Povezane vesti
Stejt Department oduzeo pasoš Skotu Riteru
Politika 04.06.2024
Bivši američki obaveštajac Skot Riter saopštio je da mu je Stejt department zaplenio pasoš dok je nameravao da avionom otputuje u Rusiju. „Ukrcavao sam se u avion. Tri policajaca su me zastavila. Uzeli su mi pasoš. Kada sam ih upitao zašto su to… »
Skot Riter izvučen iz aviona i oduzet mu je pasoš; Oglasio se Stejt department
B92 04.06.2024
Stejt department zaplenio pasoš bivšeg marinca i inspektora UN za oružje Skota Ritera, potvrdio je on za RT internešnel. U međuvremenu, oglasio se i Stejt department koji je odbio da komentariše informaciju o opstrukciji putovanja Ritera u Rusiju… »
Amerika zadala udarac bivšem obaveštajcu: Skot Riter izvučen iz aviona na putu za Rusiju, zaplenjen mu pasoš
Blic 03.06.2024
Američki Stejt department zaplenio je pasoš bivšeg marinca i inspektora UN za oružje Skota Ritera. Riter je bio na putu za Rusiju gde se zaputio na Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu (SPIEF) kada je izvučen iz aviona i oduzeta su mu… »
Vesti dana »
"Velika tuga!" Đani nem od bola zbog Palmine smrti: "Teško nam je da prihvatimo..."
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Jokić se vratio tripl-dablom, poraz Denvera: Bogdan dvocifren
Sport klub pre 18 minutajoš 17 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za sve uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 23 minutajoš 8 povezanih
Koju poruku je Putin hteo da pošalje Zapadu lansiranjem rakete "orešnik": "Ovo je bilo upozorenje Americi"
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 10 satijoš 3 povezane