Повезане вести
„Скандал који се не може оправдати“: Челници фестивала „Буцини дани“ реаговали на сукоб редитеља и критичара у Ужицу…
Нова 04.06.2024
Грубе претње, уз спомињање искључења из позоришног живота и забране писања критика, увреде и псовке, јесу нешто на шта би требало да реагују сви нормални људи, не само представници театарског и културног естаблишмента… »
Редитељи Милан Нешковић и Јана Маричић огласили се саопштењем поводом оптужби да су напали позоришног критичара Борисава…
Данас 04.06.2024
Редитељ Милан Нешковић и редитељка Јана Маричић објавили су саопштење за јавност поводом написа у медијима у коме се наводи да су њих двоје последњег дана фестивала „Јоаким Вујић“ 20. маја у Ужицу напаали позоришног… »
Матић манипулише и лаже – нико га није нападао и претио забранама: Огласили се Милан Нешковић и Јана Маричић поводом скандала…
Нова 04.06.2024
Манипулација је када те криве за реакцију на њихово токсично понашање, али се никада не дискутује о непоштовању које је довело до тога, кажу за наш портал редитељи Јана Маричић и Милан Нешковић, реагујући на тврдње критичара… »
„Запретили су ми да ће се потрудити да будем забрањен“: Борисав Матић за Данас о нападу у Ужицу
Данас 04.06.2024
„Рекли су ми да мени не би требало да буде дозвољено ни да пишем , ни да говорим и нису никако желели да уђу у дијалог чак су ми упутили отворену претњу да ће се они као део позоришног еснафа потрудити да ја будем забрањен у… »
Редитељ Милан Нешковић и редитељка Јана Маричић напали позоришног критичара Борисава Матића :Удружење критичара и…
Данас 03.06.2024
Удружење критичара и театролога Србије саопштило је данас да одлучно стају у одбрану свог колеге, позоришног критичара Борисава Матића којег су на завршној вечери фестивала „Јоаким Вујић“ у Ужицу, 20. маја, вређали и претили му… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): Да ли ће афере као што су Генералштаб, ТОК, РЕМ или притисак на медије бити довољне да убеде фон дер Лајен да је Србија на ЕУ путу
Глас Шумадије пре 34 минутајош 17 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 1 сатјош 19 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних
Ако НИС стане, држава има план за 51 општину: Санкције стежу обруч, али Србија спрема радикалне потезе за стабилно снабдевање горивом
Дневник пре 44 минутајош 9 повезаних