Повезане вести

„Скандал који се не може оправдати“: Челници фестивала „Буцини дани“ реаговали на сукоб редитеља и критичара у Ужицу…

„Скандал који се не може оправдати“: Челници фестивала „Буцини дани“ реаговали на сукоб редитеља и критичара у Ужицу…

Нова 04.06.2024
Грубе претње, уз спомињање искључења из позоришног живота и забране писања критика, увреде и псовке, јесу нешто на шта би требало да реагују сви нормални људи, не само представници театарског и културног естаблишмента… »
Редитељи Милан Нешковић и Јана Маричић огласили се саопштењем поводом оптужби да су напали позоришног критичара Борисава…

Редитељи Милан Нешковић и Јана Маричић огласили се саопштењем поводом оптужби да су напали позоришног критичара Борисава…

Данас 04.06.2024
Редитељ Милан Нешковић и редитељка Јана Маричић објавили су саопштење за јавност поводом написа у медијима у коме се наводи да су њих двоје последњег дана фестивала „Јоаким Вујић“ 20. маја у Ужицу напаали позоришног… »
Матић манипулише и лаже – нико га није нападао и претио забранама: Огласили се Милан Нешковић и Јана Маричић поводом скандала…

Матић манипулише и лаже – нико га није нападао и претио забранама: Огласили се Милан Нешковић и Јана Маричић поводом скандала…

Нова 04.06.2024
Манипулација је када те криве за реакцију на њихово токсично понашање, али се никада не дискутује о непоштовању које је довело до тога, кажу за наш портал редитељи Јана Маричић и Милан Нешковић, реагујући на тврдње критичара… »
„Запретили су ми да ће се потрудити да будем забрањен“: Борисав Матић за Данас о нападу у Ужицу

„Запретили су ми да ће се потрудити да будем забрањен“: Борисав Матић за Данас о нападу у Ужицу

Данас 04.06.2024
„Рекли су ми да мени не би требало да буде дозвољено ни да пишем , ни да говорим и нису никако желели да уђу у дијалог чак су ми упутили отворену претњу да ће се они као део позоришног еснафа потрудити да ја будем забрањен у… »
Редитељ Милан Нешковић и редитељка Јана Маричић напали позоришног критичара Борисава Матића :Удружење критичара и…

Редитељ Милан Нешковић и редитељка Јана Маричић напали позоришног критичара Борисава Матића :Удружење критичара и…

Данас 03.06.2024
Удружење критичара и театролога Србије саопштило је данас да одлучно стају у одбрану свог колеге, позоришног критичара Борисава Матића којег су на завршној вечери фестивала „Јоаким Вујић“ у Ужицу, 20. маја, вређали и претили му… »

Вести дана »