Povezane vesti

Đurić: Ubedljiva pobeda u Novom Sadu je signal da građani žele da žive još bolje

Đurić: Ubedljiva pobeda u Novom Sadu je signal da građani žele da žive još bolje

Radio 021 04.06.2024
Milan Đurić iz Srpske napredne stranke kaže da je ubedljiva pobeda ove partije u Novom Sadu jasan signal da građani žele da žive još bolje. "Veruju u pošten i predan pristup i rezultate koje mi ostvarujem poslednjih 12 godina. Radom smo Novi Sad podigli… »
Vesna Turkulov, prva na listi aleksandar Vučić - Novi Sad sutra: Hvala Novosađanima, nagradili su odgovornu politiku

Vesna Turkulov, prva na listi aleksandar Vučić - Novi Sad sutra: Hvala Novosađanima, nagradili su odgovornu politiku

Kurir 04.06.2024
„Hvala mojim Novosađanima na ogromnoj podršci koju jе dobila naša lista „Alеksandar Vučić - Novi Sad sutra”. Ja ni u jеdnom momеntu nisam sumnjala u to da ćе građani nagraditi svе ono što smo uradili prеthodnih 12 godina, našu odgovornu politiku i… »
Vesna Turkulov, prva na listi Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra: Hvala Novosađanima, nagradili su odgovornu politiku

Vesna Turkulov, prva na listi Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra: Hvala Novosađanima, nagradili su odgovornu politiku

Dnevnik 04.06.2024
„Hvala mojim Novosađanima na ogromnoj podršci koju je dobila naša lista „Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra”. Ja ni u jednom momentu nisam sumnjala u to da će građani nagraditi sve ono što smo uradili prethodnih 12 godina, našu odgovornu politiku i… »
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić za Dnevnik o rezultatima izbora: Pobeda jasnog plana za nastavak razvoja grada

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić za Dnevnik o rezultatima izbora: Pobeda jasnog plana za nastavak razvoja grada

Dnevnik 04.06.2024
- Naša ubedljiva pobeda u gradovima i opštinama sirom Srbije, pa i našem Novom Sadu, je jasan signal da građani žele da žive još bolje, da veruju u pošten i predan pristup i rezultate koje mi ostvarujemo poslednjih 12 godina. Građani su pokazali da mogu… »

Vesti dana »

Pojeftinili i benzin i dizel

Pojeftinili i benzin i dizel

Bujanovačke pre 36 minutajoš 33 povezane
Vremenska prognoza za vikend

Vremenska prognoza za vikend

Zoom UE pre 51 minutajoš 22 povezane
MUP apeluje na oprez zbog početka letnjeg raspusta

MUP apeluje na oprez zbog početka letnjeg raspusta

Bujanovačke pre 2 satajoš 17 povezanih