Повезане вести

Здравко Понош: Не осећам се одговорним, погрешили су они који су изашли на изборе

Здравко Понош: Не осећам се одговорним, погрешили су они који су изашли на изборе

Данас 04.06.2024
Председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош изјавио је поводом локалних избора у Србији да су погрешили они који су одлучили да изађу на те изборе, посебно у Београду и да се не осећа одговорним за ситуацију у којој се… »
Понош: Део опозиције дао легитимитет СНС-у да формира власт у Београду са већином која је резултат изборних манипулација

Понош: Део опозиције дао легитимитет СНС-у да формира власт у Београду са већином која је резултат изборних манипулација

НИН 04.06.2024
Изласком на поновљене изборе у Београду, уз неизмењене услове, део опозиције дао је легитимитет Српској напредној странци да формира власт у Београду са већином која је резултат изборних манипулација, оценио је данас председник… »
Здравко Понош: Погрешили су они који су изашли на изборе, ми имамо чист образ

Здравко Понош: Погрешили су они који су изашли на изборе, ми имамо чист образ

Н1 Инфо 04.06.2024
Председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош изјавио је поводом локалних избора у Србији да су погрешили они који су одлучили да изађу на те изборе, посебно у Београду и да се не осећа одговорним за ситуацију у којој се… »
Здравко Понош: Погрешили су они који су изашли на изборе, ми имамо „чист образ“

Здравко Понош: Погрешили су они који су изашли на изборе, ми имамо „чист образ“

Недељник 04.06.2024

Вести дана »