Povezane vesti

Žena iz Niša u invalidskim kolicima napala muža sekirom: Dobila je zabranu prilaska

Žena iz Niša u invalidskim kolicima napala muža sekirom: Dobila je zabranu prilaska

Telegraf 04.06.2024
Žena je muža napala jer, kako kaže, nije mogla da pšodnese zlostavljanej, ali zbog teškog zdravstvenog stanja nije mu nanela teške povrede. Nišlijki (78) izrečene su hitne mere po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici jer je sinoć u… »
Haos u Niškoj Banji Baba sekirom napala dedu

Haos u Niškoj Banji Baba sekirom napala dedu

Dnevnik 04.06.2024
Meštanina Niške Banje (80) sinoć je supruga (78) napala sekirom i povredila mu glavu i ruku. NIŠ: Sve se dogodilo u njihovom domu noćas, nešto pre ponoći. - Ona se dugo žalila na loše porodične odnose i na maltretiranje tako da je sinoć posle… »
"Ceo život me maltretira, prekipelo mi je": Nišlijka sekirom napala supruga (80), nanela mu povrede po glavi i ruci

"Ceo život me maltretira, prekipelo mi je": Nišlijka sekirom napala supruga (80), nanela mu povrede po glavi i ruci

Blic 04.06.2024
Niška policija intervenisala je protekle noći zbog prijave da je Nišlijka stara 78 godina nasrnula i lakše povredila sekirom supruga S.K. (80). Incident se desio u kući u kojoj supružnici žive u Niškoj Banji. Policija je po izlasku na teren… »
Baka nišlijka (78) sekirom napala dedu (80) u niškoj banji: Rekla da je celog života maltretira i da joj je prekipelo

Baka nišlijka (78) sekirom napala dedu (80) u niškoj banji: Rekla da je celog života maltretira i da joj je prekipelo

Kurir 04.06.2024
Žena je muža napala jer, kako kaže, nije mogla da podnese zlostavljanje, ali zbog teškog zdravstvenog stanja srećom mu nije nanela teške povrede. Meštanina Niške Banje S.K.(80) sinoć je supruga napala (78) napala sekirom i nanela mu lakše… »

Vesti dana »