Povezane vesti
Medicina: Eksperimentalni zahvat omogućava pacijentkinjama obolelim od raka da zatrudne
BBC News 04.06.2024
Lečenje raka radioterapijom može da smanji plodnost ubijajući jajne ćelije ili oštećujući tkivo, ali eksperimentalnim zahvatom se premeštaju reproduktivni organi kako bi bili zaštićeni. Rak nije bolest koja sama po sebi izaziva neplodnost, sem… »
Medicina: Eksperimentalni zahvat omogućava pacijentkinjama obolelim od raka da zatrudne
Danas 04.06.2024
Rak nije bolest koja sama po sebi izaziva neplodnost, sem ukoliko nije konkretno zahvatio reproduktivne organe. Međutim, lečenje radioterapijom može da dovede do uništavanja jajnih ćelija ili oštećenja okolnog tkiva – što može da dovede do… »
Radio 021 04.06.2024
Lečenje raka radioterapijom može da smanji plodnost ubijajući jajne ćelije ili oštećujući tkivo, ali eksperimentalnim zahvatom se premeštaju reproduktivni organi kako bi bili zaštićeni. Carem dos Santos Karem je zatrudnela posle zahvata koji joj… »
Južne vesti 04.06.2024
Carem dos Santos Karem je zatrudnela posle zahvata koji joj je spasio reproduktivne organe Rak nije bolest koja sama po sebi izaziva neplodnost, sem ukoliko nije konkretno zahvatio reproduktivne organe. Međutim, lečenje radioterapijom može da dovede do… »
Vesti dana »
Opozicija blokirala sud u Novom Sadu: Mirno ispred zgrade, ostaje se do kraja radnog vremena
N1 Info pre 34 minutajoš 25 povezanih
"Njih dvojica su se poznavali": Ovo su najnoviji detalji o ubistvu u Leskovcu
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih
Bukti fudbalski rat! Zdravko Kuzmanović odgovorio Vladanu Milojeviću, nije hteo da se "pere"
Večernje novosti pre 1 satjoš 18 povezanih
Određeno zadržavanje tinejdžeru osumnjičenom za ubistvo vršnjaka u Leskovcu
Danas pre 39 minutajoš 19 povezanih