Povezane vesti

Gašić: Jačanje Vojske Srbije uz očuvanje vojne neutralnosti zemlje

Gašić: Jačanje Vojske Srbije uz očuvanje vojne neutralnosti zemlje

RTV 04.06.2024
BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je da se strateška opredeljenja u vezi sa razvojem sistema odbrane, neće menjati i da će tokom mandata njegova pažnja biti prevashodno usmerena na pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, i da… »
Gašić: Podržavam ideju o obaveznom vojnom roku, najstručniji me uverili da je to neophodno

Gašić: Podržavam ideju o obaveznom vojnom roku, najstručniji me uverili da je to neophodno

Radio 021 04.06.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da vojna moć Srbije "nije pretnja bilo kome u okruženju" već "isključivo instrument odvraćanja od bilo kakvih agresivnih namera". Gašić je za magazin Odbrana rekao da je strateški smer razvoja sistema… »

In medija 04.06.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da vojna moć Srbije „nije pretnja bilo kome u okruženju“ već „isključivo instrument odvraćanja od bilo kakvih agresivnih namera“. Gašić je za magazin Odbrana rekao da je strateški smer razvoja… »
Gašić: Vojna moć Srbije nije pretnja bilo kome u okruženju

Danas 04.06.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da vojna moć Srbije „nije pretnja bilo kome u okruženju“ već „isključivo instrument odvraćanja od bilo kakvih agresivnih namera prema Srbiji i srpskom narodu“. Gašić je za magazin Odbrana rekao… »
Čitav svet se sklanja sa puta čoveku koji zna kuda ide Ministar Gašić: Znamo šta želimo, svaki korak mora voditi jačanju…

Čitav svet se sklanja sa puta čoveku koji zna kuda ide Ministar Gašić: Znamo šta želimo, svaki korak mora voditi jačanju…

Kurir 04.06.2024
Ministar Bratislav Gašić prvi je zvaničnik koji je tokom svoje političke karijere drugi put dobio priliku da vodi resor odbrane u Vladi Republike Srbije. Posle svog prvog mandata u Birčaninovoj 5, Gašić je bio direktor Bezbednosno-informativne… »

Novi magazin 04.06.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da vojna moć Srbije "nije pretnja bilo kome u okruženju" već "isključivo instrument odvraćanja od bilo kakvih agresivnih namera prema Srbiji i srpskom narodu". Gašić je za magazin Odbrana rekao da je… »

Vesti dana »