Povezane vesti

"Prvi put me udario kad sam bila trudna" Glumica iz "Selo gori" zbog bivšeg muža završila u Sigurnoj kući!

"Prvi put me udario kad sam bila trudna" Glumica iz "Selo gori" zbog bivšeg muža završila u Sigurnoj kući!

Mondo 04.06.2024
Glumica Tijana Vučetić otkrila da je s bivšim suprugom prošla kroz pakao. Glumica Tijana Vučetić otkrila da je s bivšim suprugom prošla kroz pakao Glumica Tijana Vučetić, poznatija po ulozi Petrojke u hit seriji " Selo gori, a baba se češlja"… »
Petrojka iz Selo gori, a baba se češlja zbog bivšeg muža završila u Sigurnoj kući: "Prvi šamara sam dobila..."

Petrojka iz Selo gori, a baba se češlja zbog bivšeg muža završila u Sigurnoj kući: "Prvi šamara sam dobila..."

Telegraf 04.06.2024
Pre nekoliko godina od uspeha koji je postigla, Tijana je, ispričala kako je doživela stravično porodično nasilje, koje je počelo kada je bila u drugom stanju. Tijana Vučetić osvojila je srca publike kao simpatičnu i nesnađenu Petrojku u seriji "… »
"Prvi šamar sam dobila kada sam bila trudna": Glumica iz serije "Selo gori" s knedlom u grlu otkrila šta je doživela od…

"Prvi šamar sam dobila kada sam bila trudna": Glumica iz serije "Selo gori" s knedlom u grlu otkrila šta je doživela od…

Blic 04.06.2024
Glumica Tijana Vučetić, koja je široj javnosti postala poznata kao Petrojka u seriji "Selo gori, a baba se češlja", otkrila je kroz kakav pakao je prošla zbog bivšeg muža. "Ja nisam trpela nasilje kao moja mama. Ja sam nakon 2 godine braka… »

Vesti dana »