Povezane vesti
De Brujneu se sviđa ideja Saudijske Arabije
B92 04.06.2024
Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne rekao je da bi razmotrio prelazak u neki od klubova u Saudijskoj Arabiji kada završi sa igranjem u Premijer ligi. "Za moju suprugu Mišel, egzotična avantura je u redu. To su razgovori koje sve više vodimo kao… »
De Brujne: Ja, u Arabiji? Što da ne!
Sportski žurnal 04.06.2024
Belgijski majstor s loptom nije gadljiv na petro-dolare, naprotiv. Neimar igre Mančester sitija Kevin de Brujne bi razmotrio eventualnu ponudu klubova u Saudijskoj Arabiji kad bude okončao sa igranjem u Premijer ligi. - Za moju suprugu Mišel… »
De Brujne o Arabiji: "Sin me pita dokle ću igrati za Siti, moram da razmišljam..."
Sportske.net 04.06.2024
Fudbaler Mančester sitija Kevin De Brujne rekao je danas da bi razmotrio prelazak u neki od klubova u Saudijskoj Arabiji kada završi sa igranjem u Premijer ligi. "Za moju suprugu Mišel, egzotična avantura je u redu. To su razgovori koje sve više… »
De Brujne: Za moju suprugu egzotična avantura je u redu
Sport klub 04.06.2024
Vezista Mančester sitija Kevin De Brujne rekao je da bi razmotrio prelazak u neki od klubova u Saudijskoj Arabiji kad završi sa igranjem u Premijer ligi. „Za moju suprugu Mišel, egzotična avantura je u redu. To su razgovori koje sve više vodimo kao… »
Kevinova žena bi egzotičnu avanturu, on nema ništa protiv: Belgijanac jasan o budućnosti!
Hot sport 04.06.2024
Jedan od najboljih na svetu ima u glavi novu destinaciju. Kevin de Brujne, jedan od najboljih igrača sveta jasan je bio o tome da bi uskoro mogao najviši nivo da zameni onim malo bolje plaćenim. „Za moju suprugu Mišel, egzotična avantura je u redu… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane