Povezane vesti

Prva emotivna ispovest jurine buduće žene! Pevačica otvorila dušu pa priznala: U moj život je uneo radost, mogu sutra da…

Prva emotivna ispovest jurine buduće žene! Pevačica otvorila dušu pa priznala: U moj život je uneo radost, mogu sutra da…

Kurir 04.06.2024
Pre više od mesec dana Slobodan Jurišić Jura tražio je finansijsku pomoć na društvenim mrežama. Bivšem bubnjaru Ju grupe tad su ukrali 90.000 evra zbog čega je par nedelja živeo u trošnoj kući u Perlezu, bez struje i vode, što je zabeležila… »
Iz suve bede do šumske bajke: Kurir u Jurinom novom domu od 200m²: Velelepno imanje, potok u dvorištu sa spomenikom, kućni…

Iz suve bede do šumske bajke: Kurir u Jurinom novom domu od 200m²: Velelepno imanje, potok u dvorištu sa spomenikom, kućni…

Kurir 04.06.2024
Bivšem bubnjaru YU grupe Slobodanu Jurišiću Juri, koji je nedavno za Kurir otkrio da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, život se preokrenuo iz korena. Kako je Kurir prvi pisao, Jura sada živi u novoj kući od 200… »
"Hrani me dobro, ugojio sam se": Bivši bubnjar Ju grupe živeo u nemaštini, a onda ga je jedna žena spasila bede: "Zaljubili…

"Hrani me dobro, ugojio sam se": Bivši bubnjar Ju grupe živeo u nemaštini, a onda ga je jedna žena spasila bede: "Zaljubili…

Blic 04.06.2024
Bivši bubnjar popularne "Yu grupe" Slobodan Jurišić Jura dospeo je u žižu javnosti nakon što je objavio da živi u teškim uslovima. On je naveo da je pokraden, da je ostao bez novca i krovom nad glavom, te je neko vreme preživljavao. Sve dok mu… »
"Od 100 ŽENA koje su ME zvale da živim kod njih, IZABRAO SAM NJU" Bubnjar Ju grupe bez blama: Svideo mi se objekat, kupila mi…

"Od 100 ŽENA koje su ME zvale da živim kod njih, IZABRAO SAM NJU" Bubnjar Ju grupe bez blama: Svideo mi se objekat, kupila mi…

Kurir 04.06.2024
U banatskom Despotovcu danas živi bivši bubnjar Ju grupe Slobodan Jurišić Jura i sve to zahvaljujući ženi koja se zove Vera. Novinarka Maša Kostić je ušla u topli dom ovog divnog para, koji je ekskluzivno za Kurir otrkio kako je došlo do… »
Bivši bubnjar "Ju grupe" oženio sina: Jura došao na venčanje sa ženom koja ga je spasila bede - evo kako su najbliži…

Bivši bubnjar "Ju grupe" oženio sina: Jura došao na venčanje sa ženom koja ga je spasila bede - evo kako su najbliži…

Blic 03.06.2024
Bivšem bubnjaru "Ju grupe" Slobodanu Jurišiću Juri, koji je nedavno pokazao svima da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, život se potpuno preokrenuo nakon što je upoznao novu emotivnu partnerku, a sad je i oženio… »

Vesti dana »

Vesiću određen pritvor zbog uznemirenja javnosti

Vesiću određen pritvor zbog uznemirenja javnosti

Vesti online pre 9 satijoš 32 povezane
Pogačar: Tužilac zatražio ukidanje imuniteta Vesiću

Pogačar: Tužilac zatražio ukidanje imuniteta Vesiću

Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih
Marej će trenirati Đokovića za Australijan open

Marej će trenirati Đokovića za Australijan open

BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih
Barsa sa igračem manje prosula veliku prednost u finišu

Barsa sa igračem manje prosula veliku prednost u finišu