Povezane vesti
Bizaran slučaj u Mirijevu: Prijavio da je opljačkan i napadnut, policija otkrila da je sam sebe izbo, a pare sakrio
Nova 04.06.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, intenzivnim operativnim radom, utvrdili su da je četrdesetjednogodišnji muškarac koji je juče oko podneva prijavio da je u Mirijevu napadnut nožem i opljačkan, zapravo lažno prijavio napad i sam… »
Lažno prijavio da je opljačkan i napadnut nožem u Mirijevu, sam sebi naneo povrede
Radio 021 04.06.2024
Policija u Beogradu utvrdila je da je muškarac (41) koji je juče oko podneva prijavio da je u Mirijevu napadnut nožem i opljačkan, zapravo lažno prijavio napad i sam sebi naneo povrede. Muškarac je juče prijavio policiji da su mu dve nepoznate osobe… »
Lažna prijava napada u Mirijevu: Rekao policiji da je opljačkan, otkriveno da je sam sebi naneo povrede
N1 Info 04.06.2024
Policija utvrdila da je prijava napada na muškarca u Mirijevu lažna. MUP je u saopštenju naveo da je četrdesetjednogodišnji muškarac juče oko podneva prijavio da je u Mirijevu napadnut nožem i opljačkan, zapravo, ustanovljeno je da je lažno prijavio… »
Lažna prijava pljačke u Mirijevu: Policija otkrila kako je zapravo muškarac (41) povređen nožem
Euronews 04.06.2024
Beogradska policija je intenzivnim operativnim radom utvrdila da je muškarac (41) koji je juče oko podneva prijavio da je u Mirijevu napadnut nožem i opljačkan, zapravo lažno prijavio napad i sam sebi naneo povrede, navodi se u saopštenju Ministarstva… »
Policija otkrila veliku prevaru u Mirijevu: Čovek sam sebe ranio ispred banke, pa sakrio 4.500 evra
Telegraf 04.06.2024
Muškarac je prijavio policiji da su mu dve nepoznate osobe oduzele 4.500 evra koje je prethodno podigao iz jedne banke. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, intenzivnim operativnim radom, utvrdili su da je četrdesetjednogodišnji… »
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu još nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 65 povezanih

Uhapšeni osumnjičeni za krađu alata i televizora u vrednosti od pet miliona dinara
Politika pre 3 satajoš 47 povezanih

Analize pokazuju da je Navaljni otrovan u zatvoru, tvrdi njegova udovica
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih

Evropska komisija predlaže suspenziju trgovinskih povlastica sa Izraelom Novo
REUC pre 35 minutajoš 18 povezanih