Повезане вести
Краљу, хвала за чудо! Познати шаљу поруке Нолету након повлачења с Ролан Гароса, огласио се и Хју Џекмен
Мондо 04.06.2024
Познате фаце огласиле су се након што је Новак Ђоковић донео одлуку да се повуче с Ролан Гароса. Познате фаце огласиле су се након што је Новак Ђоковић донео одлуку да се повуче с Ролан Гароса. Славни тенисер Новак Ђоковић… »
"Све га је стигло!" Алекс Кореча: Свима нам је жао због онога што је Новак Ђоковић доживео, али...
Вечерње новости 04.06.2024
НОВАК Ђоковић изненадио је планету повлачећи се са Ролан Гароса, а након његове одлуке огласио се и тениски експерт ТВ Еуроспорт - Алекс Кореча. ФОТО: Тањуг/АП - Шампион и светски број један. Велики борац. Показивао је у… »
Ђоковић после повлачења: Видимо се ускоро
Спортски журнал 04.06.2024
Желим сву срећу играчима који су остали да се такмиче и искрено захваљујем невероватним навијачима на љубави и континуираној подршци. Српски тенисер Новак Ђоковић одлучио је да се повуче са Ролан Гароса због повреде колена… »
Б92.спорт у Паризу: Шта се дешава после Новаковог повлачења? ВИДЕО
Б92 04.06.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић одлучио је да се повуче са Ролан Гароса, а утиске из Париза јавља наш Милан Томић. Новаку је против Франсиска Серундола страдао медијални менискус, да би дан касније, након урађене магнетне… »
"Шокиран сам!" Матс Виландер није ово очекивао од Новака Ђоковића
НОВАК Ђоковић се због повреде колена повукао са Ролан Гароса пред четвртфинални меч против Каспера Руда, а његова одлука изненадила је тениске стручњаке који су очекивали да се најбољи тенисер планете уздигне попут феникса још… »
Новак Ђоковић и Ролан Гарос: „Покидао сам менискус, морао сам да се повучем"
BBC News 04.06.2024
Најбољи тенисер света повредио се током другог сета меча осмине финала против Аргентинца Франсиска Серундола. Највећи страхови навијача најбољег тенисер света Новака Ђоковића постали су јава - повукао се због повреде колена са… »
Појавио се први снимак Ђоковића након повлачења! Дошао је код организатора, погледајте како хода (видео)
Мондо 04.06.2024
Појавио се први снимак Новака Ђоковића након повлачења са Ролан Гароса. Појавио се први снимак Новака Ђоковића након повлачења са Ролан Гароса. Српски тенисер Новак Ђоковић се повукао са Ролан Гароса због озбиљне повреде… »
"Ђоковић заслужује наше дивљење": Легендарни Аустралијанац се огласио након повлачења Новака са Ролан Гароса
НОВАК Ђоковић био је принуђен да се због повреде колена повуче са Ролан Гароса. Жаљење због тога што Србин неће наставити да се такмичи у Паризу изразио је легендарни директор Аустралијан опена, Пол Мекнами. ФОТО: Тањуг/АП… »
"Ово нисам желео ": Руд се огласио после повлачења Ђоковића (фото)
Норвешки тенисер, Каспер Руд огласио се након објаве Новака Ђоковића да се повлачи са турнира на Ролан Гаросу. Фото: Профимедиа Баш је Руд требало у среду да буде противник нашем тенисеру, Новаку Ђоковићу, који је повредио… »
Прве речи Новака после повлачења са Ролан Гароса: Послао је емотивну поруку
Нова 04.06.2024
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, огласио се након повлачења са Ролан Гароса. Новак се у уторак повукао због повреде колена. Покидао је менискус колена. Ђоковић је у уторак ишао на магнетну резонанцу а након прегледа је… »
Новак се огласио: "Играо сам срцем, видимо се ускоро!"
Спортске.нет 04.06.2024
Најбољи тенисер свих времена Србин Новак Ђоковић повукао се са Ролан Гароса због повреде колена. Ђоковић се повредио у другом сету осмине финала против Аргентинца Франсиска Серундола, али је и у таквом стању успео да се домогне… »
Виландер: Шокиран сам; Кореча: Нисам очекивао
Б92 04.06.2024
Тениски стручњаци Еуроспорта, Матс Виландер, Алекс Кореча и Тим Хенман изненађени су одустајањем Новака Ђоковића од Ролан Гароса. Најбољи тенисер вета ће осим губитка круне, од понедељка пасти и на друго место АТП листе, али… »
Новак се огласио после повлачења: Играо сам срцем…
Спорт клуб 04.06.2024
Новак Ђоковић огласио се на инстаграму после повлачења са Ролан Гароса: „Заиста сам тужан што морам да објавим да се повлачим са Ролан Гароса. Играо сам срцем, дао сам све од себе у јучерашњем мечу, али нажалост – због пуцања… »
Вести дана »
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 4 сатијош 31 повезана
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 45 минутајош 20 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 28 повезаних