Povezane vesti
Igrao sam srcem i dao sve od sebe
Politika 04.06.2024
PARIZ – Srpski teniser Novak Đoković saopštio je danas da se je odluku da se povuče sa Rolan Garosa zbog povrede kolena doneo posle obavljenih pregleda i konsultacija sa svojim timom. „Zaista sam tužan što moram da objavim da se povlačim sa… »
Kralju, hvala za čudo! Poznati šalju poruke Noletu nakon povlačenja s Rolan Garosa, oglasio se i Hju Džekmen
Mondo 04.06.2024
Poznate face oglasile su se nakon što je Novak Đoković doneo odluku da se povuče s Rolan Garosa. Poznate face oglasile su se nakon što je Novak Đoković doneo odluku da se povuče s Rolan Garosa. Slavni teniser Novak Đoković povukao se sa Rolan… »
"Sve ga je stiglo!" Aleks Koreča: Svima nam je žao zbog onoga što je Novak Đoković doživeo, ali...
Večernje novosti 04.06.2024
NOVAK Đoković iznenadio je planetu povlačeći se sa Rolan Garosa, a nakon njegove odluke oglasio se i teniski ekspert TV Eurosport - Aleks Koreča. FOTO: Tanjug/AP - Šampion i svetski broj jedan. Veliki borac. Pokazivao je u prethodnim mečevima da je… »
Đoković posle povlačenja: Vidimo se uskoro
Sportski žurnal 04.06.2024
Želim svu sreću igračima koji su ostali da se takmiče i iskreno zahvaljujem neverovatnim navijačima na ljubavi i kontinuiranoj podršci. Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da se povuče sa Rolan Garosa zbog povrede kolena. Prelomio je nakon… »
B92.sport u Parizu: Šta se dešava posle Novakovog povlačenja? VIDEO
B92 04.06.2024
Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da se povuče sa Rolan Garosa, a utiske iz Pariza javlja naš Milan Tomić. Novaku je protiv Fransiska Serundola stradao medijalni meniskus, da bi dan kasnije, nakon urađene magnetne rezonance, odlučio da… »
"Šokiran sam!" Mats Vilander nije ovo očekivao od Novaka Đokovića
NOVAK Đoković se zbog povrede kolena povukao sa Rolan Garosa pred četvrtfinalni meč protiv Kaspera Ruda, a njegova odluka iznenadila je teniske stručnjake koji su očekivali da se najbolji teniser planete uzdigne poput feniksa još iz jedne povrede… »
Novak Đoković i Rolan Garos: „Pokidao sam meniskus, morao sam da se povučem"
BBC News 04.06.2024
Najbolji teniser sveta povredio se tokom drugog seta meča osmine finala protiv Argentinca Fransiska Serundola. Najveći strahovi navijača najboljeg teniser sveta Novaka Đokovića postali su java - povukao se zbog povrede kolena sa Rolan Garosa, drugog… »
Đoković se oglasio posle povlačenja: "Igrao sam srcem..."
B92 04.06.2024
Srpski teniser Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama posle odluke da se povuče sa Rolan Garosa. "Tužan sam što moram da objavim da se povlačim sa Rolan Garosa. Igrao sam srcem i dao sve od sebe u jučerašnjem meču, ali nažalost, zbog… »
Pojavio se prvi snimak Đokovića nakon povlačenja! Došao je kod organizatora, pogledajte kako hoda (video)
Mondo 04.06.2024
Pojavio se prvi snimak Novaka Đokovića nakon povlačenja sa Rolan Garosa. Pojavio se prvi snimak Novaka Đokovića nakon povlačenja sa Rolan Garosa. Srpski teniser Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa zbog ozbiljne povrede desnog kolena, odnosno… »
"Ovo nisam želeo ": Rud se oglasio posle povlačenja Đokovića (foto)
Norveški teniser, Kasper Rud oglasio se nakon objave Novaka Đokovića da se povlači sa turnira na Rolan Garosu. Foto: Profimedia Baš je Rud trebalo u sredu da bude protivnik našem teniseru, Novaku Đokoviću, koji je povredio medijalni meniskus u… »
"Đoković zaslužuje naše divljenje": Legendarni Australijanac se oglasio nakon povlačenja Novaka sa Rolan Garosa
NOVAK Đoković bio je prinuđen da se zbog povrede kolena povuče sa Rolan Garosa. Žaljenje zbog toga što Srbin neće nastaviti da se takmiči u Parizu izrazio je legendarni direktor Australijan opena, Pol Meknami. FOTO: Tanjug/AP Naime, Nole je… »
Prve reči Novaka posle povlačenja sa Rolan Garosa: Poslao je emotivnu poruku
Nova 04.06.2024
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, oglasio se nakon povlačenja sa Rolan Garosa. Novak se u utorak povukao zbog povrede kolena. Pokidao je meniskus kolena. Đoković je u utorak išao na magnetnu rezonancu a nakon pregleda je objavio povlačenje… »
Novak se oglasio: "Igrao sam srcem, vidimo se uskoro!"
Sportske.net 04.06.2024
Najbolji teniser svih vremena Srbin Novak Đoković povukao se sa Rolan Garosa zbog povrede kolena. Đoković se povredio u drugom setu osmine finala protiv Argentinca Fransiska Serundola, ali je i u takvom stanju uspeo da se domogne četvrtfinala. Ipak… »
Novak se oglasio posle povlačenja: Igrao sam srcem…
Sport klub 04.06.2024
Novak Đoković oglasio se na instagramu posle povlačenja sa Rolan Garosa: „Zaista sam tužan što moram da objavim da se povlačim sa Rolan Garosa. Igrao sam srcem, dao sam sve od sebe u jučerašnjem meču, ali nažalost – zbog pucanja medijalnog… »
Vilander: Šokiran sam; Koreča: Nisam očekivao
B92 04.06.2024
Teniski stručnjaci Eurosporta, Mats Vilander, Aleks Koreča i Tim Henman iznenađeni su odustajanjem Novaka Đokovića od Rolan Garosa. Najbolji teniser veta će osim gubitka krune, od ponedeljka pasti i na drugo mesto ATP liste, ali to nije najgore… »
Vesti dana »
Orban zove Netanjahua u Budimpeštu: Mađarski premijer garantuje izraelskom kolegi da ga neće uhapsiti po nalogu Međunarodnog krivičnog suda
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 59 minutajoš 39 povezanih
Počela saslušanja uhapšenih zbog tragedije na Železničkoj stanici
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane
Na Divčibarama upaljen žuti alarm zbog olujnog vetra i snega! Rhmz izdao hitno upozorenje, temperatura i do -10°c
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane