Повезане вести
Констракта о деци Иако су у пубертету, још увек нема никаквих проблема Имам добру комуникацију с ћерком, а што се сина тиче…
Дневник 04.06.2024
Ана Ђурић Констракта је, откако је стекла велику популарност на "ПЗЕ", била углавном изричита око тога да не износи детаље из приватног живота. Међутим, сада је неочекивано открила какав однос има са сином и ћерком, као и чега… »
Констракта отворила душу о проблемима са сином: "Нема комуникације", не жели да ћути: "Његове бриге ми нису јасне", једно је…
Блиц 04.06.2024
Певачица Ана Ђурић, познатија по уметничком имену Констракта, нерадо говори о приватном животу, те је стога многе изненадила када је, приликом давања последњег интервјуа, проговорила о деци. - Иако су у пубертету, још нема… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 34 минутајош 23 повезане
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 19 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 13 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам, умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 49 минутајош 10 повезаних
Српска православна црква и верници данас обележавају Преподобног Алимпија Столпника: Подвиг који је надилазио границе људског Преподобни Алимпије Столпник
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 10 повезаних