Povezane vesti

Konstrakta otkriva detalje o porodici i budućim planovima! (VIDEO)

Konstrakta otkriva detalje o porodici i budućim planovima! (VIDEO)

Svet plus 04.06.2024
Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, otvoreno je govorila o svojoj deci i planovima za karijeru, uključujući veliki koncert u Beogradu i utiske sa "Evrovizije". Pevačica Ana Đurić, poznata pod umetničkim imenom Konstrakta, retko govori o… »
Konstrakta o deci Iako su u pubertetu, još uvek nema nikakvih problema Imam dobru komunikaciju s ćerkom, a što se sina…

Konstrakta o deci Iako su u pubertetu, još uvek nema nikakvih problema Imam dobru komunikaciju s ćerkom, a što se sina…

Dnevnik 04.06.2024
Ana Đurić Konstrakta je, otkako je stekla veliku popularnost na "PZE", bila uglavnom izričita oko toga da ne iznosi detalje iz privatnog života. Međutim, sada je neočekivano otkrila kakav odnos ima sa sinom i ćerkom, kao i čega se plaši. Iako su… »
Konstrakta šokirala priznanjem o sinu, sve iznela javno: Nemamo komunikaciju, njegove brige mi nisu jasne

Konstrakta šokirala priznanjem o sinu, sve iznela javno: Nemamo komunikaciju, njegove brige mi nisu jasne

Kurir 04.06.2024
Pevačica Ana Đurić, poznatija po umetničkom imenu Konstrakta, nerado govori o privatnom životu, te je stoga mnoge iznenadila kada je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, progovorila o deci. - Iako su u pubertetu, još nema nikakvih velikih… »
Konstrakta otvorila dušu o problemima sa sinom: "Nema komunikacije", ne želi da ćuti: "Njegove brige mi nisu jasne", jedno…

Konstrakta otvorila dušu o problemima sa sinom: "Nema komunikacije", ne želi da ćuti: "Njegove brige mi nisu jasne", jedno…

Blic 04.06.2024
Pevačica Ana Đurić, poznatija po umetničkom imenu Konstrakta, nerado govori o privatnom životu, te je stoga mnoge iznenadila kada je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, progovorila o deci. - Iako su u pubertetu, još nema nikakvih velikih… »

Vesti dana »