Повезане вести
Шапић: Београд ће доживети највеће промене у последњих 20 година
Б92 04.06.2024
"Верујем да Београд за четири године неће моћи да се препозна. Велика је прилика да сада, инфраструктурно и квалитативно Београд доживи највеће промене у последњих 20 година", рекао је Александар Шапић. "Мислим да је… »
Шапић: СНС ће већински формирати власт у свим градским општинама у Београду
Еуроневс 04.06.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић поручио је данас да су Београђани приоритет политичког деловања Српске напредне странке и да ће то бити и у будућности. "Мислим да је дошло време и покушаћу… »
Шапић: Београђани јесу и биће приоритет нашег политичког деловања
Телеграф 04.06.2024
Александар Шапић истqакао је данас да ће његова врата увек бити отворена за све који пожеле да на било који начин допринесу бољем животу. Мислим да је дошло време и покушаћу то својим примером да покажем, као што сам… »
Вести дана »

У Нишу данас протест испред зграде Основног суда за захтевом за расписивање избора
Бета пре 2 сатајош 28 повезаних

Најважнија ствар која је могла да им се деси! Феђа Дудић у Сарајеву потписао уговор!
Курир пре 15 минутајош 18 повезаних

Софронијевић: Одлука о судбини зграде Железничке станице у Новом Саду након утврђивања статике
НИН пре 25 минутајош 20 повезаних

Најмање 26 мртвих у изралеском нападу близу центра за помоћ у Гази: спасиоци
BBC News пре 1 сатјош 19 повезаних

Хаос у Паризу током прославе титуле - два навијача погинула, полицајац у коми, ухапшено 559 особа
РТС пре 30 минутајош 20 повезаних