Povezane vesti
Šapić: Beograd će doživeti najveće promene u poslednjih 20 godina
B92 04.06.2024
"Verujem da Beograd za četiri godine neće moći da se prepozna. Velika je prilika da sada, infrastrukturno i kvalitativno Beograd doživi najveće promene u poslednjih 20 godina", rekao je Aleksandar Šapić. "Mislim da je došlo vreme i pokušaću to… »
Šapić: SNS će većinski formirati vlast u svim gradskim opštinama u Beogradu
Euronews 04.06.2024
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić poručio je danas da su Beograđani prioritet političkog delovanja Srpske napredne stranke i da će to biti i u budućnosti. "Mislim da je došlo vreme i pokušaću to svojim primerom da… »
Šapić: Beograđani jesu i biće prioritet našeg političkog delovanja
Telegraf 04.06.2024
Aleksandar Šapić istqakao je danas da će njegova vrata uvek biti otvorena za sve koji požele da na bilo koji način doprinesu boljem životu. Mislim da je došlo vreme i pokušaću to svojim primerom da pokažem, kao što sam se trudio i na Novom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
„Predsednik mora da ode“: Sagovornici Danasa o političkoj krizi u Južnoj Koreji
Danas pre 1 satjoš 44 povezane
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 4 satijoš 19 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Radio sto plus pre 6 satijoš 15 povezanih