Повезане вести

Вучић: Сједињене Државе и Немци рачунали на сигурних 115 гласова за усвајање резолуције

Вучић: Сједињене Државе и Немци рачунали на сигурних 115 гласова за усвајање резолуције

Политика 04.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данас сазнао да су они који су водили кампању за резолуцију о Сребреници, Немци и Американци, рачунали на сигурних 115, а објективно 120 гласова „за”. „И сад вам преносим, врло… »
Вучић најавио заједничку седницу владе Србије и Републике Српске: На Свесрпски сабор из РС долази 10.000 људи

Вучић најавио заједничку седницу владе Србије и Републике Српске: На Свесрпски сабор из РС долази 10.000 људи

Телеграф 04.06.2024
Председник је додао да ће позвати и представнике Срба из Црне Горе и неке друге који желе да присуствују. Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће Свесрпски сабор, који почиње за три дана, бити велика… »
Коначно креће изградња Музеја жртава Јасеновца Вучић: Морао сам данас да повисим тон, са тим ће сад да се крене

Коначно креће изградња Музеја жртава Јасеновца Вучић: Морао сам данас да повисим тон, са тим ће сад да се крене

Курир 04.06.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће се коначно кренути са грађењем Музеја жртава Јасеновца. - То је страшно важно. Три године то траје и сит сам прича. Данас сам, нажалост, морао да повисим тон и са тим ће… »
Вучић о великом српском сабору: Велика манифестација, мислимо да ће доћи око 10.000 људи из Републике Српске

Вучић о великом српском сабору: Велика манифестација, мислимо да ће доћи око 10.000 људи из Републике Српске

Курир 04.06.2024
Председник Србије Александар Вучић поручује да нас очекују велике ствари. Гостујући на РТС, председник Вучић навео је да ће се у наредних месец дана срести са председницима Египта и Француске, Абделом Фатехом ел Сисијем и… »
Вучић открио детаље о Великом српском сабору: Позвани су сви они који се не стиде Србије

Вучић открио детаље о Великом српском сабору: Позвани су сви они који се не стиде Србије

Б92 04.06.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је вечерас о Великом српском сабору који је заказан за 8. јун. "Свесрпски сабор ће бити велика манифестација, најмање шест до седам хиљада људи из Републике Српске ће доћи… »

Вести дана »