Повезане вести
„Имала сам стручну помоћ, а и неке колеге су ми пружиле руку спаса“: Глумица којој је вереник пуцао у главу проговорила о овом…
Нова 04.06.2024
Глумица Ивана Панзаловић, која се прославила у "Курсаџијама", прошла је кроз агонију када ју је вереник упуцао у главу. Она се годинама није појављивала у јавности, а онда се вратила на сцену и нашла се у серији „Игра судбине“… »
"Потражила сам стручну помоћ, мучило ме је то питање": Глумици пуцао вереник у главу, па одузео себи живот, овако она прича о…
Блиц 04.06.2024
Глумица Ивана Панзаловић, која се прославила у "Курсаџијама", прошла је кроз агонија када ју је вереник пуцао у главу. Она се годинама није појављивала у јавности, а онда се вратила на сцену и нашла се у серији "Игра судбине"… »
Вести дана »
Вучић је опет слагао? Србија у уговору има право прече куповине НИС-а, али нико не зна зашто то не користи
Нова пре 1 сатјош 67 повезаних
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 8 сатијош 14 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 2 сатајош 77 повезаних
Кирил Дмитријев – мистериозни „К“ из обрисаног твита и "ретка врста руског дипломате"
Н1 Инфо пре 3 сатајош 25 повезаних
Зрењанин: Жена ухапшена због поседовања 95 психоактивних таблета
Нови магазин пре 2 сатајош 23 повезане