Повезане вести

Руска странка у Србији осваја мандате уз оптужбе да је сателит власти

Руска странка у Србији осваја мандате уз оптужбе да је сателит власти

Слободна Европа 05.06.2024
"Ја сам русофил, нисам Рус", одговорио је новинарима Тихомир Перић, кандидат који је освојио одлучујући мандат у градској скупштини Ниша, трећег по величини града у Србији, на локалним изборима 2. јуна. На изборима је, међутим… »
“Нисам Рус, ја сам русофил”: Како лажне мањинске партије пречицом узимају мандате

“Нисам Рус, ја сам русофил”: Како лажне мањинске партије пречицом узимају мандате

Луфтика 05.06.2024
Због натегнутих изборних резултата у Нишу такозвана “Руска странка” доспела је у саму жижу јавности. Ова пракса и није таква новост на изборима у Србији, а саговорници Н1 кажу да се усталило да лажне мањинске партије пречицом… »
„Нисам Рус, него русофил“: Лажне мањинске партије пречицом односе мандате на изборима

„Нисам Рус, него русофил“: Лажне мањинске партије пречицом односе мандате на изборима

Н1 Инфо 05.06.2024
Због ситуације у Нишу Руска странка боде очи - али, саговорници Н1 кажу да се усталило да лажне мањинске партије пречицом односе мандате на изборима. Руска странка у Нишу има руску заставу, Путинове слике, програм промоције… »

Н1 Инфо 05.06.2024
Због ситуације у Нишу Руска странка боде очи - али, саговорници Н1 кажу да се усталило да лажне мањинске партије пречицом односе мандате на изборима. Руска странка у Нишу има руску заставу, Путинове слике, програм промоције… »
Локални избори 2024: Шта је Руска странка у Србији и кога представља

Јужне вести 05.06.2024
Саша Ђорђевић Тихомир Перић, повереник Руске странке за Ниш и Нишавски округ „Ја нисам Рус, ја сам русофил", одбрусио је Тихомир Перић, председник нишког огранка Руске странке, у разговору са новинарима. Управо би ова странка… »

Радио 021 05.06.2024
Прва руска мањинска странка у Србији која је ушла у власт обавезала се да прати политику Владимира Путина и залаже се за „ширење руског утицаја на читав регион". Саша Ђорђевић Тихомир Перић, повереник Руске странке за Ниш и… »

Вести дана »