Povezane vesti
Ruska stranka u Srbiji osvaja mandate uz optužbe da je satelit vlasti
Slobodna Evropa 05.06.2024
"Ja sam rusofil, nisam Rus", odgovorio je novinarima Tihomir Perić, kandidat koji je osvojio odlučujući mandat u gradskoj skupštini Niša, trećeg po veličini grada u Srbiji, na lokalnim izborima 2. juna. Na izborima je, međutim, učestvovao kao kandidat… »
“Nisam Rus, ja sam rusofil”: Kako lažne manjinske partije prečicom uzimaju mandate
Luftika 05.06.2024
Zbog nategnutih izbornih rezultata u Nišu takozvana “Ruska stranka” dospela je u samu žižu javnosti. Ova praksa i nije takva novost na izborima u Srbiji, a sagovornici N1 kažu da se ustalilo da lažne manjinske partije prečicom odnose mandate na izborima… »
„Nisam Rus, nego rusofil“: Lažne manjinske partije prečicom odnose mandate na izborima
N1 Info 05.06.2024
Zbog situacije u Nišu Ruska stranka bode oči - ali, sagovornici N1 kažu da se ustalilo da lažne manjinske partije prečicom odnose mandate na izborima. Ruska stranka u Nišu ima rusku zastavu, Putinove slike, program promocije ruske kulture, jezika i… »
„Nisam Rus, nego rusofil“: Lažne manjinske partije prečicom odnose mandate na izborima
N1 Info 05.06.2024
Zbog situacije u Nišu Ruska stranka bode oči - ali, sagovornici N1 kažu da se ustalilo da lažne manjinske partije prečicom odnose mandate na izborima. Ruska stranka u Nišu ima rusku zastavu, Putinove slike, program promocije ruske kulture, jezika i… »
Lokalni izbori 2024: Šta je Ruska stranka u Srbiji i koga predstavlja
Južne vesti 05.06.2024
Saša Đorđević Tihomir Perić, poverenik Ruske stranke za Niš i Nišavski okrug „Ja nisam Rus, ja sam rusofil", odbrusio je Tihomir Perić, predsednik niškog ogranka Ruske stranke, u razgovoru sa novinarima. Upravo bi ova stranka mogla da postane odlučujući… »
Lokalni izbori 2024: Šta je Ruska stranka u Srbiji i koga predstavlja
Radio 021 05.06.2024
Prva ruska manjinska stranka u Srbiji koja je ušla u vlast obavezala se da prati politiku Vladimira Putina i zalaže se za „širenje ruskog uticaja na čitav region". Saša Đorđević Tihomir Perić, poverenik Ruske stranke za Niš i Nišavski okrug „Ja nisam… »
Vesti dana »

Pitali Trampa o dronovima u Poljskoj dok je izlazio iz restorana (VIDEO)
Danas pre 43 minutajoš 64 povezane

Batinaši tukli navijače Srbije zbog skandiranja „Ko ne skače taj je ćaci“
Nedeljnik pre 23 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 33 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za petak, 10. septembar 2025: Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih