Повезане вести
Свет је у шоку: Нико не може да верује шта је Рускиња управо урадила на Ролан Гаросу (видео)
Вечерње новости 05.06.2024
Новак Ђоковић, због тешке повреде колена и операције, Ролан Гарос ових дана може да гледа само путем ТВ екрана, а он, и многи други из тениса, као и љубитељи "белог спорта" запањени су оним што је урадила Мира Андрејева… »
Страшне вести из Париза: Српска тенисерка као Ђоковић - кренула сјајно, па доживела повреду!
Српска тенисерка Теодора Костовић била је на сјајном путу да направи изненађење и пласира се у четвртфинале Ролан Гароса у јуниорској конкуренцији, али је, као и у случају Новака Ђоковића, повреда била јача, па је Костовићева… »
Запад у неверици: "Дух" Новака Ђоковића и даље је на Ролан Гаросу, бесна публика сада је потпуно збуњена! (видео)
Новак Ђоковић је на антологијски начин прошао у четвртфинале Ролан Гароса, али је дан касније морао да се повуче са тог гренд слем турнира. Међутим, "његов дух" остаје на теренима париског турнира - а за то се побринула Мира… »
Шта ће бити са Новаком? Познати тенисер послао поруку Ђоковићу
Повреда Новака Ђоковића и одустајање од даљег такмичења на Ролан Гаросу тема су број један у Паризу. ФОТО: Тањуг/АП Ђоковић је задобио напрснуће менискуса и отуда није могао да настави са такмичењем, па је Каспер Руд без… »
"Кривац за Новакову повреду је крштеница"
Б92 05.06.2024
Петар Поповић, српски тренер који сарађује са Корентаном Мутеом, говорио је о повреди менискуса Новака Ђоковића због које је пре времена завршио учешће на Ролан Гаросу. "Видео сам да се Новак жалио на подлогу. На Ролан Гаросу су… »
Циципас: Шокирала ме је Ђоковићева одлука
Спорт клуб 05.06.2024
Седми пораз у седам мечева против Карлоса Алкараса, пети максималним резултатом. Није тешко претпоставити колико је разочаран био Стефанос Циципас после четвртфиналне елиминације са Ролан Гароса против ривала коме никако не… »
"Шокиран сам, Новак то никада не ради": Циципас није могао да поверује да Ђоковића нема у Паризу (видео)
Грчки тенисер Стефанос Циципас није могао да поверује да се Новак Ђоковић повукао са Ролан Гароса. Посветио је чак томе посебну пажњу након што га је Карлос Алкараз са 6:3, 7:6 (3), 6:4 елиминисао са другог гренд слема у сезони… »
ВИДЕО „Шокиран сам, Новак то никада не ради“: Циципас није могао да поверује да Ђоковића нема у Паризу, па послао поруку…
Нова 05.06.2024
Стефанос Циципас није могао да поверује да је прочитао наслов "Новак Ђоковић се повукао са Ролан Гароса". Посветио је чак и томе посебну пажњу након што га је Карлос Алкараз са 6:3, 7:6(3), 6:4 елиминисао са другог гренд слема у… »
Циципас: "Шокиран сам због Ђоковића"
Б92 05.06.2024
Грчки тенисер Стефанос Циципас каже да је био шокиран када је видео да се Новак Ђоковић повукао са Ролан Гароса. Ђоковић је одлучио да преда четвртфинални дуел Касперу Руду због повреде менискуса десног колена. "Наравно да сам… »
Новак? Наравно да ме шокирало што се повукао! Циципас се огласио: Сад ће простор да се отвори за друге!
Мондо 05.06.2024
Стефанос Циципас причао је о повреди Новака Ђоковића и повлачењу са турнира. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Стефанос Циципас причао је о повреди Новака Ђоковића и повлачењу са турнира. Од извештача МОНДА… »
Циципас искрено о повлачењу Ђоковића са РГ: "Можда отвори прозор другим играчима да освоје Гренд слем"
Телеграф 05.06.2024
Каже да није скоро видео да се Новак повукао са турнира. Шок је задесио читав Ролан Гарос због вести да се најбољи на планети икада, Новак Ђоковић повукао због повреде менискуса колена десне ноге. Због тога њега данас нећемо… »
Узроци Новакове повреде: Крштеница и кревет у 6.00, не терен
Спорт клуб 05.06.2024
После прегледа магнетном резонанцом у уторак поподне, утврђено је пуцање медијалног менискуса десног колена, због које најбољи тенисер света неће изаћи на мегдан Касперу Руду у среду. Петар Поповић, тренер Корентена Мутеа, каже… »
Вести дана »
„Нећу да нечија деца буду гладна, а да ми плаћамо Ћациленд и Вучићев хир“: Аутопревозник Јаћимовић наставља штрајк глађу и поручује да неће платити казне
Нова пре 5 сатијош 25 повезаних
Грађани Суботице и вечерас организовали скуп подршке Дијани Хрки и превознику Јаћимовићу: Напредњаци окупљени испред просторија СНС
Нова пре 22 минутајош 88 повезаних
Влада Србије усвојила буџет за 2026. годину са планираним дефицитом и задужењем
Наслови.аи пре 7 сатијош 16 повезаних
Зиђин Копер поднео захтев за процену утицаја на животну средину на лежишту Краку Бугареску
Наслови.аи пре 6 сатијош 12 повезаних
Филозофски факултет у Нишу тражи од Владе повлачење одлуке о оснивању новог факултета
Бета пре 12 минутајош 34 повезане