Povezane vesti
Svet je u šoku: Niko ne može da veruje šta je Ruskinja upravo uradila na Rolan Garosu (video)
Večernje novosti 05.06.2024
Novak Đoković, zbog teške povrede kolena i operacije, Rolan Garos ovih dana može da gleda samo putem TV ekrana, a on, i mnogi drugi iz tenisa, kao i ljubitelji "belog sporta" zapanjeni su onim što je uradila Mira Andrejeva, tenisko "čudo od deteta"… »
Strašne vesti iz Pariza: Srpska teniserka kao Đoković - krenula sjajno, pa doživela povredu!
Srpska teniserka Teodora Kostović bila je na sjajnom putu da napravi iznenađenje i plasira se u četvrtfinale Rolan Garosa u juniorskoj konkurenciji, ali je, kao i u slučaju Novaka Đokovića, povreda bila jača, pa je Kostovićeva doživela poraz od… »
Novakov hejter u problemu: Čuveni TV komentator tvrdio da Đoković glumi povredu, evo kako se sada pravda
Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Neki koji su tada tvrdili da glumi povredu, a javne su ličnosti, sada se izvinjavaju. Screenshot / Eurosport… »
Zapad u neverici: "Duh" Novaka Đokovića i dalje je na Rolan Garosu, besna publika sada je potpuno zbunjena! (video)
Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Međutim, "njegov duh" ostaje na terenima pariskog turnira - a za to se pobrinula Mira Andrejeva, tenisko… »
Šta će biti sa Novakom? Poznati teniser poslao poruku Đokoviću
Povreda Novaka Đokovića i odustajanje od daljeg takmičenja na Rolan Garosu tema su broj jedan u Parizu. FOTO: Tanjug/AP Đoković je zadobio naprsnuće meniskusa i otuda nije mogao da nastavi sa takmičenjem, pa je Kasper Rud bez borbe prošao u… »
"Krivac za Novakovu povredu je krštenica"
B92 05.06.2024
Petar Popović, srpski trener koji sarađuje sa Korentanom Muteom, govorio je o povredi meniskusa Novaka Đokovića zbog koje je pre vremena završio učešće na Rolan Garosu. "Video sam da se Novak žalio na podlogu. Na Rolan Garosu su tereni najbolji… »
Cicipas: Šokirala me je Đokovićeva odluka
Sport klub 05.06.2024
Sedmi poraz u sedam mečeva protiv Karlosa Alkarasa, peti maksimalnim rezultatom. Nije teško pretpostaviti koliko je razočaran bio Stefanos Cicipas posle četvrtfinalne eliminacije sa Rolan Garosa protiv rivala kome nikako ne uspeva da nađe meru. Na… »
"Šokiran sam, Novak to nikada ne radi": Cicipas nije mogao da poveruje da Đokovića nema u Parizu (video)
Grčki teniser Stefanos Cicipas nije mogao da poveruje da se Novak Đoković povukao sa Rolan Garosa. Posvetio je čak tome posebnu pažnju nakon što ga je Karlos Alkaraz sa 6:3, 7:6 (3), 6:4 eliminisao sa drugog grend slema u sezoni. Foto: Profimedia… »
VIDEO „Šokiran sam, Novak to nikada ne radi“: Cicipas nije mogao da poveruje da Đokovića nema u Parizu, pa poslao poruku…
Nova 05.06.2024
Stefanos Cicipas nije mogao da poveruje da je pročitao naslov "Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa". Posvetio je čak i tome posebnu pažnju nakon što ga je Karlos Alkaraz sa 6:3, 7:6(3), 6:4 eliminisao sa drugog grend slema u sezoni. Grčki… »
Novak? Naravno da me šokiralo što se povukao! Cicipas se oglasio: Sad će prostor da se otvori za druge!
Mondo 05.06.2024
Stefanos Cicipas pričao je o povredi Novaka Đokovića i povlačenju sa turnira. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića. Stefanos Cicipas pričao je o povredi Novaka Đokovića i povlačenju sa turnira. Od izveštača MONDA sa Rolan… »
Cicipas: "Šokiran sam zbog Đokovića"
B92 05.06.2024
Grčki teniser Stefanos Cicipas kaže da je bio šokiran kada je video da se Novak Đoković povukao sa Rolan Garosa. Đoković je odlučio da preda četvrtfinalni duel Kasperu Rudu zbog povrede meniskusa desnog kolena. "Naravno da sam bio šokiran… »
Cicipas iskreno o povlačenju Đokovića sa RG: "Možda otvori prozor drugim igračima da osvoje Grend slem"
Telegraf 05.06.2024
Kaže da nije skoro video da se Novak povukao sa turnira. Šok je zadesio čitav Rolan Garos zbog vesti da se najbolji na planeti ikada, Novak Đoković povukao zbog povrede meniskusa kolena desne noge. Zbog toga njega danas nećemo gledati na terenu u… »
Uzroci Novakove povrede: Krštenica i krevet u 6.00, ne teren
Sport klub 05.06.2024
Posle pregleda magnetnom rezonancom u utorak popodne, utvrđeno je pucanje medijalnog meniskusa desnog kolena, zbog koje najbolji teniser sveta neće izaći na megdan Kasperu Rudu u sredu. Petar Popović, trener Korentena Mutea, kaže da je „godina… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izralskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 1 minutjoš 22 povezane
U naredna 2 sata kiša! Rhmz izdao upozorenje rano jutros: Upaljeni alarmi, u ovim delovima Srbije padaće sneg
Kurir pre 38 minutajoš 23 povezane
Uživo Javila se vojska: Samleli smo ih; Ranjen je - takva potvrda se prvi put desila FOTO
B92 pre 19 minutajoš 20 povezanih