Povezane vesti
"Pomislila sam: Šta sam ja rodila?" Pevačica nakon porođaja saznala za bolest sina: Hranio se na sondu 11 meseci
Kurir 05.06.2024
Pevačica Nadežda Biljić iz braka sa Tomom Panićem ima sina kojem su dali ime Longo, a koji je 11 meseci morao da se hrani na sondu. Nadežda Biljić je jednom prilikom pričala i o najtežem životnom periodu kao i odgajanju sina koji je prvih 11 meseci svog… »
"Pomislila sam:'šta sam Ja rodila?'" Pevačica nakon porođaja saznala za bolest sina:"Hranio se na sondu 11 meseci, samo ja…
Blic 05.06.2024
Pevačica Nadežda Biljić iz braka sa Tomom Panićem ima sina kojem su dali ime Longo, a koji je 11 meseci morao da se hrani na sondu. Nadežda Biljić je jednom prilikom pričala i o najtežem životnom periodu kao i odgajanju sina koji je prvih 11 meseci svog… »
Vesti dana »
Za danas gotovo: Skupština Srbije raspravljala o amandmanima na tri zakona o trgovini
Radio 021 pre 2 satajoš 32 povezane
Veliko zatišje pred buru na Bliskom istoku! Odložen odlazak Džej Di Vensa na pregovore s Iranom, svet je pred novom eksplozijom! Obe strane su spremne za rat!
Kurir pre 0 minutajoš 54 povezane
Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu proglasili blokadu zgrade Dekanata
Radio 021 pre 3 satajoš 49 povezanih
"Ne interesuju nas Partizanovi problemi": Miroslav Tanjga želi ceo plen na "Karađorđu"
Mondo pre 1 satjoš 49 povezanih
Barselona - Crvena zvezda: Crveno-beli propuštaju mnoge šanse da se potpuno vrate u meč
Kurir pre 0 minutajoš 35 povezanih