Povezane vesti
"Pomislila sam: Šta sam ja rodila?" Pevačica nakon porođaja saznala za bolest sina: Hranio se na sondu 11 meseci
Kurir 05.06.2024
Pevačica Nadežda Biljić iz braka sa Tomom Panićem ima sina kojem su dali ime Longo, a koji je 11 meseci morao da se hrani na sondu. Nadežda Biljić je jednom prilikom pričala i o najtežem životnom periodu kao i odgajanju sina koji je prvih 11 meseci svog… »
"Pomislila sam:'šta sam Ja rodila?'" Pevačica nakon porođaja saznala za bolest sina:"Hranio se na sondu 11 meseci, samo ja…
Blic 05.06.2024
Pevačica Nadežda Biljić iz braka sa Tomom Panićem ima sina kojem su dali ime Longo, a koji je 11 meseci morao da se hrani na sondu. Nadežda Biljić je jednom prilikom pričala i o najtežem životnom periodu kao i odgajanju sina koji je prvih 11 meseci svog… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 9 minutajoš 69 povezanih

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Studenti ušli u zgradu fakulteta, policija se povukla: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih

Da li je Vučić u predizbornoj kampanji: Najavljuje nove mere usmerene "posebno ka srednjoj klasi i siromašnijim ljudima"
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 7 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 42 povezane