Povezane vesti

Dozvoljeno: Šaljite još 50.000 rezervista

Dozvoljeno: Šaljite još 50.000 rezervista

B92 05.06.2024
Vlada Izraela dozvolila je Izraelskim odbrambenim snagama (IDF) da u slučaju potrebe poveća kapacitete rezervnog sastava sa 300.000 na 350.000 rezervista. Tokom rata u Gazi, IDF je pozvala u rat 287.000 rezervista, od kojih su mnogi do sada oslobođeni… »
Izrael povećao broj rezervista: Sprema se akcija na severu zemlje zbog konstantnih napada Hezbolaha

Izrael povećao broj rezervista: Sprema se akcija na severu zemlje zbog konstantnih napada Hezbolaha

Kurir 05.06.2024
Vlada Izraela dozvolila je Izraelskim odbrambenim snagama (IDF) da u slučaju potrebe poveća kapacitete rezervnog sastava sa 300.000 na 350.000 rezervista. Ova odluka biće na snazi do 1. avgusta, prema odluci koju je objavio "Armi radio". Tokom rata u… »
Izrael dozvolio da broj rezervista IDF poveća za 50.000: Sprema se akcija na severu zemlje zbog konstantnih napada Hezbolaha

Izrael dozvolio da broj rezervista IDF poveća za 50.000: Sprema se akcija na severu zemlje zbog konstantnih napada Hezbolaha

Blic 05.06.2024
Vlada Izraela dozvolila je Izraelskim odbrambenim snagama (IDF) da u slučaju potrebe poveća kapacitete rezervnog sastava sa 300.000 na 350.000 rezervista. Ova odluka biće na snazi do 1. avgusta, prema odluci koju je objavio "Armi radio", prenosi "Tajms… »
Netanjahu: Spremni smo

Netanjahu: Spremni smo

B92 05.06.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu posetio je danas severnu izraelsku granicu s Libanom i izjavio da je Izrael spreman za "veoma snažnu akciju na severu". "Ko god misli da može da nas povredi i da ćemo mi sedeti mirno, pravi veliku grešku. Mi smo… »
Izrael: Dozvoljen broj rezervista IDF povećan za 50.000

Izrael: Dozvoljen broj rezervista IDF povećan za 50.000

RTV 05.06.2024
TEL AVIV - Vlada Izraela dozvolila je Izraelskim odbrambenim snagama (IDF) da u slučaju potrebe poveća kapacitete rezervnog sastava sa 300.000 na 350.000 rezervista. Ova odluka biće na snazi do 1. avgusta, prema odluci koju je objavio "Armi radio"… »
Netanjahu: Izrael spreman na snažnu akciju na severu na granici sa Libanom

Danas 05.06.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu rekao je danas da je njegova zemlja spremna na snažnu akciju na severu, na granici sa Libanom, prenose novinske agencije. „Ko god misli da nas može povrediti i da ćemo sediti skrštenih ruku pravi veliku grešku… »

NIN 05.06.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu rekao je da je njegova zemlja spremna na snažnu akciju na severu, na granici sa Libanom, prenose novinske agencije. "Ko god misli da nas može povrediti i da ćemo sediti skrštenih ruku pravi veliku grešku. Mi smo… »
Netanijahu: Izrael spreman za veoma snažnu akciju na severu

Netanijahu: Izrael spreman za veoma snažnu akciju na severu

RTV 05.06.2024
TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu posetio je danas severnu izraelsku granicu s Libanom i izjavio da je Izrael spreman za "veoma snažnu akciju na severu". "Ko god misli da može da nas povredi i da ćemo mi sedeti mirno, pravi veliku… »

N1 Info 05.06.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu rekao je da je njegova zemlja spremna na snažnu akciju na severu, na granici sa Libanom, prenose novinske agencije. „Ko god misli da nas može povrediti i da ćemo sediti skrštenih ruku pravi veliku grešku. Mi smo… »

Novi magazin 05.06.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu rekao je danas da je njegova zemlja spremna na snažnu akciju na severu, na granici sa Libanom, prenose novinske agencije. "Ko god misli da nas može povrediti i da ćemo sediti skrštenih ruku pravi veliku grešku. Mi… »
Netanjahu stigao na sprženi sever Izraela: Zapretio svojim opakim rivalima - Spremni smo za jaku akciju

Netanjahu stigao na sprženi sever Izraela: Zapretio svojim opakim rivalima - Spremni smo za jaku akciju

Kurir 05.06.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu posetio je granicu sa Libanom na severu zemlje, gde je rekao da je Izrael spreman da preduzme snažnu akciju u toj oblasti. Gradovi na severnoj granici Izraela, od kojih su mnogi evakuisani, česte su mete raketnih i… »

Vesti dana »