Povezane vesti
"Volim Sandru i dalje, kaznite me po zasluzi": Dalibor davio bivšu ženu pred sinom (5), tužilaštvo traži najmanje 15 godina…
Blic 05.06.2024
“Voleo sam Sandru, volim je i dalje. Sebi ne mogu da oprostim i što sam postupio kako sam postupio prema Sandri i zbog toga što je ona majka moga sina. U trenutku sam se izgubio kada mi je odgovorila da nemam više prava da brinem o njoj. Pogrešio sam… »
Rođeno dete (5) ga gledalo kako kablom pokušava da mu zadavi majku Spasle je komšije! Tužilaštvo za Nišliju traži 15 godina…
Kurir 05.06.2024
Prilikom zločina pokazao je podmuklost jer je namamio ženu da se sa njim sretne moleći da mu tog dana preda sina mimo termina za viđanje sa detetom. NIŠ - Viši javni tužilac Irena Radivojević zatražila je danas da se Nišliji Daliboru S. izrekne kazna… »
Dete (5) gledalo kako otac pokušava kablom da zadavi majku u Nišu: Tužilaštvo za ovo traži 15 godina robije
Telegraf 05.06.2024
Prilikom zločina pokazao je podmuklost jer je namamio ženu da se sa njim sretne moleći da mu tog dana preda sina mimo termina za viđanje sa detetom ustanovljenog sudskom odlukom, rekla je tužiteljka. Viši javni tužilac Irena Radivojević zatražila je… »
Vesti dana »

Poljski huligani žestoko ispljuvali navijače Novog Pazara: "To pokazuje da su kukavice, pretili su, a sad..."
Telegraf pre 19 minutajoš 13 povezanih

Danas smena sunca i oblaka, evo gde će biti pljuskova: Temperatura do 29 °C
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih

Preko 200 snažnih udara; Katastrofa u Rusiji: Još jedan snažan zemljotres FOTO/VIDEO
B92 pre 20 minutajoš 8 povezanih

„Katastar postao pekara u kojoj sve možete da kupite osim hleba“: Šta za građane znači to što RGZ više ne izdaje listove nepokretnosti?
Danas pre 25 minutajoš 1 povezana