Povezane vesti
"Volim Sandru i dalje, kaznite me po zasluzi": Dalibor davio bivšu ženu pred sinom (5), tužilaštvo traži najmanje 15…
Blic 05.06.2024
“Voleo sam Sandru, volim je i dalje. Sebi ne mogu da oprostim i što sam postupio kako sam postupio prema Sandri i zbog toga što je ona majka moga sina. U trenutku sam se izgubio kada mi je odgovorila da nemam više prava da brinem o njoj. Pogrešio… »
Rođeno dete (5) ga gledalo kako kablom pokušava da mu zadavi majku Spasle je komšije! Tužilaštvo za Nišliju traži 15…
Kurir 05.06.2024
Prilikom zločina pokazao je podmuklost jer je namamio ženu da se sa njim sretne moleći da mu tog dana preda sina mimo termina za viđanje sa detetom. NIŠ - Viši javni tužilac Irena Radivojević zatražila je danas da se Nišliji Daliboru S. izrekne… »
Dete (5) gledalo kako otac pokušava kablom da zadavi majku u Nišu: Tužilaštvo za ovo traži 15 godina robije
Telegraf 05.06.2024
Prilikom zločina pokazao je podmuklost jer je namamio ženu da se sa njim sretne moleći da mu tog dana preda sina mimo termina za viđanje sa detetom ustanovljenog sudskom odlukom, rekla je tužiteljka. Viši javni tužilac Irena Radivojević zatražila… »
Vesti dana »
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
Blic pre 37 minutajoš 24 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 5 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 4 satijoš 18 povezanih
Od prolećnih 17 stepeni do ledenih dana i snega – kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane