Повезане вести
"Вери смета што сам још у браку" Бивши бубњар Ју групе шокирао новим детаљима о животу са Вером: Срамота ме је...
Курир 05.06.2024
Слободан Јуришић Јура, бивши бубњар "Иу групе", остао је без ичега када су га опљачали. Неколико дана је живео у нехуманим условима, без струје и воде, а захваљујући људима доброг срца, живот му се променио из корена. Данас… »
"Вери смета што сам још у браку на папиру": Бивши бубњар Ју групе о животу са новом женом - ево како су његови синови…
Блиц 05.06.2024
Слободан Јуришић Јура, бивши бубњар "Иу групе", остао је без ичега када су га опљачали. Неколико дана је живео у нехуманим условима, без струје и воде, а захваљујући људима доброг срца, живот му се променио из корена. Екипа… »
Наш музичар се заљубио у певачицу која га је ишчупала из сиромаштва и сад га обасипа новцем: "Од свих жена одабрао сам њу"…
Блиц 05.06.2024
Бивши бубњар популарне "Иу групе" Слободан Јуришић Јура доспео је у жижу јавности након што је објавио да живи у тешким условима, а сиромаштва га је спасила садашња девојка Вера Ђедовић са којом живи у велелепној кући од 200… »
Емотивна исповест јурине будуће жене: "у мој живот је унео радост, могу сутра да умрем"
Мондо 05.06.2024
Данас Слободан Јуришић Јура живи са партнерком Вером Ђедовић у велелепној кући од 200 квадрата у Банатском Деспотовцу, која му је поред тога што му је пружила дом, купила и аутомобил, а даје му и џепарац. Данас Слободан Јуришић… »
Вести дана »

Повређени у саобраћајној несрећи у Сремској Митровици стабилни, четворо на интензивној нези
Еуроневс пре 26 минутајош 42 повезане

До четвртка нестабилно, али топло, а онда пљускови и пад температуре
Решетка пре 5 минутајош 25 повезаних

Мајка мртворођене бебе збринута на кцв Ево у каквом је стању полиција утврђује све чињенице
Дневник пре 31 минутајош 19 повезаних

Посланици Скупштине Србије наставили седницу, расправа о прелозима међународних споразума и уговора
Нови магазин пре 46 минутајош 18 повезаних

Зеленски спреман да се састане са Путином и Трампом, али да ли ће бити уопште бити позван у Будимпешту?
Данас пре 56 минутајош 17 повезаних