Povezane vesti
Premijer Golob odgovorio Grošelju: Navodi o Vučićevoj umešanosti su glupost
N1 Info 05.06.2024
Za premijera Slovenije Roberta Goloba, izjave Klemna Grošelja su „glupost“ i „potpuna besmislica“. Prema rečima Klemena Grošelja, postoje indicije da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko svog prijatelja i gradonačelnika Ljubljane… »
Gradonačelnik Ljubljane: Siguran sam da je moja podrška pomogla Vučiću, nikad nismo razgovarali o Grošelju
N1 Info 05.06.2024
Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, demantovao je navode Klemena Grošelja, poslanika u još aktuelnom sazivu Evropskog parlamenta (EP), da je zbog njega i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stavljen na niže mesto na listi Svobode, koje mu… »
Vučić im je najgora noćna mora; Neverovatna tvrdnja slovenačkog poslanika: Sumnjam na Vučića....
B92 05.06.2024
Klemen Grošelj, poslanik u još aktuelnom sazivu Evropskog parlamenta izneo je neverovatnu tvrdnju da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić meša u izbore za EP, prenose mediji. Grošelj, kako prenosi opoziciona N1, je trebalo da bude na listi Gibanje… »
Da li se Vučić umešao u izbore za EP? Grošelj kaže – bio sam mu smetnja, spustili su me na listi
N1 Info 05.06.2024
Klemen Grošelj, poslanik u još aktuelnom sazivu Evropskog parlamenta (EP), trebalo je da na listi Gibanje Svoboda zauzme visoko mesto kao kandidat za novi mandat u toj evropskoj instituciji, ali mu je odjednom ponuđeno znatno niže mesto, koje njegove… »
Vesti dana »

Počelo okupljanje ispred suda u Novom Sadu, studenti traže oslobađanje aktivista
Beta pre 56 minutajoš 12 povezanih

Marta Kos odala poštu stradalima u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Studenti danas trče do Beča, poziv za protest ispred Vlade 1. maja (blog)
Novi magazin pre 20 minutajoš 23 povezane

Stiže 30 stepeni! Najnovije prognoza RHMZ, evo kog dana će biti najtoplije u Srbiji
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane