Povezane vesti
Bez svadbe: Konstrakta se udala usred praznika - ovako je izgledalo venčanje, detalji će iznenaditi sve: "Kod matičara su nam…
Blic 05.06.2024
Pevačica Ana Đurić Konstrakta se, prilikom davanja poslednjeg intervjua, prisetila kako je izgledalo njeno venčanje, koje se dogodilo između Nove godine i Božića. - Milan, muž, i ja nismo imali svadbu. Ja sam bila baš pred porođaj. Suprug i ja smo… »
Konstrakta progovorila o odnosu sa mužem: „Došlo je do suštinskog nerazumevanja“
Nova 05.06.2024
Pevačica Ana Đurić Konstrakta osvrnula se na odnos sa suprugom i otkrila oko čega su imali nesuglasice. Gostujući u podkastu „Poster“ Konstrakta je priznala da se svojevremeno svađala sa mužem oko ozbiljnih stvari. „Ne svađamo se na dnevnom nivou. To oko… »
"Ovo je malo ozbiljnija tema": Konstrakta progovorila o odnosu sa mužem: "Došlo je do suštinskog nerazumevanja"
Blic 05.06.2024
Pevačica Ana Đurić Konstrakta je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, prvi put potpuno ogoljeno progovorila o svađama u braku. - Ne svađamo se na dnevnom nivou. To oko čega smo se svađali su malo ozbiljnije teme i ne bih da pričam o tome. Jednostavno… »
Vesti dana »
RHMZ izdao novo upozorenje: Danas i sutra do 42 stepena, požari prete da se šire
NIN pre 45 minutajoš 42 povezane
Kada će biti raspisani izbori? Četiri opcije za dva moguća datuma
Euronews pre 10 minutajoš 11 povezanih
Poverenik uputio RIK-u preporuke za pristupačno glasanje slepih i slabovidih osoba
Beta pre 35 minutajoš 8 povezanih